אפשר לסגור את הפורום.נגמר הסיפור

אפשר לסגור את הפורום.נגמר הסיפור

אין כמעט תכנים בריטיים טובים בערוצי הסדרות האמריקקים ,האמורים להחליף את יס פלוס.למען האמת בשנה האחרונה כמעט רוקנו את הערוץ מכל תוכן בריטי.חבל על יס ששמעה לקול "ההמון" ונמנעה מלהשקיע קצת בתוכן איכותי.עוד שלב במעבר לצלחת פרטית.אותו זבל בפחות מחיר.

gadgad0

New member
אני מתאפק מלחתום "אחד שיודע", אבל

אני לא מתאפק מלהסגיר סודון קטנטן: נציגים של יס (וגם הוט) מבלים בימים אלה בלונדון, ולא כדי לקנות נעליים בסיילים של אוקספורד סטריט. התוכן הבריטי האיכותי מהבי בי סי, צ'אנל 4 ו-ITV הולך לנחות בארץ באביב ובקיץ הקרוב. ההימור הפרטי שלי הוא שהוט הולכת להשקיע בזה לפחות כמו יס, כך שחובבי התוכן הבריטי (ואני ביניהם) לא יקופחו, למרות ההווה הדי מעונן וההשתלטות האמריקנית. ובקשר לצלחת הפרטית: אם בא לך לזפזפ בין "סטארסקי והאץ'" בדיבוב לפולנית, אליפות העולם במשחקי דוק לנוער ותכנית בישול בשפה הרומנית - ההשקעה בצלחת פרטית כדאית ביותר. מה לעשות - התוכן האיכותי מקודד, ומה שמציעה הצלחת יכול לעניין סטודנט לאנתרופולוגיה או עולה חדש.

gilriv

New member
הבעיה שהיום אין סדרות בריטוית ?

טובות מאוד -תאמין לי ביס רכשו המון סדררות >הבעיה שהסדרות הבריטוית יש לה פרקים עד 10 פרקים בלבד וזה כבר נגמר בערוצי יס ?וחוץ מזה כמה אפשר לשים שידורים חוזר לאותם הסדרות שאתה אוהב

למעלה