אפשר לסכם??

cubano1

New member
אפשר לסכם??

וויבר ודאגלס בליגה משלהן - דאגלס קצת יותר מרגשת, וויבר קצת יותר בוגרת ויציבה

רייזמן לא מציגה התעמלות יפה - אבל 16 מתוך 16 - והיא הדבר הכי יציב בנבחרת האמריקאית. אני מתחרפן מהמכאניות ומהעבודה שמלכלכים על הסגנון שלה כבר שנתיים והיא לא ממש משפרת את האספקט הזה של ההתעמלות שלה

לקיילה רוס היה ערב מעולה. היא בוסר - אבל כנראה שיש לה מקום בנבחרת בגלל שהיא חזקה בארבעת המכשירים
אליזבת פרייס גם הפתיעה - גם מכאנית, נראית לא טוב על הקורה, וגם הקפיצות בקרקע לא יפות - אבל חזקה ואתלטית מאד
מרוני - האמנאר הכי יפה בעולם שוב ושוב ושוב ושוב - כל השאר לא לטעמי - נראה אם מרתה תקח אותה בשביל הקפיצה - נמרז שוב ושוב בצורה לא עדינה שהיא חייבת עוד מכשיר - והיא לא הראתה יציבות על שום מכשיר אחר
אנה לי - היא בהחלט one trick pony - עם תרגיל מקבילים מדהים - היא עקפה את נסטיה ואת ברוס ואת סלואון - אבל השאלה אם זה יספיק - בעיקר בשל העובדה שהיא לא יכולה לתרום על שום מכשיר אחר - למעט הקורה אולי...

ובסוף יצטרכו לקחת בחשבון גם את סקרמון - הקפיצות שלה שהו בצל של מרוני - אבל הראתה גם תרגילים יפים מאד בקורה ובעיקר יציבות ורצינות...

יאללה - עוד מעט נדע ותגמר הסאגה הזאת!

cubano1

New member
הנבחרת!

וויבר, דאגלס, מרוני, רייזמן ורוס!

הנוספות - אנה לי, פינגאן ופרייס

Itgs

New member
נבחרת מעולה

אני מאוד שמח שמקיילה כן תיסע ללונדון! כל הכבוד.
מישהו פה מופתע מהבחירה? זה בסך הכל מה שכולנו הערכנו.

Itgs

New member
עכשיו צריך להשוות ביניהן לרומניה, רוסיה וסין

נטע104

New member
השאלות שנותרו..

האם הנבחרת הזו תקח את הזהב?
מהן חמש הרוסיות שיבחרו?
מהן הרומניות?
מי הסינית החמישית?

מה יהיה??? אני במתח...

cubano1

New member
הנבחרת הזאת מועמדת ודאית לזהב

אבל בפורמט של 3 מתוך 3 יש, ותמיד יהיו הפתעות!
נפילה אחת מפצה על כל חולשה שיש לנבחרת אחרת
הנבחרת היציבה ביותר תנצח - כאשר מבחינת קושי אני חושב שלאמריקאיות יש יתרון ברור על כל השאר.

אני מקווה שהרומניות ממשיכות את המומנטום החיובי מהשנה האחרונה, ,ואני מקווה שהרוסיות לא ממשיכות את המומנטום השלילי
לגבי הסיניות - הן לא נראו מדהימות באליפות סין - כל המסרים מעידים על חולשה ונבחרת בנסיגה - אבל לעולם אין לדעת איתן...

נטע104

New member
ומה בקרב רב??

ג'ורדן וגבי 1-2??
איפה יתמקמו קומובה מוסטפינה לורדאק יאו???

cubano1

New member
אם ליורדאקה יהיה אמנאר

הרי שהיא מועדמת ודאית לפודיום
כנ"ל מוסטפינה - אם היא תגיע בכושר
את קומובה מעולם לא ראיתי מבצעת אמנאר - אז היא מאבדת אוטומטית 7 עשיריות

cubano1

New member
אם כך

אני בטוח שהיא באולם איפשהו ברוסיה מבצעת עשרות אמנארים ומכינה את עצמה טוב טוב ללונדון!

הרוסיות באות כאנדרדוקיות רציניות. כל הופעה טובה ומרשימה תרשים את הקהל ואת השופטים וזה ישחק לטובתן

Itgs

New member
ראיתי אותה עושה אמנאר האמת

הייתי מחפש את הסרטון אם לא הייתי קצת לחוץ בזמן. בכל מקרה, קשה לי להאמין שהיא או מוסטפינה יעשו את זה באולימפיאדה.

מבין האירופאיות, יורדקי הכי מרשימה בעיני, וקומובה מעט (מאוד) אחריה.

Mrpops

New member
גו'רדין ללא ספק מועמדת לזהב

גבריאל דאגלס יכולה ביום טוב וחזק וללא בעיות מנטליות לעקוף את וויבר. ביצוע מקבילים מרהיב + קפיצת אמאנאר חייתית יכולה בהחלט לתת לה יתרון. אני רואה את דאגלס ו-וויבר ראש בראש בלונדון בקרב רב. כמובן שלזה אפשר להוסיף את קומובה, יורדייק והסיניות והנה קיבלנו קרב רב מהמרתקים שהיו באולימפיאדה!

Itgs

New member
לא ראיתי את כל הסרטונים מאליפות סין

אבל למרות הציונים הנמוכים (לא זוכר מישהי שקיבלה באיזהשהו מכשיר מעל 15), אני תחת הרושם שבארה"ב מדרגים הרבה יותר גבוה באופן כללי מאשר בסין (במיוחד אחרי היום).

Mrpops

New member
קיילה רוס...

לא כנראה קובאנו, היא בנבחרת! ומגיעה לה הערכה רבה על הדרך שעשתה מהג'וניור לסניור! כל הכבוד לה...בשקט בשקט קנתה את עולמה ואני מקווה לראות אותה מצליחה מאוד בלונדון!

cubano1

New member
אל תעלב :)

נקטתי בלשון זהירה רק בגלל שטרם הודיעו ולא יכולתי להיות ב 100% בטוח
אני חושב שעניין הרביעיה של וויבר, דאגלס, רייזמן ורוס היה די סגור, ושום דבר היום לא ערער אותה

Mrpops

New member
כן זה בסדר ..

פשוט הוצאתי קצת אחרי תקופה ארוכה שרוס לא קיבלה פירגון, במיוחד לא בתקשורת האמריקאית...היא בנתה את המוניטין שלה בכוחות עצמה בעיקר ולא נישאה על כנפי התקשורת שבנתה את דאגלס למשל...
בסופו של דבר פינגאן מחליפה...הישג יפה מאוד לטירונית הסניור הזאת!

cubano1

New member
כן -

הבחירה בפינגאן קצת הפתיעה אותי
אבל כשבוחרים 3 מחליפות יש גמישות כנראה

מעניין אם השלוש טסות ללונדון.

Itgs

New member
גם רוס טירונית סניור

באמת מרשים בעיני שהיא הצליחה, למרות יחס מתעלם שלפעמים היה נראה אפילו מופגן מהתקשורת.
מעניין מה יהיה איתה ב- 2013.

נטע104

New member
הנבחרת

ג'ורדן גבי אלי מקיילה וקיילה
מחליפות אנה לי אליזבת פרייס ושרה פינגן

אנה לי מחליפה איזה הישג מדהים למתעמלת הזו חשבתי שאליסיה סקרמון תהיה מחליפה..

למעלה