אפשר להתייעץ בבקשה ?

נופר30

New member
אפשר להתייעץ בבקשה ?

אנחנו נכנסים בקרוב לדירה שקנינו יד שניה נשארנו עם מעט כסף לשיפוצים ( כשיסתיים אני אשים פה תמונות ) אבל עם המטבח אנחנו נחכה קצת וכאן השאלה שלי אני מצרפת תמונה של המטבח הקיים אנחנו מורידים את הקרמקיה המזוויעה הזאת ושמים במקום קרמיקה דמויית אבן שנראית כאילו כל מיני גדלים באבן חומה אדומה שמתאימה לשיש הארונות הם בצהוב וירוק הצהוב הוא לא נורא כל כך והוא אפילו די מסתדר עם החום ועכשוו להתלבטות שלי חשבתי להדביק את הטפטים הנדבקים האלו בחלק הירוק באיזה צבע אפשר ? חשבתי על כתום צהוב או אולי צהוב טיפה יותר כהה עם עיטורים ועוד שאלה האם אחרי שאני שמה צבע מקשר על פורמייקה אני יכולה לצבוע בכל צבע ? כולל צבעי קיר ?

geni1

New member
מחריד../images/Emo5.gif

באמת צריך לשים קרמיקה בהירה.

נופר30

New member
זה מחריד?

את לא יודעת מה הם עשו במקלחת ביום שישי אני אקבל את המפתח ואני אצלם לכם בם עשו את המקלחת במעין ורוד עתיק כל הכלים הסנטרים והקרמיקה בורוד עתיק עם פרחים אפילו על התקרה אבל שם אני לא כל כך צריכה עזרה כי אנחנו כבר יודעים מה אנחנו עושים ולדעתי יצא מדדדדדדדדהים אבל זה המזל שלי בעלי עובד בתחום האבן והשיש אז הוא השיג לי את הדברים במחירים טובים מאוד וחלקם אפילו קיבלנו מתנה

melodynoa

New member
לנו היה בדיוק כזה!!!

אני צבעתי את הירוק המזעזע בסגול, כי זה נראה לי הכי פחות נורא, אבל האחרים לא ממש אהבו את זה, במיוחד החבר שלי שאתו אני גרה. לדעתי כל דבר ייראה יותר טוב מהירוק. אז לצביעת פורמייקה השתמשתי בצבע הכנה לצביעה על פורמייקה (הוא לבן) ואפשר לצבוע עליו בכל סוג של צבע אחר כך. לגבי האריחים, נראה לי מעולה שאתם מחליפים (גם קיר לבן יראה יותר טוב ממה שיש שם (אנא, צלמי לנו את האמבטיה!) אם רוצים לחסוך, ראיתי שיש צבע לאריחים! גם טאפט יכול לבוא בחשבון, למרות שאיני מעלה על דעתי שום צבע שישתלב עם הצהוב הזה... מה לעזאזל חשבו אלה שהמציאו את השילוב הזה, ואת האריחים שיש לך שם?!
בהצלחה

TeaMaker

New member
צבע לאריחים ?!?!?

אני שמעתי על צבע לאריחים, אבל בכל מקום שאני שואל או שאין או שמאוד לא ממליצים ? האם למישהו כאן יש ניסיון כיצד לשנות צבע של אריחים ?

אפשר גם להדביק בורדר

בחנויות עשה זאת בעצמך ואחרות ישנם בורדרים, שבד"כ הם בדיוק ברוחב של הפס המצעבן הזה שהיה כל כך אופנתי פעם. תכנסי לאחת החנויות, תבחרי לך בורדר שיהיה גם יפה, גם מרנין וגם מתאים לצהוב וכך תחסכי לך לחתוך את הטפט. אני עשיתי את זה בדירה שכורה שגרתי בה כשהייתי סטודנטית - זה יצא מאוד יפה. אם את לא מוצאת בורדר שמוצא חן בעיניך - בקשי בחנות לראות את הקטלוג של הבורדרים - יש המון סוגים ולא הכל הם מחזיקים בשוטף, אבל אפשר להזמין, וזה לא עולה יותר.

melodynoa

New member
איפה? שתפי אותנו

אני יודעת שבאייס זה עולה 62 ש"ח לשני מטר.

