אפשר ללמוד איך לירקוד?

evilplate

New member
אפשר ללמוד איך לירקוד?

תגידו אפשר ללמוד מהמשחק הזה איך לירקוד? כי התחלתי בזמן האחרון ללכת למועדונים אבל כל מה שאני עושה זה לשבת בצד :( אני פשוט לא יודע לירקוד,קטסטרופה. אז רציתי לדעת אם המשחק הזה מלמד בכלל איך לירקוד כמו שצריך? יש לי פלייסטישן2 ככה שההוצאות לא יהיו גדולות מדי,השאלה אם זה יהיה כדאי.

kush kush

New member
אז ככה

המשחק מלמד אותך מעדים בסיסיים כל מה שנותר לך הוא להוסיף פרי סטייל.. משחק נוסף לPS2 שיעזור לך לרקוד הוא הGROOVE עם הEYETOY, שזה עין לפליסטיישן עם הדיסק משחק ב310 שקל בלבד!! המשחק מלמד אותך תנועות ידיים שונות ובמקביל את רואה את עצמך על המסך.. שווה לנסות. להתעניינות תגיעי לאחד הדוכנים שלנו.

אלין 8888

New member
ככה תלמד לרקוד

שום משחק לא יכול לעזור לך,תיראה מה תעשה.. סתכל MTV יש שם שירים כמו במועדונים .. ותרקוד טיפה(לבד)תנסה להזיז רגליים ידיים.. ותסתכל איך בטלויזיה רוקדים תנסה פשוט לחכות אותם אותם תנועות וכו".. 2.או שפשוט כשתהיה במועדון תחכה אנשים אחרים איך שהם רוקדים ואל תתביש..הרי יש הרבה חושך אף אחד לא בוחן אותך איך שאתה רוקד. 3.לך לחבר/חברה שיעזור לך .או עם ידידה טובה תגיד שתלמד אותך לרקוד ותרקדו צמוד ותהנו מקווה שעזרתי:)

CajU9

New member
אגב

גם האייטוי וגם הגרוב יתנו לך קורדינאציה מעולה בכל הגוף כדי שתוכל לרקוד כמו שצריך במועדונים.

זה משחק ריקוד מן הסתם...

לומדים ממנו לרקוד..... ללמוד ריקוד זה לא קשה במיוחד לבנים...הם לא צריכים את זה..כל מה שצריך זה לזוז לפי המוזיקה-זה נקרא ריקוד...וגם תסתכל על אחרים, זה יוסיף המון דברים חדשים למה שאתה יודע...

למעלה