אפשר לכתוב על זה ספר

jackie111

Well-known member
מתח עם עלילה מסובכת. שבו הגיבור המטורלל משגע
את כל העולם. גורם לנזקים והרס כלכלי לבני עמו ולשכניו
ויריביו. ובסוף מתאבד.

Harrington

Well-known member
מנהל
מתח עם עלילה מסובכת. שבו הגיבור המטורלל משגע
את כל העולם. גורם לנזקים והרס כלכלי לבני עמו ולשכניו
ויריביו. ובסוף מתאבד.
או שמשמיציו בסוף מופתעים ומתאבדים. אמנם הסיכוי לכך אפסי שכן תוקפיו אינם מסוג האנשים שיודו אי-פעם בחוכמת הגורם שהם תוקפים, אבל בכל זאת הסיכוי של זה יותר גדול מהתסריט שלך על פניו :).

jackie111

Well-known member
או שמשמיציו בסוף מופתעים ומתאבדים. אמנם הסיכוי לכך אפסי שכן תוקפיו אינם מסוג האנשים שיודו אי-פעם בחוכמת הגורם שהם תוקפים, אבל בכל זאת הסיכוי של זה יותר גדול מהתסריט שלך על פניו :).
הוא מחליט החלטה שמרסקת את הבורסה בארצו
ובכל העולם. עליות וירידות מטורפות. אנשים כבר
איבדו את הפנסיה ואת החסכונות שלהם.

מנהיגי מדינות קרובות ורחוקות מחרימים אותו
בעיקר כדי לא להכנס לפה המטונף שלו. הם גם
מבינים שכדאי להם לעשות הסכמים בינם לבין
עצמם כדי להתנהל בכח מולו עד שיתאבד.

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא מחליט החלטה שמרסקת את הבורסה בארצו
ובכל העולם. עליות וירידות מטורפות. אנשים כבר
איבדו את הפנסיה ואת החסכונות שלהם.

מנהיגי מדינות קרובות ורחוקות מחרימים אותו
בעיקר כדי לא להכנס לפה המטונף שלו. הם גם
מבינים שכדאי להם לעשות הסכמים בינם לבין
עצמם כדי להתנהל בכח מולו עד שיתאבד.
שמע, אני באמת חושב שזה מצחיק. הנחת היסוד שלך ושל חבריך כאן היא הרי שטראמפ לא מבין מאומה מחייו ושיועציו המקצועיים כולם אהבלים. אבל אנשים נורמטיביים שבוחנים את הסוגיה באובייקטיביות ולא מתוך מגמה כלשהי לכאן או לכאן, יידעו בוודאי להבין שהירידות בבורסות היו ברורות מראש וידועות מראש. כלומר שהן נלקחו בחשבון בבוא הממשל לקבל את ההחלטות שקיבל. להציג את זה כאילו עליתם כאן על איזה משהו מקרי, פשוט מגוחך. ברצינות.

אז כמובן שעדיין אפשר להתווכח אם הדרך בה בחר הממשל הייתה נכונה, אולי כל הנושא מוטעה, הכל לגיטימי. אבל הדרך בה אתם מנסים לעשות זאת, כל כך ירודה, כל כך רדודה, כל כך מצחיקה, שבאמת קשה עד בלתי אפשרי לקחת אתכם ברצינות בנושא הזה.

זה כמובן מעבר לחרטוטים ולאי-הדיוקים כמו המצאות על חרמות שלא קיימות בעולם המציאות וכיו"ב. זה חלק מהשגרה שאיש כבר לא מתפלא עליו :).

jackie111

Well-known member
שמע, אני באמת חושב שזה מצחיק. הנחת היסוד שלך ושל חבריך כאן היא הרי שטראמפ לא מבין מאומה מחייו ושיועציו המקצועיים כולם אהבלים. אבל אנשים נורמטיביים שבוחנים את הסוגיה באובייקטיביות ולא מתוך מגמה כלשהי לכאן או לכאן, יידעו בוודאי להבין שהירידות בבורסות היו ברורות מראש וידועות מראש. כלומר שהן נלקחו בחשבון בבוא הממשל לקבל את ההחלטות שקיבל. להציג את זה כאילו עליתם כאן על איזה משהו מקרי, פשוט מגוחך. ברצינות.

אז כמובן שעדיין אפשר להתווכח אם הדרך בה בחר הממשל הייתה נכונה, אולי כל הנושא מוטעה, הכל לגיטימי. אבל הדרך בה אתם מנסים לעשות זאת, כל כך ירודה, כל כך רדודה, כל כך מצחיקה, שבאמת קשה עד בלתי אפשרי לקחת אתכם ברצינות בנושא הזה.

