אפשר לחלוק ביאוסון קטן?

boringvered

New member
אפשר לחלוק ביאוסון קטן?

שכמובן קשור בעבודה... למדתי ניהול רשתות וממש רציתי לעבוד בתחום. היום אני עובדת בפשרה בין טכנאות לבין עזרה למנהל הרשת שלנו שזו פשרה לא רעה... אבל עכשיו נודע לי שהוצעה משרה נוספת של ניהול רשת חדשה שתוקם אצלנו - אבל... - זה נודע לי בדרך אגב כי זה הוצע למישהו אחר אצלינו... - התבקשתי במפורש לא להגיד על זה כלום לאף אחד אצלינו כי ידיד סיפר לי ואני לא רוצה לפגוע בו. - האדם שהתפקיד הוצע לו אמנם ותיק יותר ממני כאן אבל לעולם לא למד את התחום. הוא בא מתחום שונה לגמרי... - הוא לא מעוניין בתפקיד בכלל... - הייתי מתה לבקש את התפקיד אבל הדרישה היא כוננות של 24/7 ולצערי במצבי הנוכחי מדובר בדרישה לא ריאלית... סתם כי רציתי לקטר...
ורד

עדידס77

New member
ממממ.... קורה... אבל לא נורא

בסוף יגיע תפקיד יותר טוב שיהיה שלך! קבלי עידוד!

אוף, באמת באמת מבאס

אבל אם התפקיד דורש כוננות ואת לא יכולה לעמוד בזה, אז זה רק לטובה. אני בטוחה שבסוף תמצאי משהו שהולם את כישוריך.

מעיןבר

New member
לא קטן, גדול ../images/Emo10.gif

באסה שאפילו לא מציעים לך, גם אם זה לא משהו שתוכלי לעשות. הבעת ההערכה הזו והאמונה שתוכלי לעשות את זה כ"כ חשובה למוטיביציה... אפילו לא נתנו לך את זכות הסירוב
אני ממש ממש מקווה שתמאי בעתיד תפקיד שממש יספק אותך ויתאים לצרכייך

swann

New member
בתור אחת שהיתה שנים בכוננות

(בסבב, עם צוות), לא יכולה לדמיין את עצמי במצב הזה אחרי שמאיה הגיעה לחיי. למרות שאני מכירה אמהות שעשו את זה, עדיין מבחינתי זה יותר מדי הקרבה של זמן האיכות עם הילד... ולא הייתי מתפשרת. מבינה אותך על הרצון לתפקיד (עסקתי בניהול מערכות יוניקס) והרצון להתקדם אבל עם כוננות כזאת - מיד תתחרטי. לדעתי עשית את ההחלטה הנכונה שלא ביקשת אותו. משהו אחר וטוב יותר יגיע... בטוח

עמית@

New member
אני הייתי שנה וחצי בכוננות (במשמרות

וזו אחת הסיבות שהחלפתי עבודה, קריעה, עם ילדה קטנה ויונקת.

למעלה