למחל
שלום רב אני אתן לך את המתכון שאני עושה 10 חזות שניצל פרוסים 2 גזרים בנוניים 10-15 פטריות שמפיון 1 בצל לא גדול מרגרינה בטעם חמאה שמן זית לאידוי (ועוד) את חותכת את הגזרים פטריות בצל לרצועות דקות בשמן זית אחרי שהירוקות קרים וערבבים פפריקה מתוקה פלפל שחור/לבן מלח כמון לפי טעם אישי ואת זה את שמה על חזה השניצל ומגלגלת (בערך כף -שתי כפות) את שמה חתיחה של מרגרינה בערך 2 סמ' על 2סמ' אם נשאר לך חומר מלוי את שמה על החזה גם ומפזרת מעל גם פפריקה כדי לקבל צבע יפה (ולא לבן) אחר זה תעטפי בניר כסף מהודק היטב ולאפות בתנור בערך כ1/4 שעה בהצלחה רבה ושבת שלום