אפשר להשתפך פה???

אפשר להשתפך פה???

נכון רק ביום ראשון כתבתי הודעה אופטימית, ומאז הכל נראה כל כך נורא... ביום א' בערב גיליתי פריחונת על הבטן של שירה, בבוקר זה הלך והתפשט... בקיצור יש לה אבעבועות
איתן יונק בלי סוף-כנראה הוא בקפיצת גדילה. האיש לומד עד 22:30,
ולא יכול לפספס... ואני מרגישה שאני נגמרת... חשבתי שחזרו אלי כוחותי ונראה כאילו הכל הולך אחורה... הבית שלנו נראה כאילו עברה עליו רעידת אדמה, ואני מלאת רגשות אשם, על זה שלא הייתי מספיק חכמה ושמעתי לאחות טיפת חלב ולא חיסנתי את שירה (כי עדיף לחסן באביב), ועכשיו איתן חשוף למחלה, על זה שאין לי כבר סבלנות לשני המתוקים שלי, ועל זה שאני לא מספיקה כלום ואין לי מוטיבציה לכלום....

משוש30

New member
הכי טוב אבעבועות

ברצינות! עכשיו היא מחוסנת לכל החיים ועם חיסון עוד אפשר להידבק. מבאס אבל זהו גמרת עם זה. והמחלה יותר קלה כשקטנים וקשה יותר כשגדולים אז עדיף ככה! עכשיו כבר קצת מאוחר אבל אני מקווה שבכל זאת הבאת מישהו שיעזור לך קצת בבית כי אין ספק שזה נורא נורא קשה לבד. אל תחשבי אפילו על הבית עכשיו וברגע שהגבר חוזר תזרקי עליו את העוללים ולכי מהר לישון כמה שעות

cookie1

New member
חייבת לסייג שזה לאו דווקא לכל החיים

אפשר לחלות במחלה פעמיים. אחותי חלתה פעם שניה בגיל 29...

Arfilit

New member
אוף - את כזו מרגיזה!!!

עוכרת שמחות שכזו!!! ובפעם הבאה - אם את רוצה לפגוש אותי בעבודה - אין טעם להתקשר ולהשאיר הודעה... בבית!!!
ולשירולי - שולחת לך
גדול - עזבי את רגשות האשם - את עסוקה עם ילדה חולה ועם ילד שקופץ גדילה - אין מקום לרגשות אשם!!! תיכף הכל ירגע (טפו טפו טפו) ותתפנו את והבנזוג לארגן אץ הבית.

cookie1

New member
שולחת ../images/Emo24.gif

ומהנסיון שלי: כל הרגעים הקשים עוברים, וטוב שכך
. לבינתיים פשוט תחזיקי מעמד.

dorlim

New member
נשמע לא קל בכלל

תחזיקי מעמד ורפואה שלמה לחולים

מתחילים להתאושש

אחרי שני טיפולים אלטרנטיבים, הצלחנו לעצור את האבעבועות המכוערות. לא גדלות חדשות והישנות מתיבשות, שירה לאט לאט מתחילה לקבל אופי של ילדה נורמלית שמחה ומדהימה. איתן עדין יונק המון, אבל העברתי אותו למיטה שלי כך שישנתי קצת יותר הלילה.(וגם זכיתי לשעת מנוחה בצהרים- בעלי חזר להפסקת צהרים וטיפל בשניהם ובכביסות) החלטנו לא לבשל לשבת- ופשוט לקנות אוכל מוכן. ועכשיו אני הולכת לנקות ולגהץ... בקיצור מתחילים לראות את האור בקצה המנהרה...

למעלה