אפשר לכתוב כאן על אכזבה??

עפר3

New member
אפשר לכתוב כאן על אכזבה??

אף פעם לא כתבתי כאן...ואני לא יודעת אם זה לגיטימי, אבל ננסה... האם הרגשתם פעם שמישהו עושה לכם דווקא ומחכה לראות איך תגיבו? אני לא מאמינה באלוהים ולא באיזשהו כוח אחר, אבל באמת יש לי הרגשה כאילו מישהו מנסה אותי שוב ושוב, לראות מתי אני באמת נופלת...כמה עוד אני אצטרך לאכול עד שאני אדע בפעם הראשונה איך זה להיות עם מישהו שטוב לי איתו...זה לא שאני על ערש דווי או משהו כזה, עוד לא הגעתי לחצי יובל (בלי לחשוף גיל...), אבל בכל זאת, הקשר הכי ארוך שהיה לי נמשך שבועיים, וגם זה היה כשהיינו בצבא...באמת, המישהו הזה משחק איתי...מאז שאני זוכרת אתך עצמי, הוא מנפנף לי מרחוק עם משהו טוב, וכשאני מנסה להתקרב טיפה - זה נעלם...ודווקא את התסריטים היותר רעים הוא מגשים לי, בלי שאני אספיק לחשוב כמעט אם אני רוצה אותם או לא...באמת...שתי התאהבויות נכשלות בקצוות, באמצע אחד קשר קצר ללא רגש, אחד אונס, ואחד נשוי מעם אחר...יפה, לא?? מה עכשיו? משהו רע או משהו משעמם? מה עוד צריך לקרות לפני שהרחמים העצמיים ממש ישתלטו על כל חלקה טובה?...

jenni Mor

New member
אויי, באמת אכזבה..../images/Emo4.gif

אבל לא הבנתי מי את חושבת שעושה לך דווקא, גורם עליון כלשהוא? או איזה מישהו ספציפי..?

עפר3

New member
גורם עליון...

כפי שכבר ציינתי, אני לא מאמינה בזה, אבל זאת ההרגשה בימים מחרפנים אלה...הוא מחכה לראות מתי אני אתחיל להתלונן...אז הוא בטח לא יודע כי אני בשם בדוי, אבל היום רשמית וחגיגית התלוננתי...

מכיר את המצב-

היה לי, הייתי גם כן "מכושף" מההרגשה, בסופו של דבר קלטתי וניתקתי קשר- לא עניתי לשיחות, כלום.... ניתור טוטאלי.

עפר3

New member
טוב, לי אין אפילו ממי לנתק קשר...

ה"דבר" הזה שמשחק איתי הוא דמיוני והייתי מתה להפסיק לשחק, אם הייתי יודעת מה הכללים ואיפה הוא משחק איתי הייתי משאירה אותו לשחק עם עצמו...

נראה לי שלא הבינו אותך

וחושבים שאת מתכוונת למישהו גשמי. בכל אופן, אף אחד לא מנסה אותך, ואף אחד לא משחק בחיים שלך, ואם את אכן מחפשת ורוצה קשר רציני ולא יצא לך עד כה זה יכול להיות צרוף מקרים, ואם זה כך זה ישתנה, רק תמשיכי לחפש ואל תתייאשי. סיבה נוספת יכולה להיות משהו בך, ובשביל להבין את זה את צריכה לחפש בתוך עצמך (לבדך או עם עזרה) אם יש בך משהו שמונע מקשרים להתפתח. אל תתחילי עם רחמים עצמיים, זה לא יעזור ורק יגדיל את הבעייה. תאמיני בעצמך, ואל תהיי לחוצה. בסוף זה יגיע, ואז זה יהיה שווה את כל ההמתנה.

