pain is MY love
New member
אפשר להתבכיין קצת?..
תודה. אלופת העולם במערכות יחסים קצרות איז אין דה בילדינג... זה ממש משעשע אותי שההודעה על תחילת הקשר וההודעה על סיום הקשר נמצאת באותו עמוד
אבל אני באמת חייבת להבין מה עשיתי פור קראינג אאוט לאוד!!!! תמיד אומרים לי שאני מחפשת צרות, מחפשת את הספורטאים, את המניאקים, את הזיינים, את אנשי המסיבות והמין הזמין. אומרים שאני מדברת יותר מדיי, חושפת יותר מדיי, לא מצהירה מספיק כוונות, משרדת רושם מוטעה או להפך ישירה יותר מדיי. אבל רבאק, לומדים מטעויות!!! אז יצאנו אתמול. חוץ מהמילה "מושלם" אין לי יותר מילים לתאר את הדייט הזה.. הבחור מדהים ביופיו, מקסים וכיפי שנדיר למצוא כמוהו כל הלילה היינו ביחד, ישבנו על חוף הים עם שמיכות, נרות ובקבוק יין, אווירה מדהימה ולא, לא היה שום דבר מעבר לנשיקות.. המון חיבוקים וחום והרגשה טובה.. לבשתי משהו חשוף, אבל לא חשוף מדיי. צחקנו המון, אבל לא עשינו צחוק מעצמנו. דיברנו הרבה, אבל לא יותר מדיי. סיפרתי על עצמי, אבל לא חשפתי הכל. לא שיחקתי אותה בתולה תמימה, אבל לא שידרתי שום רושם מוטעה לא אמרתי שאני מחפשת קשר רציני אבל גם לא אמרתי שסטוצים זה התחביב שלי וכמובן שגם הוא מצידו לא הראה שום סימן לכך שמשהו לא בסדר ולהפך היה מאוד ג'נטלמן וחביב ונחמד ומקסים.. ואיפשר לי בפעם הראשונה מזה חודשים להוריד טיפה מהמגננות שלי ולשם שינוי לבטוח בו ולראות בו משהו שאין בבחורים אחרים... ואז. בום! יום שבת, לא מתקשר. סבבה יום אחד זה שום דבר אבל גם לענות להודעות קשה שלו?!?! איזו השפלה... מערכת יחסים מופלאה של בערך 24 שעות הגיעה לקיצה.. ואחרי שאני וחברה שלי ניתחנו את ההתנהגות שלי מכל הכיוונים, אני רוצה לשאול אתכם. מה עשיתי רע?!?!? מה כבר הספקתי לעשות ב24 שעות שיכל כל כך להבהיל את הבחור המדהים הזה ולגרום לו לברוח ממני בצרחות אימה כל עוד נפשו בו?! אני אומרת לכם שאני אשאר לבד כל החיים שלי בקצב הזה!!!
תודה. אלופת העולם במערכות יחסים קצרות איז אין דה בילדינג... זה ממש משעשע אותי שההודעה על תחילת הקשר וההודעה על סיום הקשר נמצאת באותו עמוד