אפשר לכתוב מאה פעם

מילקי110

New member
אפשר לכתוב מאה פעם

לכתוב מאה פעם כל יום כל היום רע לי , למה זה מגיע לי ? וזה לא ישנה את המציאות

נמאס ממשפטים כמו את צריכה לגרום למציאות להשתנות כל מה שצריך זה איזה פסיכולוג , ק'אוצ'ר וכו' זה יעזור ? כן ?

בישביל שיהנהן ויגיד לי זה הם אשמים , נו ו... במה זה מקדם אותי לדעת מי אשם ... גם למה נתנו לי פרצוף כזה , קשה להשיג איתו זוגיות , אף אחד מעולם בכל המסגרות שהייתי לא יזם איתי כלום

גברים לא נמשכים אליי

מיצי2013

New member

לגרום למציאות להשתנות זה אוברייטד.
גברים זה גם אוברייטד אם כבר מדברים, אבל מאחר ואת מתעקשת האם עלה בדעתך שהקושי שלך ליצור קשרים בכלל בא לידי ביטוי גם פה בלי קשר למראה חיצוני?
זה רק גורם אחד במשוואה ארוכה מאוד. חוצמיזה, גם בר רפאלי לבד

מילקי110

New member
אכן בא לידי גם פה

גם בעולם הוירטואלי משום מה יש לי קושי ליצור קשרים , וזה נכון שזה גם תואם לעולם החיצוני

בפורום הזה ובפורום כמו זה קשה לי מאד , הנה כתבתי שם משהו וההודעה עומדת יתומה . אנשים לא סובלים אותי וזאת עובדה חוץ מכמה בודדים

אתמול דווקא הלכתי עם חברתי לקניון היא דווקא אוהבת אותי , אבל בגלל כל מה שעברתי בחיים אני לפעמים מרגישה כמו מתה מבפנים , אנחנו הולכים בקניון ואני לא מרגישה כלום , דווקא צחקנו אתמול והלכנו למסעדה בקניון

זה אמור להיות כיף , היא גם מחמיאה לי היא אומרת את נראית טוב וכו' אבל אני לא מרגישה כלום מבפנים ..

* אכן גם בעולם הוירטואלי לא שמים עליי כפי שלא שמים עליי בחוץ. בר רפאלי לבד ? היא הייתה בזוגיות הרבה פעמים , וגברים רוצים אותה , במקרה שלי נראה לי שגברים לא רוצים אותי, לא היה לי בן זוג מעולם

תודה לכן , פשוט תחושה שמבפנים זה אף פעם לא יתרפא , הסתכלתי על עצמי אתמול במראה של חנות בגדים בקניום ואני חושבת שאני נראית כמו אוטיסט לא פלא שגברים לא רוצים אני חושבת שאני מכוערת

גם בעבודה כאשר הבנות יושבות בהפסקה אם אני באה ויושבת אני מרגישה כמטרד עליהן שהן ממהרות להיכנס פנימה , אנשים לא סובלים אותי

מיצי2013

New member
לא לזה התכוונתי

התכוונתי שהקושי הכללי שלך עם אנשים משפיע גם על יחסים עם גברים.
פה בפורום אני רוצה להאמין שהוא באמת מקום טוב, עם אנשים אכפתיים שלא שופטים. וכן שמים עלייך ועונים לך. לפעמים לאנשים אין מה להגיד, אבל הם עדיין קוראים.
וכמו שכבר אמרנו לך כמה פעמים, את מתמודדת עם הרגשה מאוד קשה, "אנשים לא סובלים אותי" זו אמירה מאוד קשה, ולדעתי כדאי לך ללכת לטיפול כדי להבין מה אובייקטיבי ומה סובייקטיבי בתפיסה הזו שלך, כי אין בנאדם שכולם לא סובלים אותו, אבל לחשוב את זה דווקא כן גורם להרבה סבל.
ואני גם יכולה להבין אותך, הלוואי ויכולתי לחשוב על עצמי רק דברים טובים. אני משתדלת למתן את הביקורת העצמית.

Lady Stark

New member
מילקי מותק

אני רוצה להגיד לך שזה לא נכון. אני אישית מאוד מאוד מחבבת אותך וגם חושבת שיש לך יכולות לתת תמיכה וחיבה לאחרים. אני מדברת בשמי ומרשה לעצמי גם ובשם עוד אנשים מהפורום, להגיד שאת חלק מהקבוצה שלנו ואנחנו אוהבים ומקבלים אותך.
מצטערת שההודעה שלך נשארה עם מעט תגובות, לא הייתי בפורום הרבה בימים האחרונים ולא שמתי לב :(
ואת כן יכולה לעבוד על התחושות הקשות שלך.
אני בגיל 34 מנסה לפרק סרטים של שנים אז מאמינה שגם לך יש היכולת והתקווה.

היי48

New member
מילקי אני מסכימה עם ליידי

לא תמיד יש לכולם מה לענות על כל הודעה שמפורסמת. שימי לב שגם כשאנשים אחרים מפרסמים הודעות לא תמיד עונים להם, וברוב המקרים לא כולם עונים להם, וזה לא משהו אישי נגד אף אחד. אני יודעת שאם אני למשל רואה לפעמים שמישהו אחר כבר ענה על הודעה וכתב את מה שאני חושבת בנושא, לא תמיד אני עונה בעצמי, וזה לא אומר שלא אכפת לי מהבן אדם, ואני בטוחה שאני לא היחידה, זה באמת פורום מאוד אכפתי ומכיל.
וגם בלי קשר למענה על הודעות-גם אני, כמו ליידי סטארק, ואני בטוחה שכמו עוד רבים אחרים, חושבת עליך רק דברים טובים. אני רואה שאת בן אדם טוב שתמיד תומך ומעודד אנשים אחרים. ואני בטוחה שזה משהו שחושבים עליך לא רק בפורום. ואם זכור לי נכון, אני חושבת שגם קראתי בפורומים שכנים שכתבו לך אנשים אחרים שהם מעריכים ואוהבים אותך. אז אני חושבת שזה מראה שמסיבה זו או אחרת, למרות שאנשים כן אוהבים אותך, קשה לך לקבל ולהפנים את זה. אני מקווה שעם הזמן כן תצליחי לקבל את זה.