זה כמובן מעבר לחרטוטים ולאי-הדיוקים כמו המצאות על חרמות שלא קיימות בעולם המציאות וכיו"ב. זה חלק מהשגרה שאיש כבר לא מתפלא עליו :).
הדעה היא שלי בלבד ואני לא משקף דעה של אף אחד אחר.

לדעתי טראמפ בזמן האחרון איבד את השליטה על מעשיו. הוא
כבר חצה את הגבול שיהיה ניתן לסלוח לו. אני משוכנע שרבים
מתומכיו עזבו אותו אחרי שקבלו מכה אישית בהשקעות שלהם.

אין ברירה הוא חייב להפרד מהתפקיד אותו הוא נושא כי כל יום
הנזק שהוא מביא הורס יותר את המדינה שלו ומדינות זרות.

Harrington

Well-known member
מנהל
הדעה היא שלי בלבד ואני לא משקף דעה של אף אחד אחר.
זה לא משנה את העובדה שכולכם (קבוצת התוקפים הפבלובית) כותבים בדיוק את אותו הדבר ומדברי כולכם ניבטים בדיוק אותן הנחות יסוד שהזכרתי :).
לדעתי טראמפ בזמן האחרון איבד את השליטה על מעשיו.
אוקיי. דעה לגיטימית לגמרי. אבל כאמור, היא לא שונה מהדעה שהייתה לך לגביו לכל אורך הדרך, כך שאין בה חידוש גדול ולהציג את זה כאילו היא נלמדת מהאירועים האקטואליים, זה פשוט מצג שווא. הוא שכתבתי אתמול, אם אשמע את הטענות הללו מפי מישהו שתמך בטראמפ או שסבר שהטלת המכסים נכונה וכעת חזר בו, דעתו תעניין אותי (ככל שהנושא מעניין אותי בכלל). אבל לשמוע מרל"טניק מקצועי שהנה הוא שוב פעם חושב שטראמפ פויה? סורי, אבל שרפתם את הקלף הזה ידידי.
הוא
כבר חצה את הגבול שיהיה ניתן לסלוח לו. אני משוכנע שרבים
מתומכיו עזבו אותו אחרי שקבלו מכה אישית בהשקעות שלהם.
אתה מוזמן להיות משוכנע בכל מה שתמצא לנכון כמובן :). אם זאת האמת בעולם המציאות? ספק. שום דבר ממה שהתרחש עד רגע זה לא היה בלתי צפוי או בלתי ידוע מראש שיקרה. עדיין טראמפ סבר שנכון לנהוג כך ועדיין לא ברור להיכן הדברים הולכים ועד כמה המהלך יתברר כמוצלח או נכשל. כל הצגות השווא שאתה וחבריך מציגים בקטע הזה, פשוט חוטאים לאמת.
אין ברירה הוא חייב להפרד מהתפקיד אותו הוא נושא כי כל יום
הנזק שהוא מביא הורס יותר את המדינה שלו ומדינות זרות.
כמובן. יש להכניס מיד את האריס לבית הלבן ולהכריז עליה כנשיאה. בדחיפות עליונה :). אחח בן אדם... אלמלא זה היה כל כך מצחיק, הייתי מתעצב על הפתטיות. אבל באמת שאי-אפשר שלא לצחוק. אתם כל כך צפויים שזה פשוט מדהים.

jackie111

Well-known member
זה לא משנה את העובדה שכולכם (קבוצת התוקפים הפבלובית) כותבים בדיוק את אותו הדבר ומדברי כולכם ניבטים בדיוק אותן הנחות יסוד שהזכרתי :).
לא תקפתי את טראמפ אלא בימים האחרונים.
היו לי חשדות שהוא לא כלכך כשיר לתפקיד שקיבל
אבל העדפתי לחכות אולי העניינים יסתדרו.

ואז הוא יצא במבצע המכסים הכלל עולמי ואחר-כך
חזר בו. המסקנה המתבקשת שהוא נשיא לא כשיר.

יש עוד מהלכים ודיבורים הזויים שעשה ואמר שגורמים
לירידת הערך של תפקידו וגורמים לצחוק לגלגני על
התנהגותו.

גם האמריקאים הפסיקו לתת לו אשראי ולא סולחים לו
על מעשיו. הוא גרם להם נזקים כלכלים לא נסלחים. הוא
הפך לעול על העם האמריקאי. מנהיגים במדינות רבות
מחרימים אותו.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא תקפתי את טראמפ אלא בימים האחרונים.
היו לי חשדות שהוא לא כלכך כשיר לתפקיד שקיבל
אבל העדפתי לחכות אולי העניינים יסתדרו.

