אפשר להשוויץ?

אפשר להשוויץ?../images/Emo9.gif../images/Emo63.gif

בשעה טובה ומוצלחת, נולד לי היום ילד חדש. הספר שלי, שכתבתי לילדים, בא לאוויר העולם ואני חובקת אותו בזרועותיי כרגע, נרגשת מאוד. הנה לכם תמונת הכריכה. ביום א' הוא יופץ לחנויות ואני מניחה שעד סוף השבוע הבא הוא יהיה בכל חנויות הספרים ברחבי הארץ. אז זהו, שיתפתי. הולכת להמשיך להתרגש. ואם מישהו רוצה, אפשר להיכנס דרך הכרטיס שלי לאתר ההוצאה לאור שלי. מתעלפת מאושר, יעל

אני ממש גאה בך

אני זוכרת שהיו לך בעיות עם המול הקודם ואז החלטת להיות הוצאה לאור שלך ואחרים . כל הכבוד וישר כוח לספרים הבאים

ידעתי!!!!!

שבסוף תעשי את זה, אז, שהתאכזבת מההוצאה לאור ,מזמן, היה ברור לי שזה למען מטרה טובה, והנה, מגיע לך הרבה מזל טוב על העקשנות שלך.... כמה עומד לעלות הספר? אם את יודעת? לאילו גילאים זה מתאים, כי אם כך, אשמח להיות הראשונה לרכוש אותו. בהצלחה רבה ויחסי ציבור, יהיו לך.

תודה, חברימצ'יקים../images/Emo24.gif

איזה פרגון. אתם מרגשים אותי. כל אחד ואחד. והספר עולה 49 ש"ח אבל מי שיקנה דרכי ולא בחנויות, יוכל לקבל 20% הנחה דהיינו 39 ש"ח. עדיין, יש דמי משלוח בסך 5 ש"ח שיש להוסיף על הסכום הזה, אלא אם כן באים לקחת ישירות ממני... וחוסכים את המשלוח. תודה גדולה על המחמאות, יעל

גווניבר

New member
מזל טוב!../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif

איזה יופי שהכל הסתדר. אולי במפגש פורום הבא נעשה קניה מרוכזת???

רחליקה1

New member
אכן ילד חדש ....

איזו התרגשות, זוכרת את ההתחלה... ואללה, להרבה לידות מוצלחות כאלו, מחכה כבר למפגש הבא, ש'מרי לי כמה עותקים... אוהבים מאד רחלי, אלון ומתן.

למעלה