אפשר למות מזה!

אפשר למות מזה!

לכל הורה שסבור שסמים קלים אינם מסוכנים לילד/ה שלו/ה, כדאי מאוד לקרוא את הסיפור במצמרר הזה לפני שיהיה מאוחר מדי!

TWEETY =^.^= 6

New member
היי אמיר

אכן סיפור מצמרר, מפחיד ואני בטוחה שמדיר שינה מהרבה מאוד הורים. כמו כן איני סבורה שהורים חושבים שסמים קלים מידי פעם זה מותר, ואני חושבת שהמאבק צריך להתחיל כמובן בבית קודם כל, ומשם לבית הספר, לתקשורת וכן הלאה,,,הבעיה היא שיש היום את מיפלגת עלה ירוק שמנסה להכניס את הסמים הקלים לחוק (נורא ואיום) וזה נושא די מתוקשר, כך שבלי לשים לב נותנים לכך ליגטימציה לשימוש או אפילו רק לנסיון. ולסיכום, אני בעד המאבק ונגד הרעיון של שימוש חוקי.

דרך אגב

אני דווקא תומך בלגליזציה של הסמים, אבל בניגוד לעלה ירוק אני תומך בזה כי לדעתי זו הדרך היעילה ביותר להלחם בנגע. אני סולד מהנסיון של עלה ירוק לתת לגיטימציה לסמים. לגליזציה - כן, לגיטימציה - לא! זו דעתי הצנועה. (את מוזמנת לבקר בפורום התמכרויות בתפוז, שם הסברתי את דעתי בהרחבה). בברכה, אמיר.

TWEETY =^.^= 6

New member
קיבלתי את ההמלצה ../images/Emo22.gif

ואיך אפשר להילחם בנגע באם הוא ליגיטימי ?..?ז"א חוקי

חינוך והסברה

דבר נוסף - סוחרי סמים כן צריכים להיות מחוץ לחוק, אבל לא המשתמשים. המשתמשים זקוקים לעזרה ולא לעונש. בקרוב אני אצרף לכאן כתבה מאוד מעניינת בנושא, אז אני מניח שאני אובן יותר לעומק.

TWEETY =^.^= 6

New member
רק חינוך והסברה,,,,,,והרבה מזה ../images/Emo22.gif

מסכימה עם כל מה שאתה אומר וזה נכון, אך עדין מתנגדת לתת לזה תוקף חוקי. כל הנושא די קרוב אלי, מאחר ואבי ניהל בעבר מקום לנגמלים אי לכך מסכימה עם הקטע של העזרה וחושבת שיש צורך להשקיע מאמצים ומשאבים בחינוך והסברה ולא אנרגיות שווא במתן לגיטימציה חוקית. עדין אני מבינה את הגישה שלך ואת האני המאמין

מדוע אני תומך בלגליזציה של הסמים?

יצר ההתמרדות הוא דבר שקיים אצל רובנו ובכל גיל. טבע האדם הוא להיות חופשי, וכאשר מנסים לכבול את האדם האינסטינקט הטבעי הוא להתמרד כנגד שלילת החופש. דבר זה נכון כאמור לכל גיל, אבל הוא נכון שבעתיים בגיל ההתבגרות. זו הסיבה שלמרות שאני מתנגד כל כך לסמים, אני תומך גדול בלגליזציה של הסמים כולל גם סמים קשים. בעיני, הדרך היעילה ביותר להילחם בסמים היא דרך ההסברה. במקום לאסור את השימוש צריך להסביר מה רע בשימוש, מה הם הסכנות שאדם לוקח על עצמו כשהוא מעשן. הלגליזציה שאני מדבר עליה מתייחסת אך ורק למעשנים עצמם. לגבי מפיצי הסמים ולגבי ה"מסיונרים" של הסמים אני הייתי מחמיר מאוד את הענישה, הרבה יותר מכפי שהיא היום. מי שמרעיל את הנוער (ואת החברה שלנו) תמורת בצע כסף - מבחינתי שיירקב כל חייו בכלא.

