אפשר להתייעץ איתכם?

mixush

New member
אפשר להתייעץ איתכם?

אני א-מינית, בת 35 וחצי
מאוד מאוד מאוד רוצה להיות אמא ואחרי שהרעיון של אימוץ ירד מהפרק כי הבנתי שזה הולך להיות בלתי אפשרי בעליל בעיקר מבחינה כלכלית אבל גם מכל בחינה אחרת, החלטתי ללדת ולא לאמץ. (ותודה לעולם המסריח הזה שלא מאפשר לאנשים שבאמת רוצים ויכולים להיות הורים מושלמים לאמץ ילדים שבאמת זקוקים לבית ומעדיף שהם יירקבו בבתי יתומים לנצח) חחחח סליחה על התסכול המתפרץ.

בכל אופן החלטתי שאני רוצה להביא ילד בהורות משותפת עם הומו (כן, חשוב לי שלאבא לא תהיה זוגיות בהמשך עם עוד אישה..... אין לי בעיה שיהיו 2 אבות, לא מתאים לי 2 אמהות)
אני רוצה שלילד יהיה אבא בתמונה, פעיל, אוהב ותומך. מה גם שאני כלכלית לא אוכל לעמוד בזה לבד.
אז הוא צריך להיות גבר, הומו ועוד דבר אחד קטן.... טבעוני.
זו דרכי וכך יגדלו ילדיי, לכן האבא חייב להיות טבעוני או לפחות פתוח לשמוע על זה ואם רק יהיה מוכן לשמוע אין ספק שכשידע את כל האמת על מקור ה"אוכל" שלו הוא כבר יהיה טבעוני.
ובבקשה בואו לא ניכנס לויכוחים על טבעונות... ממש מבקשת!

בכל אופן, למצוא הומו טבעוני שמעוניין בהורות משותפת זו משימה קשה ביותר!!!
טבעונים הם אמנם 5% מהאוכלוסייה, אבל עוד פחות מזה הם הומואים שרוצים הורות משותפת ושמתאימים לי (כבר נפגשתי עם 2 וזה לא הסתדר בסוף)

בקיצור חשבתי לכתוב פוסט על זה ולפרסם בפייסבוק שלי, לספר שאני א-מינית ומחפשת הורות משותפת ושאם מישהו מכיר מישהו מתאים שיקשר בינינו.
אם אכתוב פוסט שמנוסח בצורה יפה ומרגשת אין לי ספק שיהיו הרבה שיתופים ואולי זה יגדיל את הסיכויים שלי.
(עד עכשיו רק פרסמתי הודעה מדי פעם בקבוצת 'טבעונות וצמחונות גאה' בפייסבוק)

העניין הוא שמלבד חלק מהחברים הטבעונים שלי רוב האנשים שמכירים אותי לא יודעים שאני א-מינית.
המשפחה הקרובה יודעת, סיפרתי ל-2 בנות דוד שלי אז אני לא יודעת מה קורה עם המשפחה המורחבת ומי מהם יודע מה.
יש לי בפייסבוק גם חברים של ההורים, שכנים מהעבר, חברי ילדות ובכלל חברים מכל מיני תקופות בחיים.
ברור לי שאף אחד לא ממש ידע מה זה א-מיניות ואני שוקלת להכניס הסבר עם קישור למושג בויקיפדיה.

אני חושבת שהרבה אנשים חושבים שאני לסבית, יצא לי כבר לשמוע מדי פעם גם מהרופא שיניים שלי וגם מחבר לא קרוב שאמרו לי משהו על זוגיות עם בת זוג. בקיצור ברור לי שזה מה שחושבים עלי... ואין לי בעיה עם זה רק שזה פשוט לא נכון
אני א-מינית סטרייטית.

אני תוהה אם לפרסם את זה ובעצם לצאת מהארון הא-מיני.
מה לדעתכם יכולות להיות ההשלכות של זה שאולי לא חשבתי עליהם?
מה אני צריכה לקחת בחשבון?
מה דעתכם?

k500

Active member
מנהל
שלום וברוכה הבאה

אפשר להבין את הרצון שלך לקבל את סך הדברים שאת רוצה למרות שזה לא קל, כמו שכתבת.
האם לפרסם במחיר של להחשף לכל העולם? אם המשפחה הקרובה כבר יודעת, אז מהבחינה הזאת אין בעיה. מי יכול כן להוות בעיה? כל השאר שלא יודעים מה זה א-מיניות, אבל בואי נראה, מה שווה לך יותר: פרסום טוב ומרגש שיביא לסיכוי גבוה יותר למצוא הומו טבעוני להורות משותפת, או להתחשב במכרים רחוקים שאולי יעקמו את האף? את זה את תדעי יותר טוב מאיתנו, כי הרצון להורות הוא שלך ותלוי עד כמה רחוק את מוכנה ללכת בעניין של לצאת מהארון הא-מיני. יכול להיות שתקבלי תגובות לא אוהדות במיוחד שנובעות מבורות של אנשים, אבל נראה לי שאם תוכלי לכתוב בפוסט שלך גם הסבר קצר על א-מיניות כדי לסדר את המחשבה של הקוראים יחד עם הרצונות שלך להורות, בכך תפחיתי את הסיכוי לשאלות טפשיות או הערות לא במקום.
ואם את מפרסמת, תשקלי לא לצרף הסבר עם קישור לויקיפדיה, המונח א-מיניות שם לוקה בכמה חוסרים שאותם אנחנו רוצים לשפר בעתיד הנראה לעין.

