אפשר להשתגע

avital24

New member
אפשר להשתגע../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo129.gif

שלחתי כ"כ הרבה קו"ח בזמן האחרון שאין לי כוח בשביל זה בכלל .... למרות שהיו פעמים שלא עניתי לטלפון ויכול להיות שזה היה שיחות מעבודות , אני מרגישה שאני מחפשת עבודה לא עם כל הלב , בלב חצוי , רוצה לקבל אהבה אבל גם חוששת מאוד מאכזבה ונטישה ואולי גם כועסת שמעסיקים מציבים תנאים של תארים ותעודות ובגרויות בלי לחפש את הפוטנציאל האמיתי של הבן אדם את הלב שלו והתכונות הפנימיות שבו..... אני חושבת שאני תקועה במקום , תאמת כל המשפחה שלי תקועה אין אחד שחי את החיים כמו שהם זאת אומרת הקול הפנימי שלנו הודחק לפינה .... לוחש בשקט מה הוא רוצה ואין עונה ולאף אחד כמעט לא איכפת והקול נשאר בודד , מיותם ממשיך ללחוש כי זה התפקיד שלו לנווט אותנו לעזור לנו בדרכינו , לומר לנו איך לנהוג ומה כדאי לבחור.... והוא לוחש ולאיש לא איכפת אפילו לי הדמות שחיה בפנים אפילו אני בקושי מצליחה להקשיב לו רוצה ולא יכולה כי אני כלואה באשמה וביקורתיות וקור ואני מנסה להקשיב כי הקול הקטן הזה היה פעם גדול וחזק והנחה אותי לאורך כל הדרך , עזר לי לעשות בחירות מרשימות ולחיות חיים מלאי אושר וסיפוק והיום הוא כ"כ קטן , נצמד לפינה , דחוק ועזוב ואני כאילו לא איכפת לי מתעלמת... אבל זו לא האמת אני פשוט לא יכולה להקשיב לו איבדתי בו את האמון אולי אני מאשימה אותו שהוא הביא אותי לבי"ח שהוא לא מנע את הכאב שבאישפוז... איבדתי את האמון בי בעצמי בכוחותיי ועכשיו אני נותנת לאחרים לנהל לי את החיים , להוביל אותי לא בהכרח רוצה אבל לא יכולה להתנגד כי אני אולי טעיתי , אני הייתי בבי"ח וזה מצב בלתי נסבל לחיות בלי קו מנחה בלי הנשמה תאמת אני חושבת ללמוד באוניברסיטה זה משהו שיעשה לי מצב רוח ממש טוב אולי משפטים או מחשבים להוציא תואר למצוא עבודות נחשבות וריווחיות יותר בכלל בא לי להיות עו"ד לנצח בתיקים קשים להוציא לפועל את טביעת העין הטבעית שלי , את יכולת ההבחנה הדקה , את ההסתכלות אחר הפרטים הקטנים ואת הרצון הפנימי שלי לעזור לחלשים יותר אלו שנדחקים לפינה ולקדם אותם למקום טוב יותר ואולי גם נקמה או ניצחון על האישפוז ועל העובדה שלקחו לי את הכול = קול , לקחו ממני את האישיות החזקה שלי והפכו אותי למשהו אחר משהו תלותי וחלש יותר , להוכיח שאני שווה יותר יכולה יותר וחזקה יותר ולמרות שנישברתי לקום וללכת הלאה למקום בריא יותר. יש לי בעיה קטנה ששילמתי כסף למכללת סיוון (את כל המענק הצבאי) ועכשיו הם לא רוצים להחזיר לי אותו , השיעורים שלהם הם רמה ממש נמוכה ודי דבילית אני שונאת ללכת לשם וכואב לי על הכסף שנתתי להם אולי אני כן ינסה להתעקש איתם ולנסות להוציא את הכסף חזרה .... ללמוד מתוך אילוץ והכרח זה ממש לא נעים וזו סתם תחושה שאני מוותרת , מוותרת על הכסף שלי , על מה שאני רוצה לעשות באמת ועל עצמי. (בעיקר על הכסף).

avital24

New member
או שאולי אומנות...../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif

כן תתאים לי , יש לי טאצ' וחוש אומנותי ואסטתי מפותח מאוד , אני אוכל ליצור דברים יפים.

elirand2

New member
אוי אביטל ..

