אפשר ללמוד קייטסרפינג בהרצליה?

The Brainiac

New member
אפשר ללמוד קייטסרפינג בהרצליה?

אני ואבא שלי רוצים ללמוד. יש קורסים / שיעורים פרטיים / כל דבר אחר? מה עדיף ואם אפשר מידע כללי זה יעזור. אפשר גם בת"א אבל עדיף הרצליה

kiteaway

New member
שווה להמשיך עוד 15 דקות נסיעה צפונה

הי עד כמה שידוע לי הגלישה בחופי הרצליה בחודשי הקיץ אסורה וגם הלימדה אסורה מלבד חוף 1 קטן ומסוכן אתם מוזמנים להגיע אלינו לחוף בית ינאי שהוא גם מוסדר ומוכר ללימוד וגלישת קייט,,רצועת חול של 3 קילומטר ללא סלעים,מחבנים,או צוקים מה שמיצר תנאי לימוד מעולים צרו קשר לפרטים 098666991 www.kiteaway.co.il

נבו רז

New member
לימוד בהרצליה

יש בחור בשם אורן שמלמד בהרצליה, אני יחפש את הטלפון שלו ויתן לך, אתה יכול לנסות להתקשר לחנות לגונה (טלפון: 03-6599895 - 03-5069568 ) בבת ים ותבקש לדבר עם אמיר הוא עובד עם אורן ובטח הוא יתן את הטלפון שלו. בהלצחה, נבו

hagit oz

New member
לימוד קייט

היי, לגבי הלימוד בעונה של יולי אוגוסט אם נהייה אמיתיים, זה קצת בעייתי, מעכב ולפעמים מבאס באזור המרכז, המטרה כשמתחילים ללמוד את הקורס לצאת כמה שיותר מהר לדרך לבד לאחר כ- 8-10 שעות לפחות במים (ע"י לימוד בית ספר), תראה, אתה יכול כמה אפשרויות: 1. לחכות בעוד חודש מתחילה עונת הצפוניות - חודש ספטמבר - אז תוכל לבחור בכל רחבי הארץ איפה ללמוד - השאלה הקשורה לנ"ל היא איפה אתה גר? 2. להתחיל עכשיו אבל לדאוג שזה יהיה באמת יעיל - לדעתי אפשר ללמוד בימים אלו כמו שצריך באילת או בכינרת (בליווי כמובן מדריך וסירה) לכן לפי מיטב ידיעתי בית הספר של עמית KITEAWAY מלמד בימים אלו בכינרת כאשר את השיעורים הראשונים מבצעים בבית ינאי ואת סוף הקורס הם מורידים תלמידים לכינרת בליווי סירה ומדריך. 3. בית הספר של עומרי פורת - מלמד בפולג ויותר מזה - הוא מוריד תלמידים לסיני למספר ימים - זה מצויין אם הצלחת ל"פגוע" במספר ימים רצופים של רוח - נראה חוויה יפה לך ולאבא שלך ללמוד ביחד בסיני
4. בית הספר של "סרף סנטר" באילת + בית ספר של טום באילת. 5. אזור הדרום - בת ים ראשון - בית הספר - לגונה (אלי ואמיר) - כמו שנבו כתב לך בהודעה הקודמת. - יש כמובן עוד בתי ספר טובים באזור הדרום אבל נראה לי שאתה יותר צפוני ממה שהבנתי. השאלה איפה לך נוח? בהצלחה! חגית עוז

פרט חשוב לגבי הדברים של חגית

בלי להמעיט ביכולת ההדרכתית של המדריכים הפרטיים, חשוב לי להבהיר משהו כשחגית בעצם משתמשת במושג בית ספר באותה נשימה. המקומות הגדולים והותיקים (אם ניקח את הדוגמאות שיש כאן אז אנחנו במרכז הגלישה או עמית ב - Kiteaway) מוציאים לא מעט אנרגיה וממון על מנת להגיע לרמה שבה הם יהיו בית ספר: 1. תשלום על מקום מוסדר ונקודת יציאה ברורה וקבועה. 2. ביטוח לספורט ימי על החניך ועל צד ג' (מי שמבין יודע שזה עולה לא מעט כסף - בלשון המעטה). 3. החזקת צוות מיומן שעבר הכשרה בוינגייט. 4. רכישת ציוד כגון סירה לליווי במים וכו'. 5. הכשרת צוות להוצאת רשיונות נהיגה לסירת ליווי. 6. ליווי בקורס ולאחריו במקרה הצורך במשך כל ימות השנה (יש רוח אין רוח פותחים את העסק). בכל מקרה, Brainiac, שיהיה לך המון הצלחה בתחום גלישת הקייט
ניר מרכז הגלישה

kiteaway

New member
בעיה בתחום

לצערי בתחום הזה עדיין אין חוקים והנחיות מסודרות וכול גולש שני מכריז על עצמו כבית ספר,,שוב לצערי מגיעים אלינו לא מעט אנשים שכבר עשו קורס כביכול ולא ממש יצאו אם כלום מימנו(מלבד אפשרות לפציעה)תעשה ברור טוב ותיבחר בתבונה את המקום אלו אתה הולך,,המלצות,חוות דעת וכו,,בעידן האיטרנט כולם ניראים מצוין במחשב,,השאלה את מי ומה אתה פוגש בחוף ובמיים,, בכול אופן בהצלחה נישמח לעזור בכול שאלה והמלצה 098666991

למעלה