וחוץ מזה שאלה, ברשותך. האם את רוצה רק הורות משותפת עם הומו טבעוני או שאת רואה בעיניי רוחך גם אפשרות לזוגיות עם א-מיני הטרו טבעוני שיענה על כל צרכייך השונים?

אם תרצי עזרה, תמיכה וכל דבר נוסף, אנחנו כאן ומוכנים לעזור בכל דבר, גם קטן. שתפי אותנו אם תרצי, נשמח לשמוע

mixush

New member
את מקסימה (את נכון? או אתה?)

תודה רבה!
&nbsp
ת'כלס לא ממש אכפת לי מהתגובות
זאת אומרת, אני כן בטח אתעצבן ואתרגז אם אקבל תגובות מטומטמות (וכן, אני יודעת שזה נובע מבורות) או אם אקבל תגובות שמבקרות אותי או מנסות "לתקן" אותי. אבל אני חזקה ואעמוד גם בזה, סתם אקטר על כך הרבה

&nbsp
הייתי שמחה לזוגיות עם א-מיני אבל מזמן הרמתי ידיים
כן בלוח ההכרויות לא יצא כלום. שלחתי מלא אימיילים, קיבלתי מעט מאוד תשובות וגם הם התמוססו אחרי 2-3 התכתבויות (למה אנשים פשוט נעלמים??? מה הקטע?)
אז ברור לי שלא תהיה זוגיות עם א-מיני והשלמתי עם זה כבר. יאללה לא צריך

&nbsp
איך היית מנסחת את ההסבר על א-מיניות בפוסט שלי?

k500

Active member
מנהל
הרמת ידיים מזוגיות א-מינית?

אני יכול להבין, כמובן, רובנו כאן "סובלים" מהבעיה הכי גדולה של א-מיניים/ות שהיא למצוא זוגיות א-מינית. אז כן, יש את הלוח כאן בפורום ויש אתר נחמד שמיועד רק לא-מיניים/ות, אבל זה לא פשוט וגם כשיש א-מיני בצד השני, לא תמיד הם מתאימים לשאר הדברים שמרכיבים את האישיות והרצונות שלנו. אבל, אני באופן אישי לא הייתי מוותר כל כך בקלות וכן ממשיך לחפש זוגיות א-מינית על אף הקשיים, בהנחה שזה מה שאת רוצה, מעבר להורות משותפת עם אחרים. אבל נתון לשיקולך, כמובן. אגב, לא זכור לי שבאת למפגשים, נכון?

ובעניין הפרסום והיציאה מהארון הא-מיני (או עליית הגג, כפי שנהוג בקרב א-מיניים), אם לא אכפת לך מתגובות והנזק יהיה משני, כפי שאת מתארת, אז לדעתי פרסום יוכל לעזור לך להשיג את מה שאת רוצה, לפחות בסיכויים גבוהים יותר.

בקשר לניסוח הסבר לא-מיניות בפוסט, את יכולה לקרוא כאן בפתיחה של הפורום (איפה שכתוב בסגול: "חדשים בפורום?.." וכו'), או לשלב גם מ-AVEN.
יש הרבה מה לכתוב על א-מיניות, אבל תתמקדי במה שחשוב כהגדרה בסיסית וראשונית לאלה שלא מכירים ותראי מה בא לך להוסיף, או לא. אם תרצי עזרה נוספת, שאלי.

