אפשר להשיג את מי שבאמת רוצים ??

Scott Evil

New member
אפשר להשיג את מי שבאמת רוצים ??

היי זאת הבעיה שלי
"נתפסתי" על מישהי. ונתפסתי עליה כנראה חזק מדי. לא הרגשתי ככה לבחורה שאני בקושי מכיר מאז כתה יא. אני עוד מעט בן 24 ומרגיש כמו ילד בן 17. אני לא אגזים אבל אני מתבלבל בפעולות יומיומיות פשוטות כי היא לא יוצאת לי מהראש. אני נוסע ופתאום שם לב שאני כבר 2 דקות לא בכיוון מאותן סיבות. אני סטודנט שנה א להנדסה עם כל המשתמע מכך ואני לא אגזים אם אני אומר שעל כל דקה שאני משקיע במחשבה על מתמטיקה/פיסיקה אני משקיע 4 דקות בלחשוב עליה. מצב מסובך. וכמובן שאין לי שום אומץ להתחיל איתה. אני קופא כל פעם כשאני רואה אותה. אני רואה את עצמי מבקש ממנה טלפון כמו שאני רואה את עצמי עף מחר לירח. נציין שאין בעיה מיוחדת של בטחון עצמי או דימוי עצמי הכל יחסית בסדר. לא הייתי רושם את עצמי לתחרות ישראל בלהתחיל עם בנות אבל בכל זאת לא נראה לי שאני כל כך גרוע. אבל המצב הזה הוא לא מצב רגיל ... אני יודע שהיא הייתה מעוניינת. בנקודה מסויימת הייתה אפשרות לסגור את זה אבל לא ממש עשיתי את זה. עכשיו יכול מאוד להיות שהיא כבר שונאת אותי/חושבת שאני לוזר וילדותי. או שלא. אני כבר ממש לא יודע. אני יודע שהכל נכון ... שכל המצב הזה מוריד את הסיכוי שיש לי איתה בצורה משמעותית. אבל אני לא שולט בזה ואין מה לעשות. זה לא שהיא יפה בצורה בלתי רגילה או עם כריזמה או אשיות או אינטיליגנציה שום דבר מיוחד. פשוט משהו בעיניים שלה משהו מהכמה מילים הראשונות שהיא אמרה לי ואי אפשר לשלוט בזה. אז אפשר להשיג את מי שממש רוצים ?? או שכולם מתפשרים כי "האהבה תבוא אחר כך" ?? כי "כל חור בלילה שחור" ?? הייתי בכל מיני אתרים וקראתי כל מיני ספרים שמתיימירם "להדריך" גברים להשיג מה שהם רוצים אבל זה בולשיט. זה יעזור לי אולי להשיג עוד מספר על הבר אבל לא את מה שאני רוצה. הסיפור הזה נמשך כבר יותר מחודשיים ומאז כבר לקחתי כמה טלפונים ודיברתי עם כמה בנות וכלום כי אף אחת לא מעניין אותי. אני רוצה רק אחת ולא איכפת לי מכלום. זה נכון שבן/בת הזוג בונים בנאדם ושהגורם מספר 1 למרירות הוא התפשרות במערכות יחסים. אני רואה אנשים בני 30+ ו 40+ שרואים שהם לא חיים עם מי שהם רוצים ויש עליהם מעמסה כזאת שאני לא רוצה להסביר. אני בטח לא רוצה לגמור ככה. אני יודע שאני טוב מדי בשביל לגמור ככה. אני צריך להתחיל לצאת ולבנות מערכות יחסים עם אלה שאני באמת רוצה וכנראה שלא מצליח לעשות את זה.
גם אם אין לכם עצה משמעותית אני מודה על הבמה לפרוק. השתתפויות בצערי יתקבלו בברכה

Zoharrr

New member
אל תתפשר בחיים...

יש לי דוד בן 39 שעדיין לא התפשר ולא יתפשר לעולם... ודוד יותר מבוגר שהתפשר פעם אחת,התרגש ומאז לא מוכן להתפשר. התפשרות זה רע ובכלל,אתה בחור צעיר...קצת אופטימיות :) אפשר להשיג את מה שרוצים... אני הצלחתי... אחרי המון אכזבות ושברונות לב,מצאתי אהבה ואני מחזיקה בה בציפורניים ובשיניים. הדרך היא לא קלה,אתה אוכל הרבה חרא... (אוי לי,מי כמוני יודעת) אבל כן בסוף משיגים את מה שרוצים,איך עושים את זה? לא כזה עושים זה דיי קורה מעצמו אבל יש עניין של לאזור אומץ... אומץ זה משהו שמקבלים כשמתבגרים,עם הניסיון פחות מתרגשים מ"לא"... אומנם עם החבר שלי לא התחלתי, היינו ידידים המון זמן לפני שיצאנו,אבל אזרתי את האומץ לפגוש אותו אחרי שנה וחצי של ניתוק, ואזרתי את האומץ לעשות הכל ראשונה ולהוביל אותו,ואני בחורה ביישנית,ולא היה קל...אבל זה היה שווה כל רגע :)

Scott Evil

New member
מצאת אהבה או בנית אהבה ?

את חייבת להבין שבחיים שלי כלום לא קורה מעצמו. ואין לי ידידות. גם כשאני מנסה לעשות מהלך חיובי שקשור לגישה/בטחון עצמי שלי או יחסי האנוש שלי תמיד אני חוזר לאותה נקודה אחרי כמה צעדים. כי כל אחד נולד ומתבגר לתוך תבנית מסויימת ואני צריך להיות בוגר מספיק בשביל להשלים עם זה. תודה על היחס בכל זאת

Zoharrr

New member
בניתי אהבה?!

את האהבה מצאתי. את הקשר בנינו ביחד כמו כל דבר. אם כלום לא קורה מעצמו תגרום לדברים לקרות יקירי...

למעלה