TWEETY =^.^= 6

New member
יו איך נכנסת בדלת האחורית ולא ראיתי

סתאםםםםם,,,,,פשוט בדיוק עניתי להודעה אחרת ., מסתבר שנכנסנו יחד אז ככה,,,,אהבתי את הקטע של כל גיל בנושא של יצר ההתמרדות, מכירה את זה מקרוב ואני לתומי חשבתי שעדין לא עברתי את גיל ההתבגרות משום מה ככל ששיחתנו מתארכת אני קולטת שאתה בעצם בעד ובכלל ולא חשוב הדרגה או החומרה שלהם. אז אומנם התאוריה נכונה, אבל אנא הסבר לי בקשה, איך בעצם ניתן יהיה לאכוף ביתר חומרה באם זה בכלל חוקי??????. אבי למשל בעת חינוכו, אף פעם לא אמר לי לא, אלא תמיד מה דעתו בענין ומהן ההשלכות של כל מעשה. כך שאני מכירה את התאוריה, מקבלת אותה, ומאמינה בה. מאידך כשמגיעים לקטע של סמים, אני ממש לא חושבת שמתן תוקף חוקי בליווי של חינוך והסברה הוא המענה הנכון לתופעה. ובטח שלא לגבי סמים קשים.

TWEETY =^.^= 6

New member
אההה,,,,,,,,אתה בהחלט מובן ../images/Emo39.gif

SORY אם אני לא מסכימה,אבל אתה בהחלט מובן ואני גם מכירה את התאוריה. אני מחכה לקישורים
תמיד אפשר ורצוי ללמוד ולהכיר אפיקים חדשים.

TWEETY =^.^=

New member
לא מבינה מדוע ההודעה לא קפצה למעלה../images/Emo123.gif

מקווה שהיא תקפוץ עכשיו

לגליזציה של הסמים

היי TWEETY, רציתי להזמין אותך ואת כולכם לקרוא כתבה שכתבתי על הלגליזציה של הסמים. כפי שהבטחתי לך, אני מביא כתבה שמסבירה את עמדתי בנושא. חשוב לי שוב להדגיש שאני מתנגד גדול לסמים קשים וקלים כאחד ורואה בכולם דבר הרסני ומסוכן. התמיכה שלי בלגליזציה היא משום אמונתי שזו הדרך היעילה ביותר להילחם בנגע. אשמח לשמוע תגובות. תודה, אמיר.

אל תגידו לא ידעתי

ברצוני להביא 2 כתבות בנושא האקסטזי. הכתבה הראשונה: שלושה מכתבים שכתבה אירית פרנקל, אימה של נועה פרנקל ז"ל שנפתרה ממנת יתר של אקסטזי (המכתב הראשון מהשלושה פורסם לראשונה בוואלה). הכתבה השניה: כללי זהירות למשתמש באקסטזי הכתבה השניה היא כתבה שכל הורה אחראי חייב לקרוא! מדובר בחיי הילדים שלכם. הכתבה לא מופנית רק למשתמשים באקסטזי, אלא גם להורים, מורים, חברים - כל אחד. חשוב לי להדגיש דבר אחד בנוגע לכתבה השניה: היו לי בהתחלה מעט לבטים לפני שהחלטתי לפרסם כתבה זו בפורטל בסט שופינג´ כי חששתי שהיא תתפרש כמתן לגיטימציה לאקסטזי (מה שכמובן בדיוק הפוך מכוונתי). האקסטזי הוא סם מסוכן!!! מאוד חשוב שכולנו נדע זאת. גם אם נשתמש בו על פי כל ה``כללים`` המפורטים בכתבה זו - עדיין יש סכנות לא מעטות. עם זאת, אני לא מאמין במדיניות בת היענה. ישנם נערים ונערות לא מעטים שלצערי ממשיכים להשתמש באקסטזי. אני תקווה שהכתבה הזאת תעזור להם לקבל את ההחלטה להפסיק לסכן את עצמם, אולם במידה והם בכל זאת יחליטו להמשיך חשוב שלפחות ידעו את כללי הזהירות, שהקפדה עליהם תפחית את מידת הסיכון, ואף תמנע מוות.

TWEETY =^.^=

New member
הממממ,,,,,,,,אני מתלבטת איך להגיב../images/Emo4.gif

לא אהבתי את הפירסום לכללי הזהירות למשתמש. אני מתלבטת עדין איך להגיב לזה,,,,,אולי צריכה לקרוא שוב ולהפנים,,,,אבל בגדול,,,ממש לא אהבתי את הפרסום הזה.

לפני שאת מגיבה...

אני מציע שתקראי לעומק את כל הכתבה, ובעיקר שתקראי את הדברים שכתבתי בתגובת המערכת שנמצאים בסוף הכתבה.

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo3.gif עכשיו הבנתי למה היא לא קפצה

רק מקפיצה את ההודעה מעלה,,כדי שתקבל את הבמה הנאותה ואכן איני מגיבה בנתיים,,,אני צריכה לקרוא שוב, להפנים ולהבין מדוע היא עוררה בי התנגדות.

למעלה