עפר3

New member
אני פשוט כבר עייפה

ושחוקה מרוב ציפייה ואכזבה...ואני יודעת שיש לי הרבה עבודה לעשות "בשידור חי" (כלומר - אם וכאשר יהיה קשר רציני) ונראה לי שזה ייקח הרבה משאבים, יש לי חתיכת מכשול להתגבר עליו ואני לא קרובה להתחיל עם זה ולא יודעת מה זה ייקח...זה כאילו שאני מחכה למבחן מפחיד שאני יודעת שיהיה קשה ואין לי איך להתכונן ואני לא יודעת מתי הוא יתחיל והעיקר - להשאר רגועה...אני נכשלת בכל-כך הרבה מבחנים, כבר אין לי כוח למבחן הזה...

מיטללל

New member
ברור שזה יקח הרבה משאבים אבל

גם יתן כל כך הרבה. לא צריך לחכות.. רק לתת לזה לקרות...

זה לא מבחן

תשתחררי מההרגשה הזאת, בקשר מדובר על התאמה הדדית בינך ובינו. את צריכה להיות את ואם זה יצליח אז יופי, ואם לא יצליח תהיה הזדמנות נוספת. כמו שאת ומקווה שקשר יעבוד ויצליח, כך גם הצד השני. אל תשכחי: אם הקשר לא יעבוד יהיה עוד אחד, ועוד אחד, עד שתצליחי למצוא את בן הזוג המתאים לך. זו עבודה קשה ששכרה בצידה. אם את עייפה ולחוצה את גם יכולה להרפות מדוושת החיפוש לזמן מה, לנוח ולצאת מהלחץ, לא יקרה שום דבר רע מזה.

עפר3

New member
אין ספק שהרפיתי

ואני גם לא מדברת על מבחן התאמה. אני מדברת על כל ההפרעות שבטוח הצטברו משנים של להסתדר לבד ומהנסיונות היחידים הכושלים שלא הוסיפו אצלי כרדיט לרעיון "קשר" (שלמרות זאת עוד נתתי לזה הזדמנות להיראות נחמד). ואני גם אף פעם לא מגיעה למצב שאני מאוהבת במישהו כשאני לחוצה או "מחפשת" במודע ולכן זה קורה אצלי באופן טבעי. אבל נכון, הרפיתי ועד הודעה חדשה אני לא בעניין (כלומר, עד שאני אתאהב בפעם הבאה)...

אפשר ללמוד על הנסיונות שלנו בקשרים

זוגיים בעבר רק עד גבול מסוים, רק בדברים שאנחנו הבאנו לקשרים האלה. עם כל אחד אחר הקשר יכול להיות שונה, כי בן זוגך הוא שונה. תנסי להסתכל על הקשרים שלך בעבר ועל הקשרים שלך בעתיד באור חיובי: כל קשר עומד בפני עצמו. הם לא נסיונות כושלים בדרך להשיג קשר משמעותי, אלא התנסויות וחוויות שלך, שמהם ניתן לקחת את הדברים הטובים איתך, וללמוד מהדברים הפחות טובים. תנסי לזכור ולהרגיש את הכיף כל עוד הם נמשכים, ולהרגיש את הרגשות שהם מעוררים\עוררו בך. אם את מרגישה שסיום הקשרים מעיב על האורך והסיפוק שלך מהם, יכול להיות שאת מתאהבת מהר, שזה לא רע כשלעצמו, בתנאי שברור לך שכנגד הרגשות העזים שקשר קצר יכול לגרום לך, עלול להיות גם כאב משמעותי באם הקשר יסתיים. אני יכול להעיד על עצמי שאני כזה, נוטה להתאהב במהירות יחסית, וטוב לי עם זה כי אני יודע שאני יכול להתמודד עם הכאב שמגיע עם סיום הקשר, ולהמשיך הלאה, ונשאר לי טעם טוב מהקשר כי בשבילי הוא חוויה של התאהבות עליה אני לא רוצה לוותר בשום מחיר. אין רע בלהיות במצב של "מחפשת" במודע כל עוד זה לא הופך להיות משהו אובססיבי, אחרת זה סתם מתסכל.

עפר3

New member
בודאי שאין רע

אבל מי שעושה את זה עשוי לאלץ את עצמו להתאהב, וזאת לא הכוונה, נכון?...

למעלה