mixush

New member
וזה מה שפרסמתי

עוזרים לי להגשים את החלום שלי!
&nbsp
יש לי הרבה חברים בפייסבוק, את חלקם אני מכירה וחלקם לא.
החלק שאני מכירה בטח חושב שהוא מכיר אותי, החברים מהעבר, החברים הנוכחים, המשפחה המורחבת.
אבל יש פרט אחד בחיים שלי שרובכם לא יודעים עליו ורובכם תופתעו ממנו.
לחלקכם זה יעשה קצת סדר בראש ויבהיר לכם כמה דברים שלא היו לכם ברורים לגבי.
אבל יש סיבה שאני הולכת לחשוף את זה. מיד תבינו הכל.
אין לי ספק שלא מעט מכם חושבים שאני לסבית.
אז ראשית כל בואו נעמיד דברים על דיוקם ונבהיר את הנקודה הזו: אני לא לסבית.
אני סטרייטית.
אבל אני עוד משהו וזה נקרא: א-מינית.
חלקכם שמעתם על המושג הזה בעבר, חלקכם לא נתקלתם בו מעולם (גם אני לא עד לפני 3 וחצי שנים)
מהי א-מיניות?
בקצרה, אַ-מִינִיּוּת, היא חוסר משיכה מינית כלפי אחרים ונחשבת לסוג של נטייה מינית.
בין הא-מיניים יש הומואים ולסביות ויש גם סטרייטים (כמוני!) זה אומר שאין משיכה מינית אבל בהחלט יכולה להיות משיכה רומנטית ורצון בקשר זוגי (ללא מין)
אנחנו רק אחוז או שניים מהאוכלוסייה, אז החיפוש אחר זוגיות א-מינית יכלה להיות רעיון נהדר אבל קצת לא ישים. (בקצרה – ניסיתי למצוא, לא הצלחתי, הרמתי ידיים)
&nbsp
יש חלום אחד שכבר שנים מהדהד בי.
בכל פעם הוא נדחה בגלל ענייני חיים אחרים... עבודה, כסף, לחץ או חוסר זמן.
החלום הזה הוא לא רק שלי; הוא גם הצוואה הבלתי כתובה והחלום הגדול ביותר של אמא שלי, אהבת חיי, החברה הכי טובה שלי.
&nbsp
החלום הזה הוא ילד.
אני רוצה להיות אמא.
אני יודעת שאהיה אמא טובה. אמא מעולה! כל מי שאי פעם ראה אותי בחברת ילדים אומר את זה. אני מסורה, דואגת, אוהבת ואחראית, וילדים מאז ומתמיד היו האהבה שלי.
אחרי הכל, הייתה לי הדוגמא הטובה ביותר שיכולה להיות. הייתה לי האמא המושלמת בעולם שלימדה אותי מהי אמהות טוטאלית.
&nbsp
אני רוצה להיות אמא.
&nbsp
אני יכולה להיות אם חד הורית אבל אני מעדיפה שלא.
גם כי אני לעולם לא אוכל לעמוד כלכלית במשימה של גידול ילד לבד, וכשמתחלקים שווה בשווה הדברים נראים אחרת, אבל בעיקר כי הייתי רוצה שתהיה לילד דמות אב משמעותית, מעורבת ופעילה בחייו. שיהיה לו אבא.
&nbsp
יש לי מספר דגשים שחשובים לי במציאת פרטנר להורות. הוא צריך להיות הומו או זוג הומואים (למה? כי חשוב לי שלא תהיה אישה נוספת בסיפור בהמשך, אם הוא יהיה סטרייט מתישהו הוא יתחתן ולא מתאים לי עוד אמא בסיפור. בנוסף זו הזדמנות להומואים שרוצים ומתאימים להיות אבות אך מתקשים למצוא דרך לעשות זאת כאן).
&nbsp
הוא צריך לרצות להיות אבא ולהיות סגור על זה (למה? כי כבר נפגעתי מגבר שברגע האחרון קיבל רגליים קרות ונזכר שהוא לא בטוח שהוא רוצה להיות אבא).
&nbsp
אני לא בלחץ אטומי, אני לא רוצה להביא ילד בשנה הקרובה וגם אם ייקח שנתיים או יותר אני לגמרי בסדר עם זה.
&nbsp
אבל הרעיון צריך להתחיל להתגלגל כדי שכשאמצא את הבחור המתאים נוכל להתחיל להכיר זה את זה היטב כי כשנכנסים לתהליך הזה אין דרך חזרה. זו שותפות לכל החיים וכדאי שנתאים זה לזה.
&nbsp
אז איך אתם קשורים לכל זה?
אני רק מבקשת מכם עזרה.
איך אתם יכולים לעזור?
פשוט מאוד... כל מה שאתם צריכים זה לעשות זה שני דברים:
1) לשתף את הפוסט ואולי הוא יגיע לבן אדם הנכון
&nbsp
2) לפנות לחברים ההומואים שלכם ולשאול אותם אם הם מעוניינים בהורות משותפת.
&nbsp
אם הפוסט יהפוך לויראלי יש לי סיכוי למצוא את האבא של הילד, ולהפוך, סוף סוף, לאמא בעצמי.
יאללה בואו נמצא לו אבא, מגיע לו, לא?
&nbsp
אמא שלי ממש רוצה להיות סבתא לילד משלי, גם אם זה אומר שהיא רק תשמור עליו מגן עדן.
&nbsp
תודה לכולם

k500

Active member
מנהל
כל הכבוד, שיהיה בהצלחה

ואם תרצי לשתף, לספר איך מתקדם, או סתם להיות נוכחת כאן בפורום ולתרום לדיונים כאן, את מוזמנת תמיד, נשמח לשמוע ממך
.

mixush

New member
תודה רבה רבה

בינתיים 360 שיתופים
פניה אחת שעוד לא התקדמה לשום מקום
&nbsp
נראה...

למעלה