אני בטוח שתוכלי להזדהות איתי שתקופות טובות ותקופות רעות, הם לעיתים רחוקות קשורות למציאות שלנו אלא הרבה יותר להרגשה הפנימית שבתוכנו, ולאיך שאנחנחו מסתכלים על הדברים מבפנים. זה עניין שעסקתי בו המון זמן, ועדיין נשארתי ללא תשובות מדוע אנו יודעים בלב שלם שאנחנו מסוגלים להכל, שיש לנו את הדרך לקחת את עצמנו לכל מקום שנרצה, ושנרגיש טוב לכל תוצאה שלא תבוא עלינו. למה זה עבד לנו, זה היה פשוט מדהים. למה עכשיו זה הפסיק לעבוד ? .. האמת שהתשובה היא דרך החיים, התשובה היחידה שאני מצליח להאמין בה כאמת אמיתית. הדרך שאנו עוברים היא הדרך אל אותה הרגשה מלאת אושר בתוך הנשמה, משפט קצת קשה להבנה, אבל בעזרת התעמקות נכונה, אפשר להגיע לתכלית. במילים יותר פשוטות, כל מה שאנו צריכים, זה להתמקד בדרך, לבחור בחירות מסוימות ופשוט ללכת עם עצמנו, ולהתרכז באותם בחירות אין לנו צורך להתמקד בתוצאות, אלא לבצע את הבחירות בצורה הטובה ביותר שאנו מכירים. ברגע של כישלון, אנו נדע, שהכשלון הוא אונברסלי, כי אנחנו ללא ספק הצלחנו לעשות כל מה שרצינו, והכשלון הוא ללא ספק של כולם ולא אישי של עצמנו . ברגע של הצלחה, נדע שהצלחנו להתחבר ליקום כמו שתמיד רצינו ויכולנו לעשות ברגעים מסוימים בעבר, נדע שהיקום התחבר אלינו בחזרה וכך נוכל להמשיך באותה הדרך, ולתת לתוצאות להתעסק עם המחשבות בלבד, הלב רוצה להמשיך להרגיש לאורך כל הדרך, אין לו עניין בתוצאות . ואו כמה אהבה שאני שולח לך רק שתקבלי אותה כמו שהיא . ;) ביי בינתיים

גריני

New member
../images/Emo24.gif ת ו ד ה ! אלירן

כמה שאני זקוקה למילים האלה, בתקופה הנוכחית.... וואו! כתבת בדיוק בזמן הנכון, את הדבר שהוא כ"כ נכון עבורי, וממהרת לאמץ אל ליבי את המשפט הזה:ברגע של כישלון, אנו נדע, שהכשלון הוא אונברסלי, כי אנחנו ללא ספק הצלחנו לעשות כל מה שרצינו, והכשלון הוא ללא ספק של כולם ולא אישי של עצמנו

avital24

New member
אני מסכימה ../images/Emo23.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo23.gif

איתך שהכול מתחיל מבפנים שהחוויות שלנו עוברות דרך מסננים עד שהן נכנסות פנימה ושאם טוב מבפנים אז רואים את היופי בחוץ.... זה קטע כזה שהאישפוז גרם לי להרגיש לא שווה ולא מיוחדת עוד ויש אירועים שאני מצליחה לרחף מעל ולראות את היופי אבל רוב הזמן אני חיה את התחושות הפחות חיוביות וזה כאילו נטמע ונשתל בתוכי וצמח מתוכי בלי שיש לי שליטה על זה יש לי גם ידיד שגם עבר אישפוז בחור מאוד מיוחד ורק אחרי שלא התראינו שבועיים רק אח"כ כשנפגשנו מחדש יכולתי לראות כמה הוא מדהים וכמה חבל לי ששוב אני לא רואה אותו כמו שהוא באמת אלא דרך המסננים שלי ....

למעלה