טוב, אז בשביל הפורימון אנחנו הכנו מלא מלא שלטים (הכי הרבה שלטים בתולדות השבט!) והם היו ממש מושקעים ויפים והלכנו ותלינו אותם בכ ל רחבי הוד השרון וזה לא היה קל !! ואחרי יומיים הורידו את הכל !!!!!! הנוע"ל הבני ז**** האלה הרסו אותם אוווףף איזה מעצבנים!!!!! אני לא אומרת שזאת כל התנועה שלהם אבל משום מה לאנשים שבנוע"ל בהוד השרון יש רצון כזה להרוס כל דבר ששייך לצופים!!
בשנה שעברה פירסמנו את הטקס יום הולדת של השבט. עשינו פירסומים מטורפים, כולל מגדל בגובה 3 מטר על הרחוב המרכזי של תל מונד שהיו עליו שלטים שפנו לכל פיווני התנועה, ופשוט שרפו לנו אותו. אלה לא היו הנוע"ל כי אין לנו בתל מונד, אלה היו סתם אנשים..
שנאי לא אגיד את שמו.... (כן בטח...מודיעין הזונות) באו והרסו לנו! ופירקו את כל היוטה והרסו את הרשת ובלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע והם גם שרפו לנו מתקן בפורימוןןןן זונותתתת
זה אפילו לא עשירית מהדברים שעושים לנו... השלטים זה מעצבן אבל זה לא נורא הם עשו דברים הרבה יותר חמורים הם הרסו והשחיטו וגנבו ופרצו וירקו ושיקרו ועוד ועודדדדדדדד אני לא אומרת שמה שעשו לכם זה בסדר אבל עדיין ... המצב כבר נימאס למה המלחמה האין סופית הזאת
אצלנו יש צופים אתגרים ונוער לנוער.... ואין ממש מלחמה דווקה ממה שהבנתי דיי עוזרים אחד לשני (אנחנו עזרנו לאתגרים באיה טקס..) ואני גם שמחה שאין לנו עוד תנועות נוער גדולות בעיר 0חוץ מאמפרית הצופים כמובן!) אבל גם אצלנו יש את האנשים שסתם בה להם לתלוש שלט שלקח לנו איזה חצי שעה לתלות אותו...