אפשר לחתוך את המתח בסכין...

אפשר לחתוך את המתח בסכין...

שני דברים גורמים לי להיות במתח. שני דברים שגורמים ללב שלי לפעום בקצב מטורף. 1) ביום שישי הקרוב אני אמורה להופיע ביידיש-דראג במסיבת 'קוויריפאדה' (מסיבה אלטרנטיבית לכבוד יום הגאווה). 2) בשבועות הקרובים תתפרסם כתבה שרואיינתי אליה. בניגוד לכתבות הקודמות בהן דיברתי בנקבה אבל הכתבה התפרסמה בלשון זכר, הפעם, חלק מה"אייטם" הוא ה-היא. ומה שלומכן/ם חוצמזה?

שלום

1) מה זה היידיש-דראג? בתור מה את תופיעי שם? 2) באיזה עיתון תתפרסם הכתבה? ומה הנושא שלה? אגב אני שמעתי את הסיפור ההוא שהתראיינת לעיתון כלשהו ודיברת בנקבה והבהרת למראיין שככה את מעדיפה והוא "תיקן" את הציטוטים שלך בכתבה ללשון זכר. אני רק רוצה להבין - כשהתראיינת בזמנו את נראית כמו גבר רגיל או שהיה בך איזה סממן, חוץ מהדיבור בלשון נקבה, שאת בעצם אשה טרנסית ולא גבר?

וברכה

1) אני אתן הופעה של שיר אחד - ביידיש. הערב בחרתי סוף-סוף את השיר והוא בהחלט משעשע אותי. 2) מוסף סופשבוע של מעריב, באחד השבועות הקרובים. תגדירי סממנים.

המממ סיבכת אותי...

קשה לי להגדיר סממנים. אני בטוחה שאת מבינה את כוונתי. היית לבושה כאישה, מאופרת, התראיינת בתור אשה טרנסית או שהתראיינת על נושא אחר לא קשור ותוך כדי הרעיון אמרת את זה? כי אם באת בתור גבר לכל דבר מבחינה חיצונית ודיברת בראיון בלשון נקבה אז למרות שהסברת להם ש"ככה נכון" יכול להיות שהם סתם חשבו שאת איזה תימהוני או שזאת הייתה כתבה שולית והם לא ראו צורך לערב את הזהות המינית הלא-שגרתית שלך בכתבה.... אנשים נוטים לעשות דברים כאלה, שיקולים עיתונאיים. לכן אני פשוט שואלת מה הלך שם בריאיון ואיזו אווירה הייתה. יכול להיות שבאת להם אאוט-אוף-דה-בלו. 1) לא ממש ענית לי- מה זה היידיש-דראג? זה מועדון דראג ואת מופיעה שם כדראג-קווין ששרה ביידיש כאילו? אני לא מכירה. אגב אני לא מכירה אותך אז ספרי לי איך את מגדירה את עצמך- כאשה טראנסקסואלית? כדראג-קווין?.....?? 2) כשהכתבה תתפרסם אז תודיעי לנו פה בפורום, שנדע לקרוא. אגב מה הקשר ריאיון עם טרנסית לשמאל קיצוני? אם זאת כתבה בלי קשר לנושא הטרנסי אז תגידי שלא נלך לקרוא סתם משהו לא רלוונטי.

DarlingAdam

New member
אוממממ....

*נשימה עמוקה, להוריד מתח* שיהיה לך הכי כיף במסיבה והכי חזק וגאה בכתבה, ובהצלחה בשניהם :)

ליטל ו

New member
יוו, בהצלחה, מותק! :)

{חיבוקים} ואגב - מסיבה אלטרנטיבית? מתחת לגשר, כמו תמיד?

תודה גמלך, מותק!

לא מתחת לגשר אלא איפשהו בפלורנטין. את מוזמנת להתעדכן אצל אורי שלקח היום את כל הפרטים (ואני הספקתי לשכוח אותם).

matanbu

New member
אפשר לעדכן גם אותי?

בבקשה ובקרוב - כי אני נוסע/ת מחר... :) תודה

ליטל ו

New member
אני מציעה

שתשלח מסר לאורי - אני לא הולכת לברר את כל העניין (והמסרים שלי לא עובדים), כי אני יודעת מראש שלא יהיה לי איך להגיע :( לאן אתה נוסע?

למעלה