ואז הוא יצא במבצע המכסים הכלל עולמי ואחר-כך
חזר בו. המסקנה המתבקשת שהוא נשיא לא כשיר.

יש עוד מהלכים ודיבורים הזויים שעשה ואמר שגורמים
לירידת הערך של תפקידו וגורמים לצחוק לגלגני על
התנהגותו.

גם האמריקאים הפסיקו לתת לו אשראי ולא סולחים לו
על מעשיו. הוא גרם להם נזקים כלכלים לא נסלחים. הוא
הפך לעול על העם האמריקאי. מנהיגים במדינות רבות
מחרימים אותו.
מעבר לאי-הדיוקים שבדבריך (לא "חזר בו" בינתיים ולא בטיח), מה שאתה מגדיר כ"המסקנה המתבקשת" אני מגדיר כחרטוט פוליטי במסווה של 'אני צדיק ולא התנגדתי לטראמפ קודם' כביכול.

לגבי "האמריקאים" תצטרך לסלוח לי שאשאיר להם את דעתם ולא אסתמך על מה שאתה קובע בשמם.

certified.woke

Well-known member
מעבר לאי-הדיוקים שבדבריך (לא "חזר בו" בינתיים ולא בטיח), מה שאתה מגדיר כ"המסקנה המתבקשת" אני מגדיר כחרטוט פוליטי במסווה של 'אני צדיק ולא התנגדתי לטראמפ קודם' כביכול.

לגבי "האמריקאים" תצטרך לסלוח לי שאשאיר להם את דעתם ולא אסתמך על מה שאתה קובע בשמם.

certified.woke

Well-known member

טראמפ פשט רגל שש פעמים...
He launched side ventures, many licensing the Trump name, and filed for six business bankruptcies in the 1990s and 2000s​
אז אולי הוא לא כל כך מבין בכלכלה...

Harrington

Well-known member
מנהל
טראמפ פשט רגל שש פעמים...
He launched side ventures, many licensing the Trump name, and filed for six business bankruptcies in the 1990s and 2000s​
אז אולי הוא לא כל כך מבין בכלכלה...
או שהוא מבין בכלכלה יותר טוב ממך ואתה סתם נהנה לתקוף אותו מסיבות פוליטיות, תחת מסווה של מומחיות כלכלית.

פשיטת רגל אגב, לא בהכרח מלמדת על חוסר הבנה בכלכלה. בוודאי לא אם אתה נשאר (או נהיה מחדש) מיליארדר לאחריה.

certified.woke

Well-known member
או שהוא מבין בכלכלה יותר טוב ממך ואתה סתם נהנה לתקוף אותו מסיבות פוליטיות, תחת מסווה של מומחיות כלכלית.

פשיטת רגל אגב, לא בהכרח מלמדת על חוסר הבנה בכלכלה. בוודאי לא אם אתה נשאר (או נהיה מחדש) מיליארדר לאחריה.
כן, הסקירה של ויקיפדיה על טראמפ מאלפת.
אפילו נכתב עליו ספר Lucky Loser: How Donald Trump Squandered His Father’s Fortune and Created The Illusion of Success.
הוא עשה הון קטן...מן ההון הגדול של אביו... :) ...

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
כן, הסקירה של ויקיפדיה על טראמפ מאלפת.
אפילו נכתב עליו ספר Lucky Loser: How Donald Trump Squandered His Father’s Fortune and Created The Illusion of Success.
הוא עשה הון קטן...מן ההון הגדול של אביו... :) ...
עדכן בבקשה לעוד כמה סבבים אתה זקוק לי בשביל לקדם את המניפסטים השחוקים שלך. אני כמובן שמח לשרת כמו תמיד, אבל בהיעדר מסוגלותך לדיון ענייני, פשוט רוצה לדעת כמה זמן זה צפוי לקחת לי וכמה סבבים זה אמור להימשך.

certified.woke

Well-known member
עדכן בבקשה לעוד כמה סבבים אתה זקוק לי בשביל לקדם את המניפסטים השחוקים שלך. אני כמובן שמח לשרת כמו תמיד, אבל בהיעדר מסוגלותך לדיון ענייני, פשוט רוצה לדעת כמה זמן זה צפוי לקחת לי וכמה סבבים זה אמור להימשך.
אני אך מביא ידיעות.
אל תירה בדַּוָּר...

