אפשר להתלבט איתכם?

blonda3

New member
אפשר להתלבט איתכם?../images/Emo163.gif

לבן שלי יש בר מצווה בעוד חודש. הבן הודיע לי בזמנו שהוא רוצה לחגוג למשפחה במסעדה. אבל אז-לא ידעתי שזה הולך ליפול עליי.... הגרוש הודיע לי שהם נוסעים לטיול בחו"ל כמתנת בר מצווה ולכן הוא לא מעוניין להוציא כסף על מסעדה ואורחים רבים לכן לפי בקשת הבן הוא מוכן לחגוג לו אבל בהרכב הכי מצוצמצם. הבנתי שהוא הוריד לבן את הציפיות למספר המוזמנים.... והבן שאל אותי די בחשש....כי יודע את מצבי.... האם זה בסדר מבחינתי שאני אשלם על האורחים מהצד של המשפחה שלי..... כמובן שאמרתי לו שכן..... שאלתי אותו היום כמה אנשים הוא מצפה שאזמין מהצד שלי תשובתו היתה 20 איש.... אני הייתי רוצה להזמין אם כבר אז קצת יותר אנשים..... ומי התנגדה לכל הרעיון הזה אתמול???אמא שלי...כמובן. מבחינתה-זה בזבוז כסף. מיותר....(מיותר שאנחנו בכלל קיימים-נדמה לי....אבל...זה לפורום אחר...אולי...) בקיצור..אין לי הרבה זמן..התחילו לרוץ לי מקומות בראש. משיחה עם הבן שלי הבנתי שאנחנו באותו ראש-גם הוא רוצה שאם כבר עושים-אז שיהיה יפה...ומכובד....במקום טוב ויפה..... ההתלבטות שלי-אם לעשות במקום שיחסית קרוב לבית..כי זה יהיה אחרי העליה לתורה...ארוחת צהריים...או שאפשר גם להרחיק קצת ולנסוע נניח 20 דקות..ואז אפשר למצוא מקום ליד הים וכו'... הבקשה של הבן שזה יהיה תפריט שיכלול בשרים. יש לכם רעיונות?טיפים? דברים שיכולים להוסיף? מקומות מומלצים באזור המרכז? תודה...

rolan

New member
חבל... ../images/Emo10.gif

שאני לא יכולה לעזור לך בזה אני לא מכירה את המרכז בכלל אבל... בטוחה שיהיו כאלה שכן.... בהצלחה

blonda3

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo51.gifאז נחכה למחר בבוקר

כשכל הציפורים של הפורום יתעוררו... לילה טוב

בלונד יקרה

ראשית שיהיה במזל טוב,אין כמו בר מצווה להתרגשות ודמעות של שמחה. אין לי רעיונות אני צפונית,אוהבת קבלות פנים בגן.

blonda3

New member
../images/Emo79.gifלקחת את ידי בידך ואמרת לי

בואי נרד אל הגן..... דברים שרואים משם לא רואים מכאן(או להיפך...?) הזכרת לי אותה...
גם אני אוהבת בגן.... אבל אני לא יודעת אם עושים לכמות קטנה של מוזמנים ואני אתחיל מחר לבדוק באזור שלנו. תודה....

העין ה 3

New member
אני לא מכירה מספיק את הסגנון שלכם

אבל מסעדה/גן ארועים נחמד, לא יקר, עם שיפודים וגם סטייקים בסגנון מזרחי ברמה גבוהה יש בצומת ירקון. המקום נקרא גן הפסגה, ובעבר זה היה גם מסעדה וגם גן ארועים. אני לא בטוחה שהם עוד מתעסקים בארועים קטנים אבל תנסי לברר. אם אתם מחפשים משהו בסגנון יותר קלאסי ויוקרתי, אני אמשיך לחשוב. השאלה גם אם חשוב לכם שיהיה אוכל כשר, תעודת כשרות, או בכלל לא. (אוכל כשר ותעודת כשרות זה לא אותו דבר). בהזדמנות הזאת אני אספר לכם גם על הבר מצוה של הנסיך, כי דווקא כאן היינו דוגמה לאיך אפשר להצליח... עשינו גם מסיבה באולם, כל אחד שילם על האורחים שלו, ואת ההוצאות הקבועות (צלם, מוסיקה, הופעה, מתנות לאורחים וכו') שילמנו חצי חצי. בנוסף עשינו גם סופשבוע בבית הארחה (בגלל שהם לא נוסעים בשבת) וגם אנחנו והורי ישנו בבית ההארחה. בשבת לתפילה הגיעה גם המשפחה היותר רחוקה והיה פשוט נהדר. לא להאמין שאפשר. זה היה נפלא לראות איך המשפחה של ה-X מתקשרת עם בעלי, וכולם הסתדרו עם כולם. וואלה, גם לי יש סיפור אופטימי. אבל חלפו מאז 3 שנים...

