אפשר למצוא אהבה באינטרנט?
|4u

רחלי360

New member
אפשר למצוא אהבה באינטרנט?../images/Emo99.gif|4u

מה דעתכם? יש לי 2 חברות שמצאו חבר באינטרנט (אחת סוגרת 4 חודשים והשניה כבר מעל שנה...). אני הכרתי רק פעם אחת באינטרנט בחור שאח"כ הפך לחבר שלי- אבל בסוף התברר שהוא מה זה דפוק... תגובות בבקשה...

MAX D

New member
יש אפשרות

אבל את צריכה להיות מאוד זהירה

בשלולית

New member
אני חייבת להגיד לך שזה אפשרי...

ואפילו מוצלח... אני לפני שנתיים בדיוק... הכרתי מישהו... היינו בקשר בערך חצי שנה לפני שנפגשנו... למה? לא יודעת.. הייתי עוד קטנה וכל עניין הלהכיר באינטרנט היה לי חדש... ופחדתי ועוד שטויות כאלה.. אחרי שנפגשנו היינו יחד חודשיים... ונפרדנו מסיבות מפגרות... (לימודים וחוסר זמן מצידו לקשר...) אחרי זה הוא הבין שהוא טעה אבל זה היה מאוחר מדיי כי היה לי חבר אחר... שאיתו הייתי דיי הרבה זמן... ועכשיו... אני חושבת עליו...(ונשאיר את זה בתור "חושבת"
) ולו יש חברה כבר 10 חודשים בערך.... אז אנחנו רק ידידים... אבל ידידים מאוד קרובים.... ואני חייבת להגיד... שלמרות שהיינו יחד רק חודשיים... אם היינו טיפה יותר בוגרים ורציניים הקשר היה נמשך המון זמן.... וחבל לי מאוד שזה לא היה ככה... ועוד משהו... אנחנו עד עכשיו בקשר ממש קרוב... והוא האקס היחיד שלי שהקשר איתו אחרי הפרידה, באמת טוב... ואני ממש שמחה על כך
אז לשאלתך... כן! אינטרנט זה מקום לא פחות טוב להכיר מאשר מקומות בילוי, עבודה, או ביצפר... ואני היא דוגמא חיה
בהצלחה!

Piren

New member
כן

כל החברות האחרונות שלי פגשתי באינטרנט... יוצא לי לפגוש את האנשים הכי טובים באינטרנט .. הקשרים הכי טובים שלי נוצרו באינטרנט

king kazabubu

New member
גם אני בקשר שהתחיל

באינטרנט. וזה קשר מדהים... אני מת עליה ובלי עין הרע לא רבנו אפילו חצי פעם כל הקשר שהוא כבר שבעה חודשים.

seeyou

New member
התברר שהוא מה זה דפוק-../images/Emo6.gif

כולנו דפוקים,בצורה כזו או אחרת.... סוד ההצלחה באהבה הוא הגדרה הנכונה של המטרות שלנו באהבה. יוסי

רחלי360

New member
לא התכוונתי דפוק בצורה הזאת...../images/Emo28.gif

נכון כולנו מתנהגים כמו מטומטמים כשמאוהבים...אבל אני התכוונתי שהוא דפוק בגלל שהוא בגד בי ועוד מלא דברים שאם אני יפרט עכשיו לא ישאר מקום להודעות אחרות בפורום והכי מצחיק זה שעכשיו פתאום כשיש לי חבר חדש אז הוא מקנא...לך תבין

seeyou

New member
דפוק בגלל שהוא בגד בך?../images/Emo13.gif

אם ככה את חושבת אז באמת ישנם יותר דפוקים ודפוקות בעולם מאשר נורמליים. לא שאני מצדיק את המעשה שלו. את נותנת פיסת מידע מתוך פזל שח היחס שהיו ביניהם ולכן קצת קשה "לשפוט". ישנם פיתוים בכול זמן ובכול מקום. אותי לא מצחיק שעכשיו כשיש לך חבר חדש הוא מקנא! זה טבע של זכרים -רכושנות...! יוסי keep smiling

HyPeR SoNiC

New member
ברור שזה אפשרי!

גם אני הייתי בקשר עם מישהי מהאינטרנט, והוא היה מדהים!!! רק צריך לדעת איפה ואיך.....

למעלה