אפשר לנחש שכבר

Better Man

New member
אפשר לנחש שכבר

דברתם על זה, אבל אני חייב לציין כמה גאוני זה "הצד האפל של הקשת" הורדתי לפני כמה ימים את הקובץ של הסרט "הקוסם מארץ עוץ" יחד עם האלבום "דארק סייד.." של פינק פלויד, וזה פשוט גאוני!!!! תורידו את זה ותכנסו לאתר הזה, אל תדלגו על שום פרט, כל מה שכתוב שם נכון, ומפחיד כמה שזה מבריק. פינק פלויד יכולים להכחיש כמה שהם רוצים שהם בעצם לא התווכנו לזה, אבל יש יותר מידי צירופי מקרים, אני בכל אופן, ממש לא מאמין להם. שוב, תורידו את הקובץ הזה מקאזה, תכנסו לאתר הזה , זה מדהים!

0 Just Me 0

New member
אני לא הבנתי

את הקשר בינהם(באמת שניסיתי)... אתה יכול להסביר מה כל כך גאוני ואיך הסרט והאלבום מתחברים בינהם? כשאני ראיתי את הסרט(והכל היה מסונכרן בדיוק לפי ההוראות) שום שיר לא התחבר לי עם העלילה עצמה, ואפילו לא האוירה הכללית של הסרט... אנא הסבר, נמק ופרט...!

Better Man

New member
ואו, זה מלא להסביר

אין לי את הכח ואת הזמן לזה, לכן נתתי לינק לאתר שיסביר הכל ובקלות. אני מציע שתוריד את הקובץ המסונכרן המוכן מקאזה, תתחיל להריץ אותו ותעבור לאט לאט ולפי הסדר על מה שכתוב באתר. זה נורא קל,(ואם האנגלית לפעמים לא מובנת בשביל זה יש באבילון).

Better Man

New member
ואני אסביר לדוגמה

את הדברים הראשונים שכתוב באתר. השיר הראשון Speak to Me to Breathe בדקה ה- 3:09 של המסונכרן המוכן בדיוק כשאר בשיר נאמר המשפט Look around , דורותי מסתכחת סביב. דקה 3:24 בשיר אומרים "... All you touch ..." ודורתי נוגע במישהו. דקה 4:15 בדיוק כאשר דורתי נופלת המוסיקה מתשנה ליותר דמרתית (ממש מגניב!) דקה 8:08 , הפעומנים של השיר Time מתחילות להשמע בדיוק כשרואים את שחכתי איך קוראים לה על אופניים, הפעמונים מפסיקים לצלצל מתי שהיא יורדת מהם, ומתי כשהיא נכנסת את הבית המוסיקה מתחלפת לדרמתית, כאשר דורתי חוקת אותה בעיניין טוטו. אחר כך דורתי בורחת מהבית והיא עבורת דרך גשר בצורת משולש שממש מזכיר את עטיפת האלבום. "המופע הגדול בשמים" מתחיל בדיוק כאשר מתחלה הסערה, ומסתיים כאשר היא נגמרת. "מאני" מתחיל מתי שהסרט מקבל צבעים. ויש עוד מלא מלא דברים אפילו יותר גאונים ומדהימים. שווה לעבור על האתר הזה.

PINK FLOYD FAN

New member
וואי נכון

אתה ממש הבהרת לי את כל הענין לא חשבתי על זה ככה ברצינות ראיתי את זה לפני 4 שנים וזה סרט שדי גדלתי עליו וזה ממש מגניב המכשפה שעפה עם האופניים בחוץ שרואים אותה דרך החלון זה time? והטורנדו זה המופע הגדול,? לזה בתכוונת?

Better Man

New member
מ...

לא, שרואים את המכשפה על האופניים דרך החלון עדיין מתנגן "המופע הגדול בשמים", TIME מתחיל מתי כשרואים בפעם הראשונה את זאת שמשחקת את המכשפה על האופנים, מיד אחרי שדורתי מסיימת לשיר "שם מעבר לקשת".

XCLASS

New member
מעניין אם הם עשו את זה בכוונה

או שזה רק צירוף מיקרים?!

HuRLeY GiRLY

New member
ראיתי את זה עכשיו והדפסתי את מה

שהיה רשום באתר.. זה פשוט ענק!! למרות שיש חלקים שזה נראה כאילו שזה מותאם בול לסרט.. עדיין אני לא חושבת שהם התכוונו לזה. לא חשוב! זה כזה ענק!

למעלה