אפשר לחזור. המקרר מלא.

עציון

New member
אפשר לחזור. המקרר מלא.

הורי כלתי ואנוכי (אישתי מנהלת עסק- לא באה) התלבשנו על דירת הבן והכלה החוזרים מחר בבוקר מהמזרח. את תפקיד הניקוי לקח על עצמו המחותן. פירות וירקות קנתה המחותנת-אם הכלה ואת מצרכי המזון קנה עבדכם הקטן והנאמן. אז מי אמר שהכל רעעעעעעעעעעע?

אף אחד

כל הכבוד ויישר כוח

ולמה זה?

מילא לקנות מצרכים לשבת וכאלה , באמת מתחשב. אבל למה לנקות? גרתם אצלהם? הייתי אומרת שזה מוזגם משהו. ההיא שסיפרה שחמותה באה לבקר והפכה לה את הבית זוכר? (לך אחורה בדפים) אז למה לקלקל?

עציון

New member
סיגל, לקנות מצרכים ולהשאיר בית

מאובק? תחשבי על זה, ועכשו ברצינות. הם טסים איזה 14 שעות. יגיעו מחר בצהריים עייפים ורצוצים. צריך לפרק את המזוודות. יש כביסה מלוכלכת( אם כי בנקודה זו, כמו שאני מכיר את כלתי, הם השתמשו בבגדים חד-פעמים, נשבע לך!!) הילד יתנפל עליהם בגלל הגעגועים. אז למה שלא נפרגן? ועל באמת, עשינו את כל זה מכל הלב. ועשינו אותו דבר לכלה הצעירה שחזרה עם בני מארה"ב ונעשה זאת עד כמה שנוכל.(איך אני בציונות? והפעם לא בציניות...)

גם חמותה של ההיא עשתה מכל הלב

יש פתגם במרוקאית שבתרגום החופשי: "רצה לנשק, הוציא לה עין!" הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות ועל כן הייתי נזהרת. המקרר מלא אבק? וווווייייי

בולי27

New member
אז קודם כל תפסיקי לקרוא לי ההיא!

ואיזה כוונה טובה היתה לה? להראות לבעלי שאני מלוכלכת? להזכירך, כשנכנסתי הביתה, גיסתי משכה את בעלי ביד עד למטבח ותוך כדי כך אמרה לו: "בוא,בוא תראה איך המטבח היה מסריח..."

תגידו? אתם שמים לב מה כתוב כאן??

החממיים והחממיות חברו להם יחדיו, והלכו לנקות ולמלא את הבית לצעירים החוזרים מהניכר !!! אתה מבין למה אין לכם מקום באיצדיון??? איזה כיף לחזור מטיול ארוך, לבית נקי ומלא !

ריפי, עציון זה שמורת טבע ../images/Emo70.gif

וחוץ מיזה שבאיצטדיון הוא יהיה הסדרן

מזל שהממחטות עוד פה.

למה שעכשיו יורדות לי דמעות מרוב צחוק. שמת לב מה הולך אצלנו? בוכים, צוחקים, בוכים צוחקים.
אני חושבת שלעציון עם כל הרצון הטוב, לא יהיו כוחות למשימות הסדרנות באיצטדיון. וגם לא מגיע לו. וותרי לו על העונג הזה. אני הייתי מציעה לו תפקיד של משקיף או"ם. רק בשביל שגם הוא ישתעשע.

עציון

New member
סליחה על הבורות, אבל מה הסיפור

על האיצטדיון? מי נגד מי? ולמה שלא יהא לי תפקיד? אני פנוי ביום שישי וכל ערב מ-21 עד 24. אני טוב באירגון. עם תעודות.

קרא בעיון את השרשור של אתמול...

התחיל מבולי, "תקנון לחמיות". (ועבר לעמוד 2). שם עלתה הצעה להביא את כל החמיות המכשפות לבית של סיגלינקה. וכשאזל המקום בביתה, הוחלט להעביר את האירוע לאיצטדיון. מכיוון שאתה לא שייך לסקטור החותנים המפלצתיים, נתנו לך פטור מראש, מהשתתפות פעילה באירוע. לכן, נדמה לי שכשאתה לא מוזמן, זו ברכה. אלא אם אתה בוחר, מרצונך החופשי ובהתנדבות, להשתתף בכל-זאת.

למעלה