אפשר להשתפך?

Michal7

New member
אפשר להשתפך?

אז ככה ההריון הזה להבדיל מהריוני הקודם הוא האנטי תזה של משעמם. מה היה לנו עד כה: * הרגשה זוועתית ב-4 החודשים הראשונים (ככה גיליתי שאני בהריון: לא יכול להיות שאני חולה כה הרבה זמן) * דימום כמו מחזור שנמשך שבוע ON&OFF בשבוע 12. * צירים מוקדמים בעיקר בעת שהגיס החולירע פה, לפני שבא ואחרי. *ברקסטונים נבזיים שמבקרים בבקרים ולעיתים לא רק. ואני בטוחה ששכחתי כמה דברים. התכנון שלי הוא לידה ללא התערבות חיצונית, רק אני ובעלי, כפי שהיה לי עם נתנאל, כשתוכנית הגיבוי היא העברה לבית החולים באם אחוש שמשהו לא בסדר. ויש לי עכשיו ספיקות/דאגות/פחדים (שלא היו לי בהריון הראשון). בראש וראשונה, מה אם הלידה תהיה מגעילה/זוועתית כמו ההריון הזה? מה בקשר לסיבוכים? מה אם תהיה SHOULDER DYTOXIA למשל? אין לי מושג איך עושים את ה-COARKSCREW MANUVER ואני לא מצליחה למצוא הסבר מפורט איך לעשות את זה באינטרנט. מה אם תהיה לידת עכוז (ואני מדברת מילולית: שהטוסיק מופיע ראשון, לא הרגליים), מה אעשה אז? וכו', וכו'.. בעלי לא מוכן להקשיב לדאגות שלי, ואומר לי שעלי לשמור על אמונה... ממש תודה... אז אני מניחה שאני פונה לאמפתיה מצידכן... תודה שהקשבתן. מיכל פניקס, אריזונה

הריון קשה - לידה קלה?

לא יודעת יקירתי, אני באמת חסרת ניסיון וחושבת ללדת בבית. אבל את כבר עשית את זה פעם אחת לבד! אני מעריצה אותך ומאחלת לך רק טוב.

אשכר ש

New member
אולי לא תאהבי מה שאני אגיד...

אבל לדעתי אנרגיות כאלה בהחלט יכולות להשפיע על מהלך לידה. אני חושבת שאת חייבת לעבוד על עצמך מבחינה נפשית, נראה לי שהרבה דברים עוברים עליך ואת זקוקה למעט עזרה. אני יכולה להמליץ על טיפול הומאופתי אצל הומאופת קלאסי, כי זה התחום שאני מכירה ונעזרת בו בעצמי. אולי תוכלי לקבל כאן המלצות על עוד סוג של טיפול שיעזור. לפעמים אנחנו כ"כ שקועים במעגל האנרגטי שלנו, שחייבים משהו חיצוני, שיראה לנו את "הדרך הנכונה" ויוציא אותנו מזה (במקרה של הומאופתיה, מתן רמדי). בהצלחה ותרגישי טוב!

עיגולית

New member
מיכל יקירתי,

לא אמרת באיזה שבוע את... אבל אני יכולה לנחש שאת כבר בשבועות מתקדמים של הטרימסטיר השלישי, חודש שביעי משהו???. ואם אכן זה כך, אז דעי לך שבדר"כ הפחדים מתחילים לצוף ולעלות במטרה שנוכל לנקות אותם, לדבר איתם עם מישהו שפוי, וכשאני אומרת שפוי אני מתכוונת למישהו שלא מסנוור מהפחדים או פוחד יותר ממני. סביר להניח שבעלך גם נמצא במקום של הפחדים עכשיו וקשה לו לתקשר איתך עליהם.אולי כדאי שתמצאי מקום שתוכלי כן להביע את כל מה שעולה , וככה לנקות את ה"מעגלים האנרגטיים". דרך אגב, אני גם נמצאת שם עכשיו, שבוע 30, וכשעולים הפחדים אני ישר מדברת עליהם עם המיילדת שלי.

ס ו ל ה

New member
מאד מסכימה, ההריון בהרבה פעמים

מעלה מצבים ריגשיים מקצין ןמוציא אותם החוצה. אני חושבת שיש דרכים רבות לעזור לך (מנסיון אישי). פשוט תחליטי עם מה את יכולה לקבל עזרה שאכן תקבלי באהבה ואמונה. פרחי באך יכולים לעשות פלאים. תרגילי דמיון מודרך ועוד... וכמובן המשיכי לשתף להוציא...הכי חשוב לא להיות שם לבד. הרבה אהבה....

mise

New member
הריון קשה - לידה קשה - לא בהכרח.

ואצטט את כרמית.מ (רוח הדברים, לא המלל המדויק, כרמית, תקני אותי אם טעיתי): "הכרתי נשים שהיו להן הריונות קשים ולידות קלות ולהפך, זה לא מחייב".

mise

New member
אגב לידות קלות וקשות -

המונח הזה "לידה קלה", הוא לא נכון. אין דבר כזה לידה קלה. לידות הן לא דבר קל.

טלימה

New member
../images/Emo24.gif

אני גם מן החושבות שכדאי לדבר את הפחדים ולפרק אותם עם מישהו. כשמוציאים אותם מהחושך של הפינות בראש לאור המודע והמדבֶּר פתאום הרבה מהם נראים קטנים יותר וברורים יותר. רק שכדאי, אני חושבת, שיהיה מישהו לדבר איתו. האם את יכולה למצוא מישהו/י כזה בסביבה שלך? אולי אף ייעוץ בתשלום, שעה בשבוע...? וגם רציתי להגיד שמסתבר שבלידות בית יש הרבה פחות בעיה עם התקעות הכתפיים בגלל האפשרות לתנועתיות
.

למעלה