מילקי110

New member
הכדורים עוזרים

ממש עוזר , ועוד התחלתי מחצי כדור , אני לוקחת בבוקר כך שזה לא מפריע לי לישון , ואני מרגישה יותר טוב

פשוט הבדל של שמיים וארץ כמובן שלא הכל ורוד , אבל בלי ועם אין מה להשוות.

תחושה של הקלה מבפנים , שאפשר לנשום קצת , פחות כואב , בלי יש מעין גוש כזה ליד החזה ממש מרגישים את זה פיזית ועם , זה נעלם הגוש הזה , וממש תחושה של אוויר

* יש לציין שהייתי לוקחת ציפרלקס שלוש שנים ואז הפסקתי כי חשבתי שאני יכולה לחיות בלי , וגם יש סטיגמה כזאת על אדם שלוקח כדורים ( כמובן שאני לא מספרת\סיפרתי לאיש מסביב חוץ מלחברה שלי מהקבוצה שהיא בעצמה לוקחת רסיטל )

ורציתי להיות נורמלית ולחיות בלי , אבל אני לא יכולה בלי , וגם חברתי לקבוצה סיפרה לי שהיא לוקחת רסיטל . זה עזר לי מאד שגם היא לוקחת כי כך יכולתי לשוחח על כך עם מישהו , ואני יודעת שהיא לא תספר כפי שגם אני לא אספר שהיא לוקחת.

* תודה לכם שאתן נחמדות אליי ושאני חלק ממשהו , אכן מה שחסר לי בחיים בין היתר זאת תחושה של שייכות . בקבוצה שאליה אני הולכת קצת התחלתי להרגיש שייכת , מצאתי את מקומי

זה משמח וגם לא , כי זה מגדיר אותי , ורציתי לברוח ממה שאני וזה בילתי אפשרי , אני שייכת לקהילת האנשים עם בעיות .

אנשים עם בעיות גם הם חכמים כמובן , אפילו חכמים יותר מידי אבל זאת אני אדם עם בעיות ץ

מיצי2013

New member
מילקוש

שמחה לשמוע שהכדורים עוזרים לך, זה נותן לי גם תקווה שהכדורים שהתחלתי לקחת יעזרו גם לי.
ואני כ"כ מבינה את הרצון להיות "נורמלית", להצליח לחיות בלי כדורים ובלי כל הבלגן ובלי צורך להיות "בנאדם עם בעיות"
ולהסתכל על עצמך מבעד לעדשה של בנאדם בעייתי שלא מצליח לתפקד רגיל, או כמו שהוא היה רוצה.
אבל אני חושבת אין סיבה להגדיר את עצמנו דרך הבעיה - יש בנו כל כך הרבה דברים ופנים מעבר למה שמתבטא ב"בעיות", זה רק חלק קטן מאיתנו. וכמו שמי שיש לו שיער חום לא אוטומטית מגדיר את עצמו ומשייך את עצמו ל"קבוצת האנשים עם שיער חום", כי יש בו עוד הרבה דברים חוץ משיער חום. והבעיות של כל אחד הן שונות.
חוצמיזה, עצם השימוש במושג "בעיות" מייצר קונוטציה שלילית. הייתי אצל פסיכולוג שלימד אותי להסתכל על עצמי כנורמלית, יחד עם הקשיים. זו קשת, שכל האנשים נמצאים עליה כל הזמן, וגם אפשר לנוע עליה - לא כל הזמן להיות בקצה, יש תקופות יותר טובות. כל בנאדם צריך הרגשת שייכות, זה אחד הדברים הכי חשובים בחיים. אבל חשוב גם באיזשהו מקום להמשיך להסתכל על עצמך כבנאדם שווה ערך, גם עם כל הקשיים. מספיק להסתכל בפורום כדי לראות שאנשים שעברו דברים קשים מצליחים פה להגיע ללבבות של אחרים ולעזור להם, מה שאנשים "רגילים" לא יוכלו לעשות.

אני לגמרי עם מיצי

מילקי, אני שמחה מאוד לקרוא על השיפור במצבך. מה התכניות שלך לסוף השבוע?

מילקי110

New member
תוכניות לסופ"ש

רביצה על הספה , ללכת לבריכה . ודבר לא צפוי : אורח .

אורח לא כל כך רצוי מקווה שיעבור מהר , ואז שוב רביצה , אוכל כמובן . וזהו .

כל פעם שאני כותבת שיפור משמעותי אני מרגישה ממש רע אחרי זה , זה כמו מביא מזל רע , וסה"כ התחלתי לקחת לא מזמן , אז זה לא שיפור של וואו

עדיין יש לי יום הלדת בעוד יומיים , עדיין לבד ללא בן זוג , עדיין בעבודה המשמימה , כך שאין סיבה שיהיה וואו זה לא כדור פלא . הוא בא לעזור הוא לא יכול לעשות הוקוס פוקוס נכון ?

למעלה