אפשר להתמסטל מגת?

אפשר להתמסטל מגת?

כי אם כן אני נוטש את כל הקטע של הגראס (סתם...נראה לכם)

tiger

New member
לא,התימנים סתם לועסים את זה בישביל

להירגל לטעם של הסחוג...ניראה לך? בטח שיש לזה סוטול,אפילו סטלה שדי דומה להיי של הקריסטל רק שצריך לילעוס ולילעוס ולילעוס כמו סוס בהרצה עד שזה קורה.אני תמיד נישברתי הרבה קודם אבל לפי העיניים האדומות והמבריקות של כל מי שגילה יותר דבקות במטרה אפשר בשקט לומר שסטלה יש גם יש.בארצות מסוימות באפריקה יש מיליציות של לוחמים שמספרים שבלי זה הם לא זזים והצבא מספק להם את זה בטיסות. כניראה שזה חומר שדומה לעלי הקוקה רק קצת פחות שווה מימנו. t

זהר פלד

New member
ואלכוהול? לא סם?

וקפאין? וכן הלאה וכן הלאה, ולא חסרות דוגמאות של סמים חוקיים. (ע"ע דטורה, צמח שגודל באין מפריע בכל רחבי הארץ, רעיל ביותר, ובעל פוטנציאל פסיכו-אקטיבי, כלומר, יש לו סטלה מסויימת. לא מזמן מת מישהו מזה, אגב.)

ק ר ח

New member
אם זה חוקי

אז מותר לשאול פה מאיפה אפשר להשיג גת נכון? מאיפה אני יכול להשיג גת???

tiger

New member
גם בחנויות הטבע

שם נידמה לי מוכרים גירסה "לעוסה" בצורת קאפסולות שאמורות להכיל איזו תמצית של הצמח (לשיפור האישיות והאון הגברי כזה כאילו). או בדאון טאון ראש העיין

לא רק שזה חוקי...

אתם יכולים לנסוע בכל מיני מקומות בארץ ולראות שלטים ליכוונו אתכם ל"קטיף עצמי" של גת... אבל זה מרררררררר..
המממ....מעניין אותי הגת הזה,אני הולכת לחפש חומר קריאה בעניין...נתראה מאוחר יותר... יום כתום..

vegi force 1980

New member
אני זוכר שהיה בלאגן על הגת

ורצו להוציא את זה מהחוק להגדיר את זה כסם לא חוקי כמובן שהאגודה למלחמה בסמים הובילה את המאבק..... אבל נ-כ-ש-ל-ה!!!!!

tiger

New member
רק זה חסר לנו...

סם לא חוקי חדש. כדי להכניס עוד אלפי אזרחים טובים למעגל העברינות. מעניין שעם הגת עוד היה להם שכל. מה שונה גת מגראס אני שואל?מה שונה ירוק מסטל אחד מירוק מסטל אחר?... תשובה:הכל פוליטיקה

זהר פלד

New member
בשוק של ראש העין, כל שישי, יש

בכניסה לשוק מספר זקנים שמוכרים גת, ובענין הטעם, זה אכן די מגעיל.

tiger

New member
לא

אם זה היה אפשרי תאמין לי שלא היית צריך לישאול...

0g30

New member
תיקון קטן ..............

גת לא מוביל לעיניים אדומות בשום צורה שהיא ...........אתם מערבב פה סטלה בסטלה ..........אכן צריך הרבה הרבה הרבה סבלנות וחוסר חוש טעם בכדי להגיע לרמה מסויימת של HIGH .........ולצורך אלו כנאה שצריך להיות תימני מלידה ......... מניסיון עקשני שהיה לי ולחברי לעסנו פחות או יותר שק שלם של גת ......... בכדי להגיע לתחושת היי מינורית ..........מומלץ לאנשים עם הרבה זמן ועצבים.....

tiger

New member
כניראה שלחברים שלי עם האדום בעיניים

לא היתה ממש סבלנות לחכות כל כך הרבה...אם אתה מבין למה אני מיתכוון(יתכן שהעיניים האדומות היו מהגראס ולא מהגת).

למעלה