melodynoa

New member
נופר, זה לכולם ובמיוחד בשבילך

תרגמתי היום אריחים ריצוף אריחים הפרוייקט: ריצוף רמת מיומנות: בסיסית משך זמן: יום אריחי קרמיקה הם הבחירה המושלמת כשאתה מחפש משטח קיר נוקשה, חסין למים וקל לניקוי. אריחים נראים במיטבם כשהם סימטריים על הקיר, שזה ישר יחסית אם אתה משבץ אריחים מאחורי הכיור. בכל אופן, אם אתה משבץ את הקיר מקיר לקיר, תצטרך לחתוך אריחים כדי להשלים את השורה משני הצדדים, וזה אומר שתצטרך להתחיל מהמרכז, כדי שהדוגמא תהיה במרכז, ושמשני הצדדים הקיצוניים יהיו אריחים חתוכים באותו גודל בדיוק. כלים שתצטרך מרית לדבק, דבק "הכל באחד", מטלית רטובה, מסקטינג-טייפ חלש (הבהירים) שלא תולש, עפרון, אוטם סיליקון ו cartridge gun, סרט מדידה, מודדי רווחים לאריח, מקבע לחיתוך אריחים, אריחים, מד אריחים. העבודה סמן את נקודת האמצע הדרך הטובה ביותר להתחלת ריצוף באריחים היא לסמן את נקודת האמצע וליצור "מד אריח" תוצרת בית כדי לבדוק איך האריחים שבחרת יתאימו לקיר. הכנת מד-אריח הנח שורת אריחים על הרצפה, עם מד רווח מפלסטיק כדי להברובה מרווח שווה בינהם. הנח קורת עץ לאורך שורת האריחים וסמן את תנוחת האריח עליה בעפרון. נסה את הדוגמא על הקיר כעת אתה יכול להחזיק את מד האריח הזה כנגד הקיר שמיושר על ידי נקודת האמצע שעל הקיר וראה באיזה גודל המרווח שתצטרך להשאיר בסופה של כל שורה. עצב לך את הדוגמא הטובה ביותר שתוכל. אם המרווח הוא מאוד צר (קטן מ25 מ"מ) או כמעט אריח שלם, יהיה קשה לחתוך את האריחים כל שיתאימו. הדרך לעקוף את זה היא לשנות את נקודת הפתיחה מנקודת האמצע בערך ברוחב של חצי אריח. מצא את הפשרה הכי טובה. ריצוף שטח קטם כדי לרצף שטח קטן, כגון גב של כיור, החל בסידור רופף של האריחים הקיימים על המשטח המטבח על לרצפה, כך שאם אתה משתמש בצבעים שונים, תוכל לתכנן את הסידור. כעת השתמש במד האריח שהכנת, כדי למצוא את נקודת ההתחלה המתאימה. כיסוי בדבק מרח מספיק דבק על הקיר שיספיק לכתריסר אריחים. החזק את כף המריחה המחורץ בכמעט הזוית הימנית לקיר כך שתשאיר רכס מסודרים של דבק. הרכסים נדחקים למטה, כשאנחנו לוחצים את האריח אל הקיר. מיקום האריחים כשאתה ממקום כל אריח, מקם את מרווח האריח בכל פינה כדי לשמור על מרווח שווה. קבע אותם בחזקה לתוך הדבק. לאחר מכן, הרובה יכסה אותם טוב יותר. חתוך להתאמה קרוב לוודאי שתצטרך להתאים את האריחים של קצוות השורות. מדוד את החסר, וסמן זאת על האריח. מלא את החסר כשכל השאר וכשהאריחים חתוכים, השתמש בקצה הישר של מרית הפלסטיק למלא את החסר. רובה השתמש או בדבק "הכל האחד" או שתקנה רובה בנפרד - הכרחי אם אתה מחפש אפקט צבעוני. שפשף את עודף הרובה בזמן העבודה, והנח להתייבש. חיבורים השתמש בשרף סיליקון לחבר בין הרווחים והגנה מפני מים. הדבק בסקינג-טייפ לשני המשטחים והשאר הפרש ברוחב של 5 מ"מ, ודחוק החוצה את הסיליקון לאורך הקו. החלק בועות וגושים באצבע לחה, ומשוך את סרט ההדבקה כשהסיליקון פיתח עור. סיים את המלאכה בניגוב כתמי רובה עם מטלית לחה. פינות פנימיות כשמשבצים פינות פנימיות, הצב את השורות על כל קיר באופן עצמאי, כך שאריחים חתוכים יפגשו בזוית. פינות חיצוניות השאר הפרש להרחבה היכן שהם נפגשות. על קירות עם פינות חיצוניות, תמיד החל לרצף אריחים כל קיר עם אריח שלם הממוקם בזוית החיצונית. גומחת החלון החל תמיד את הריצוף מאמצע החלון, ללא קשר עם החלון עצמו ממוקם באמתע הקיר. רצף את הקיר תחילה, ואם אפשר, עם שורת אריחים שלמים מתחת לגומחה. סיום מקם אריחים שלמים לאורך הקצה הקדמי של הגומחה, בחפיפה לקיר, ומלא באריחים חתוכים ביניהם לבין מסגרת החלון. פרוייקט: ריצוף אריחים על אריחים רמת מיומנות: בסיסית משך הזמן: 1/2 יום אם אתה רוצה יותר אריחים על הקירות שלך ממש שכבר יש לך, האפשרות הקלה ביותר היא לבנות על האריחים הקיימים. כלי עבודה: דלי, ספוגים ומטליות, סכין מילוי, תכשירי ניקוי ביתיים או סבון סוכר. שטוף את משטח העבודה אם אתה משבץ אריחים חדשים על קיימים, כל שעליך לעשות הוא לשטוף את המשטח עם חומר ניקוי או סבון סוכר על-מנת להסיר שמן ולכלוך. שטוף אותו במים נקיים והנח לו להתייבש. מלא את כל המרווחים אם אישזהו אריח רופף, הוצא אותו בכח, ומלא את הרווח ברובה. אל תחשוש לתקן אף רובה רופף או חסר. השככבה הבאה של דבר האריחים תכסה את זה. החל בריצוף האריחים כעת אתה מוכן לריצוף האריחים. מרח דבק אריחים למשטח האריחים הישם והחל בעבודה! http://www.bbc.co.uk/homes/diy/diy_guide/factsheets/48.shtml

למעלה