העין ה 3

New member
אופס, רק עכשיו שמתי לב

שבת בצהריים... בטח שבלי תעודת כשרות. זה מוריד הרבה מהגנים - גם את גן הפסגה. יש לי ספר מסעדות, ומסומן בו גם אם יש אפשרות לקבל חדר סגור, אבל עכשיו נזכרתי שהשאלתי אותו לפני חודשיים וטרם קיבלתי חזרה. אנסה להשיג אותו מחר ולחפש. לילה טוב!

ליזי38

New member
עכשיו

רק ראיתי את ההודעה ואם את יכולה לעשות המקום שאין לו תעודת הכשר ואת מעוניינת במסעדת בשרים תנסי את אל גאוצו או פאפגאיו. אומנם אני לא מהמרכז אבל בצפון זאת אופציה. אני עשיתי לבת שלי בת מצווה באל גאוצו בארוחת בשרים מדהימה. והיו לי 80 מוזמנים.

*יערית

New member
שחורדינית../images/Emo39.gif

מזל טוב דבר ראשון...אני כבר רואה את ההתרגשות עליך
דבר שני....יש לי מקום שבו חגגתי בריתה לפיצי שלי פ"ת אלגאוצ'ו{קרוב אליכם פחות מ20 דק'} הם בנויים לארועים כאלו,יש להם תפריט עשיר ונהדר, ניתן לקבל הנחה{טוב לי הם עשו הנחה עד 100 איש} ויתר הפרטים במידה ותרצי
שבת שלום

Tusha53

New member
המלצתי

1.בהרצליה פיתוח באיזור המסעדות יש מסעדה חביבה "קולומבוס" הם חוגגים כל מיני ארועים לא גדולים אך צריך לקחת בחשבון שאין הם סוגרים את המקום רק בשבילכם. אין לי מושג מהו התקציב אך המקום מאוד ססגוני וחביב על צעירים ומבוגרים גם יחד. 2. אם מתחשק לכם משהו באווירה תאילנדית, בת"א ברח' בן יהודה פינת בוגרשוב יש מסעדה תאילנדית מדהימממממההההה "בית תאילנדי" יש להם חצר מתוקה לאללה עם ריהוט גן אותנטי...בעל המסעדה הוא חבר קרוב, קוראים לו יריב ואשמח לדבר איתו על מחיר מיוחד באם יתאים לכם. אם תספרי לי מהי העיר העדיפה עליך באיזור המרכז אולי אוכל לעזור. מזל טוב ובהצלחה Tusha
ד"א אני הפקתי ארוע ל-40 איש [בחצר ביתי] על טהרת הבשרים וזה ממש לא בשמיים וגם לא עבדתי מי יודע מה קשה...

blonda3

New member
../images/Emo24.gifוואוו-תודה רבה לכן חברות

אקח לתשומת ליבי את כל ההמלצות שלכן ואבדוק אותן אחת לאחת. היום התקשרתי לשני מקומות..וביום ראשון אמשיך.

rolan

New member
אוףףףףף תבלבל לי

התכוונתי - היתה מדהימה |כו| בלונדי אם תרצי, את יכולה בחצר שלי תוכלו לעשות על האש

blonda3

New member
מסעדה כשרה-לא תהיה פתוחה בשבת

נכון? או שאני טועה? כי זה מוריד לי חלק מהאופציות.... ואני לא מחפשת כשרות דווקא

עלמה 3

New member
אהלן בלונדה ../images/Emo140.gif

אני ממליצה ב- קפולסקי (אני מקווה שזה לא ישתנה) הוד השרון. איפה שהספורטן. במוצ"ש , חלבי, פסטות, פשטידות, אנטי פסטי, עוגות של קפולסקי.. והמחירים אטרקטיביים. הייתי שם בבר מיצוה, במוצ"ש, ארוחה חלבית משגעת ... ויש עוד מסעדה - סושי ועוד - בהרצליה פיתוח שזה גם אפשר שבת בצהריים מקום יפיפה - בקיצור אם תרצי פרטים יותר מדוייקים במסרים בהמלצה , עלמה

blonda3

New member
אהלן עלמה../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

תודה לך על כל ההמלצות. זה נרשם, אבל... הבן שלי ביקש תפריט בשרי.... תפריט חלבי יש לי פה ליד הבית כמה מקומות.... הענין עם הרצליה שזה נראה לי קצת רחוק.... לא יודעת...למרות שיש בהרצליה מסעדות משגעות גם על חוף הים. אבל אני אבדוק, וגם המחירים יקבעו. אשמח לקבל במסר פרטים על המקום היפיפה. תודה.

למעלה