אפשר לכתוב גם משהו נעים על חמות?

25אירית

New member
אפשר לכתוב גם משהו נעים על חמות?

אולי זה לא תואם את רוח הפורום אבל נורא בא לי לשתף.. קצת רקע: אחרי ששנים הרגלנו את ההורים משני הצדדים שאנחנו מתייצבים באופן קבוע לארוחות שישבת החלטנו להפסיק את העניין וללכת רק כשבא לנו ובתאום מראש בכל שבוע בנפרד. מיותר לציין שלא אהבו את ההחלטה שלנו אבל קיבלו אותה בכבוד. ביום שבת היה לחמותי (לעתיד) יום הולדת והחלטנו להראות לה שההחלטה שלנו היא לא נגדם אלא לטובתנו... הזמנו את כל המשפחה של חבר שלי (הורים + 3 אחים) לארוחת צהריים לכבוד יום הולדתה. ערכנו שולחן מקסים וחגיגי במיוחד והכנו המון מנות מיוחדות וחגיגיות. היה פשוט מעולה! הם הגיעו ב- 3 ונשארו עד 8 בערב, שתינו המון אלכוהול בין לבין והיה פשוט כייף, נעים וטעים. מיותר לציין שהיא כל כך התרגשה ולמחרת השאירה לי הודעה בסלולרי שזה היה אחד מימי ההולדת המאושרים ביותר שהיו לה אי פעם... איזה כייף לשמוע, לא?

כייף לך../images/Emo13.gif

ואני מחזיקה לך אצבעות שזה לא ישתנה אף פעם

שלום אירית ../images/Emo39.gifוברוכה הבאה

לצל קורתנו. אנו כן אוהבות לשמוע (ולפעמים להתקנא) בפורום שלנו יש חמות כאלה
ויש גם כאלה
. אבל.... לפי סיפורך היא (חמות) עתידית ועל כן מותר לך להיות נאיבית
גם אצל רובנו היתה אידיליה בהתחלה, אבל החיים הם דבר מאוד דינמי וזה משתנה לפעמים. חבקי אותה חזק בשמי
למרות שגם אני הייתי רוצה כזאת יום הולדת
(מי שלא , שתצביע
)

25אירית

New member
רק כדי להבהיר...

היא חמות עתידית כבר למעלה מ-5 שנים. כך שכל ההתייפיפות של ההתחלה כבר מאחורינו.... בנוסף, היא כבר מתה מתה מתה להיות חמה בפועל ועוד יותר סבתא במשרה מלאה, ולמרות הלחץ שלה היא מכבדת אותנו , את ההחלטות שלנו ואת הקצב שלנו ומנדנדת רק לעיתים רחוקות וגם זה בשיא העדינות. באופן כללי היא אישה טובה ועדינה, קשה לי להאמין שהיא תשתנה רק לכבודי...

למעלה