אפשר להשתפך על כמה אני מרוצה
מהאדריכלית ? היא כזו מוכשרת ויצירתית. היינו אצלה היום והספקנו הרבה מאד עבודה... סיכמנו את כל החזיתות והפתחים בבית, ראינו איזומטריה של הבית בציור ואישרנו (בשבוע הבא יהיה דגם מוכן, היא מכינה לנו) וסגרנו את כל הפינוק הקטנות... היתה לי בעיה עם מקלחת הילדים שהיתה קטנה מדיי, חיפשתי פתרון אתמול במשך שעתיים בערך ולא מצאתי והיא בהינף עפרון שמה איזה קו אלכסוני שבחיים לא הייתי חושבת עליו והופ - הכל הסתדר. זה כאילו אני רואה את התוכנית ב"ריבועים" והיא רואה אותה בכל מיני זויות אחרות לגמרי. אחרכך דיברנו על המטבח
. מאד חששתי מהארון שיהיה מעל השיש כי זה לא מתאים ללוק שאני מחפשת. הייטקי ונקי ובלי ארונות עליונים בכלל. ושוב היא שיחקה אותה - פשוט הוסיפה קיר קטן והפכה את הארון הזה לנישה שהדלת שלה מוסתרת בקיר. בצד הקדמי של הקיר (מעל ומתחת לנישה של המג'ימי'ס והקיצ'ן אייד) מייד תכננה לי עוד כמה נישות לירקות יבשים (בסלסלות נירוסטה) ולספרי בישול ואמרה שזה מקום מושלם (אכן) להכנה למסך LCD של המחשב של המטבח. פשוט, יפה, יצירתי ובחיים לא הייתי חושבת על זה. אני כל כך מרוצה ממנה שזה לא יאמן. סתם רציתי להשתפך (ומקווה שאחרי יום רביעי הבא יהיו לי תמונות של הדגם ותוכניות סופיות לחלוק אתכם).
מהאדריכלית ? היא כזו מוכשרת ויצירתית. היינו אצלה היום והספקנו הרבה מאד עבודה... סיכמנו את כל החזיתות והפתחים בבית, ראינו איזומטריה של הבית בציור ואישרנו (בשבוע הבא יהיה דגם מוכן, היא מכינה לנו) וסגרנו את כל הפינוק הקטנות... היתה לי בעיה עם מקלחת הילדים שהיתה קטנה מדיי, חיפשתי פתרון אתמול במשך שעתיים בערך ולא מצאתי והיא בהינף עפרון שמה איזה קו אלכסוני שבחיים לא הייתי חושבת עליו והופ - הכל הסתדר. זה כאילו אני רואה את התוכנית ב"ריבועים" והיא רואה אותה בכל מיני זויות אחרות לגמרי. אחרכך דיברנו על המטבח