אפשר להתייאש קצת מהמצב הבטחוני בישראל?

debby12

New member
מנהל
אפשר להתייאש קצת מהמצב הבטחוני בישראל?

יושבת לה משפחה רגילה בביתה במושב משמרת (לא התנחלות ולא נעליים), ובלי שום התקפה "מתגרה" נניח מצד ישראל (נגיד התקפה כלשהי) המשפחה הזו חוטפת טיל שמשטיח לה את הבית ופותח לסבתא את הראש.

בנס יתר בני המשפחה הספיקו להגיע לממ"ד (לא ברור לי איך - אני באמצע הלילה לדעתי לא הייתי שומעת וגם אם הייתי שומעת לא ממש הייתי זזה מהר)

xbuffalomen

New member
מבלי להיכנס לויכוח פוליטי פוסט זהה יכול היה להיכתב

ע"י אדם המתגורר בכפר דומא ... ואולי זה ממצה את הטרגדיה במשפט אחד ...

בכפר דומא המצב יחסית סביר, את ההשוואה צריך לעשות מול אדם שגר בבית חאנון או בית לאהיא. ואפשר להוסיף גם שסביר שלאיש שגר בכפרים האלה אין עבודה כי אחוז האבטלה ברצועה עומד על 53.7 אחוזים ובקרב צעירים, 71.1 אחוזים. ואפשר להוסיף לזה גם את העובדה שלפי ועידת האו"ם לסחר ופיתוח 95% ממי התהום של עזה אינם ראויים לשתייה ואם לא יינקטו צעדים בהקדם, עד 2020 לא יהיו בה מים ראויים לשתייה.

לבחור הזה אין תקווה ואין סיכוי... לא ממש אכפת לו לההרג מטיל, הדבר היחיד שנשאר לו זה להאמין שאחרי מותו הוא יבלה עם 72 בתולות גן העדן.

placid1

New member
ומה הצידוק של משגרי טילים מלבנון על חיפה? ושל

משגרי טילים מעירק על תל אביב? ושל מי שמפיל אץ מגדלי התאומים בניו יורק או מתפוצץ באמצע כריסטמס מרקט בברלין? ושל מי שמשגר טילים מתימן לסעודיה?

לכולם יש צידוקים, לכולם יש רדיקלים דתיים שמוכנים להלחם עד טיפת הדם האחרונה, העיקר שהצד השני יידפק ועולם כמנהגו נוהג.....

מעניין אם שיגור טילים מריזרב של פירסט ניישנס על טורונטו או מגטו שחור בנורת' פילדפיה על די.סי היה מתקבל בהבנה.....

למעלה