Harrington

Well-known member
מנהל
אני אך מביא ידיעות.
אל תירה בדַּוָּר...
בכיף, תביא כמה "ידיעות" (אעלק) שחשקה נפשך. רק למה לקשור אותי לכך ולעשות כאילו אתה מגיב לי, כשהלכה למעשה אינך משקיע אף לא פסיק ענייני בודד לדברי :)? וכי מ(י)שהו מונע מבעדך מלפתוח פה 25 שרשורים ביום בנושאים שלדעתך מעניינים את הציבור?

certified.woke

Well-known member
בכיף, תביא כמה "ידיעות" (אעלק) שחשקה נפשך. רק למה לקשור אותי לכך ולעשות כאילו אתה מגיב לי, כשהלכה למעשה אינך משקיע אף לא פסיק ענייני בודד לדברי :)? וכי מ(י)שהו מונע מבעדך מלפתוח פה 25 שרשורים ביום בנושאים שלדעתך מעניינים את הציבור?
נראה כי חרף הסברים חוזרים ונשנים אתה מתקשה לתפוש מהו פורום.
אגיב כטוב בעיני ועל פי החלטתי לבדה, על פוסטים בפורום.
אתה יכול להתעלם ממני, או "להתכתב" עם צאן הקדושים כאן במסרים פרטיים, או להדיר רגליך...זו עדין מדינה חפשית...Well, sort of...

Harrington

Well-known member
מנהל
נראה כי חרף הסברים חוזרים ונשנים אתה מתקשה לתפוש מהו פורום.
די פשוט:
כשאתה מצטט את דברי, הרושם שאתה יוצר הוא שאתה מגיב לדברי, מה לעשות.
כשפועל אתה לא מתייחס באף מילה לדברי אותם ציטטת, אלא רק מנצל את אפשרות התגובה כדי להפיץ מניפסט שאתה מעוניין בהפצתו, זה או שאתה לא מבין פורום מהו וכיצד הוא מתנהל, או שאתה עושה את הדברים בכוונת מכוון ובאופן מגמתי.

מה מהשניים נכון פחות מעניין אותי. רק מציין את המציאות ו"מהו פורום" כהגדרתך :).
אגיב כטוב בעיני ועל פי החלטתי לבדה, על פוסטים בפורום.
תהנה בכיף. אלא שאינך עושה זאת כאמור מעלה. אתה רק עושה את עצמך מגיב על פוסטים (במקרה המדובר), אך בפועל רק מנפיץ עוד מניפסט אישי שברצונך להפיץ.
אתה יכול להתעלם ממני, או "להתכתב" עם צאן הקדושים כאן במסרים פרטיים, או להדיר רגליך...זו עדין מדינה חפשית...Well, sort of...
יכול לעשות מה שבא לי, תודה על האישור לכך :). באמת לא יודע מה הייתי עושה בלעדיו. ובכן אני, למקרה שטרם למדת אותי, אעשה בדיוק מה שעשיתי כעת, אצביע על שיטתך והפסול שבה ומעבר לזה אכן אתעלם (מאחר וברוב המקרים מדובר בדברי הבל חסרי כל רלוונטיות אלי או לדברי).

מיצינו.

certified.woke

Well-known member
די פשוט:
כשאתה מצטט את דברי, הרושם שאתה יוצר הוא שאתה מגיב לדברי, מה לעשות.
כשפועל אתה לא מתייחס באף מילה לדברי אותם ציטטת, אלא רק מנצל את אפשרות התגובה כדי להפיץ מניפסט שאתה מעוניין בהפצתו, זה או שאתה לא מבין פורום מהו וכיצד הוא מתנהל, או שאתה עושה את הדברים בכוונת מכוון ובאופן מגמתי.

מה מהשניים נכון פחות מעניין אותי. רק מציין את המציאות ו"מהו פורום" כהגדרתך :).

תהנה בכיף. אלא שאינך עושה זאת כאמור מעלה. אתה רק עושה את עצמך מגיב על פוסטים (במקרה המדובר), אך בפועל רק מנפיץ עוד מניפסט אישי שברצונך להפיץ.

יכול לעשות מה שבא לי, תודה על האישור לכך :). באמת לא יודע מה הייתי עושה בלעדיו. ובכן אני, למקרה שטרם למדת אותי, אעשה בדיוק מה שעשיתי כעת, אצביע על שיטתך והפסול שבה ומעבר לזה אכן אתעלם (מאחר וברוב המקרים מדובר בדברי הבל חסרי כל רלוונטיות אלי או לדברי).

מיצינו.
הענין אינו בידיך, השלם עם זאת...

למעלה