אפשר להתבכיין קצת?..

pain is MY love

New member
אפשר להתבכיין קצת?..

תודה. אלופת העולם במערכות יחסים קצרות איז אין דה בילדינג... זה ממש משעשע אותי שההודעה על תחילת הקשר וההודעה על סיום הקשר נמצאת באותו עמוד
אבל אני באמת חייבת להבין מה עשיתי פור קראינג אאוט לאוד!!!! תמיד אומרים לי שאני מחפשת צרות, מחפשת את הספורטאים, את המניאקים, את הזיינים, את אנשי המסיבות והמין הזמין. אומרים שאני מדברת יותר מדיי, חושפת יותר מדיי, לא מצהירה מספיק כוונות, משרדת רושם מוטעה או להפך ישירה יותר מדיי. אבל רבאק, לומדים מטעויות!!! אז יצאנו אתמול. חוץ מהמילה "מושלם" אין לי יותר מילים לתאר את הדייט הזה.. הבחור מדהים ביופיו, מקסים וכיפי שנדיר למצוא כמוהו כל הלילה היינו ביחד, ישבנו על חוף הים עם שמיכות, נרות ובקבוק יין, אווירה מדהימה ולא, לא היה שום דבר מעבר לנשיקות.. המון חיבוקים וחום והרגשה טובה.. לבשתי משהו חשוף, אבל לא חשוף מדיי. צחקנו המון, אבל לא עשינו צחוק מעצמנו. דיברנו הרבה, אבל לא יותר מדיי. סיפרתי על עצמי, אבל לא חשפתי הכל. לא שיחקתי אותה בתולה תמימה, אבל לא שידרתי שום רושם מוטעה לא אמרתי שאני מחפשת קשר רציני אבל גם לא אמרתי שסטוצים זה התחביב שלי וכמובן שגם הוא מצידו לא הראה שום סימן לכך שמשהו לא בסדר ולהפך היה מאוד ג'נטלמן וחביב ונחמד ומקסים.. ואיפשר לי בפעם הראשונה מזה חודשים להוריד טיפה מהמגננות שלי ולשם שינוי לבטוח בו ולראות בו משהו שאין בבחורים אחרים... ואז. בום! יום שבת, לא מתקשר. סבבה יום אחד זה שום דבר אבל גם לענות להודעות קשה שלו?!?! איזו השפלה... מערכת יחסים מופלאה של בערך 24 שעות הגיעה לקיצה.. ואחרי שאני וחברה שלי ניתחנו את ההתנהגות שלי מכל הכיוונים, אני רוצה לשאול אתכם. מה עשיתי רע?!?!? מה כבר הספקתי לעשות ב24 שעות שיכל כל כך להבהיל את הבחור המדהים הזה ולגרום לו לברוח ממני בצרחות אימה כל עוד נפשו בו?! אני אומרת לכם שאני אשאר לבד כל החיים שלי בקצב הזה!!!

נועם m

New member
יש משהו שלא הבנתי...

הוא לא התקשר יום אחד וכבר את קופצת למסקנות? אולי פשוט נדפק לו הפלאפון?

מיטללל

New member
זה

באמת נשמע תמוהה, שאחרי "דייט מושלם", אין המשך או אפילו מענה לsms (זה דיי מינמילי) יכול להיות שהוא נעלם בגלל דברים לא קשורים? דיברתם מאז?

pain is MY love

New member
האמת

שהבוקר ראיתי שהוא שלח לי הודעה במקושרים.. מה הקשר מקושרים? אין לי מושג! אף פעם לא דיברנו שם וגם אף פעם לא שלחתי לו הודעה שם... הוא סתם שאל אותי מה המצב, אם אני רוצה לצרף אותו לרשימת החברים שלי ואם אני זוכרת שיש לי שעה ביציאה... (סתם בדיחה פרטית) כאילו הכל טוב ויפה! אבל מאז שוב בקט... הוא לא היה מחובר וכמובן גם לא טרח לשלוח שום אס אמ אס או להרים טלפון.. החיים שלי קשים..

pain is MY love

New member
כן

אבל הוא עוד לא התחבר כדי לראות את ההודעה שלי.. ואני מרגישה מש מפגרת לדבר איתו במקושרים! בשביל מה יש לנו פלאפונים קיבינימאט?!

21INBAL

New member
i have to tell you

you didnt do ANYTHING wrong!!!!!!!!!!!!! sometimes its even hard for me to remember that LO KOL HAOLAM SOVEV SVIVI! i attend to forget it but... you cal never know what happend to him ma over alav beayot shelo and pleasss!!! dont waiste your moast beautifull years over someone elles problems.

lb22

New member
מה עשית רע.......

פשוט מאוד : היית עצמך , וכנראה שהבחור לא אהב את העצמך הזה בסופו של לילה מקסים והחליט לנתק קשר בצורה לא יפה. את לא אשמה בכלום וגם זה קורה. תחשבי נניח אם היה לך דייט עם מישהו ובדייט שמת לב למשהו אחד שמפריע לך אבל בכל זאת המשכת בסבבה שלך בדייט ואז החלטת אחרי שנפרדתם לשלום שזהו את מנתקת מגע זה קורה. לא סוף העולם יהיו עוד אחרים לא?

ס22ית

New member
יכולות להיות 1001 סיבות...

כולל דברים שבכלל לא קשורים אלייך ולערב שהיה ביניכם. אל תהיי קשה עם עצמך... יכול להיות שהוא עוד יצלצל.. אם חושבת שהיית מי שאת ומרגישה טוב עם עצמך..תמשיכי ככה

comet9

New member
נראה לי שאת צריכה להחליף חברות

לפי הסיפור הזה והסיפור על לחפש מידע, את חייבת למצוא אנשים אחרים להתייעץ איתם.

sharonchu

New member
עצה טובה

תקשיבי זאתהמציאות ככה אני רואה אותה וחוצמזה אני מבוגרת ממך בכמה שנים טובים ז"א שיש לי ידע וניסיון לגבי כמה דברים אם בחור מוצא חן בעיניך אל תבלי איתו שעות על גבי שעות כבר בהתחלה זה מוציא את כל תחושת ה"לרדוף" שיש אצל כל אבל אצל כל הגברים זה א' שנית הייתי מציעה לך לבדוק את עצמך ,אולי יש משהו בך שלא באמת רוצה מערכת יחסים רצינית אולי חצי רוצה וחצי לא ממש רוצה ,אולי את צריכה קודם לעבוד על עצמך ועל בניית האישיות שלך לפני שאת קופצת לקשר מחייב מה גם שאת בת 20 ?! ויש לך את כל החיים לפניך תאמיני לי את תמצאי כשלא תחפשי -זה תמיד תמיד עובד ככה תתרכזי בעצמך הגבר הנכון ימצא אותך וידאג שלא תשכחי אותו בין אם דרך טלפונים SMS או פגישות בהצלחה

למעלה