להירגל לטעם של הסחוג...ניראה לך? בטח שיש לזה סוטול,אפילו סטלה שדי דומה להיי של הקריסטל רק שצריך לילעוס ולילעוס ולילעוס כמו סוס בהרצה עד שזה קורה.אני תמיד נישברתי הרבה קודם אבל לפי העיניים האדומות והמבריקות של כל מי שגילה יותר דבקות במטרה אפשר בשקט לומר שסטלה יש גם יש.בארצות מסוימות באפריקה יש מיליציות של לוחמים שמספרים שבלי זה הם לא זזים והצבא מספק להם את זה בטיסות. כניראה שזה חומר שדומה לעלי הקוקה רק קצת פחות שווה מימנו. t
וקפאין? וכן הלאה וכן הלאה, ולא חסרות דוגמאות של סמים חוקיים. (ע"ע דטורה, צמח שגודל באין מפריע בכל רחבי הארץ, רעיל ביותר, ובעל פוטנציאל פסיכו-אקטיבי, כלומר, יש לו סטלה מסויימת. לא מזמן מת מישהו מזה, אגב.)
סם לא חוקי חדש. כדי להכניס עוד אלפי אזרחים טובים למעגל העברינות. מעניין שעם הגת עוד היה להם שכל. מה שונה גת מגראס אני שואל?מה שונה ירוק מסטל אחד מירוק מסטל אחר?... תשובה:הכל פוליטיקה
גת לא מוביל לעיניים אדומות בשום צורה שהיא ...........אתם מערבב פה סטלה בסטלה ..........אכן צריך הרבה הרבה הרבה סבלנות וחוסר חוש טעם בכדי להגיע לרמה מסויימת של HIGH .........ולצורך אלו כנאה שצריך להיות תימני מלידה ......... מניסיון עקשני שהיה לי ולחברי לעסנו פחות או יותר שק שלם של גת ......... בכדי להגיע לתחושת היי מינורית ..........מומלץ לאנשים עם הרבה זמן ועצבים.....