אני מאמינה וחושבת אחרת...
בואי נגיד שיש איזה בחור שאני ממש מעוניינת בו ואני מדמיינת אותנו יחד ואותי איתי, איך אני מרגישה, מה אנחנו עושים, איך אנחנו מדברים אחד לשניה, מרגישים, נוגעים- האם זה לא נקרא להפעיל את הסוד על מישהו אחר? שאלתי את המטפל שלי אם לדבר כזה צריך אישור מאותו אדם, שהרי אני יוצרת עבורנו מציאות חדשה בזכות המחשבות שלי?! הוא אמר לא ! אני יוצרת את המציאות שלי. אם הוא לא ירצה להיות בה- זה לא יקרה. אם הוא ירצה גם- זה יקרה, אין לך על מה לבקש רשות ! יש לי אחות קטנה בת 22 ומגיל 16 היא ממרת לאימי את החיים ובעיקר מושכת את עצמה לגברים לא טובים (מאוד!). אמא שלי אוכלת את עצמה, כואבת, בוכה, דואגת ואולי אפילו כועסת על עצמה. בפסח האחרונה כשראיתי את הסוד לראשונה ביקשתי ממנו לדמיין את אחותי מתחת לחופה, עם בחור רווק, מצליח, משכיל, נראה טוב, ממשפחה טובה, מסודר כלכלית. תיראי כמה היא יפה. לטפי אותה וביכי משמחה. תראי אותה שם כשכל המשפחה מקיפה אותכם באירוע יפה ומיוחד. הסברתי לה שהיא חייבת להפסיק לחשוב איך היא תצא ממנו,מה יגרום להם להפרד, מה יכולה לעשות כדי לילדה הזאת את העתיד. היא צריכה להתמקד בתוצאה הסופית, איך ומה יקרה זה ממש לא משנה! ביומיים הראשונים אמא שלי לא לקחה אותי ברצינות אבל היא פשוט נכנסה לזה. אימי אדם עם אנרגיות מאוד חזקות ויש לה השגחה מיוחדת למעלה. אחרי שבועים, זה היה בצאת השבת (שבוע אחרי שנגמר הפסח) אחרי שלא ראינו אותה או שמענו ממנה מאז ליל הסדר, היה טלפון. אמרתי לה- "זאת היא. היא תבקש ממני לבוא לקחת אותה, אני יודעת!" זו הייתה היא ונסעתי לקחת אותה. מאז, הם חזרו ונפרדו לסירגוין וזה כבר שלושה חודשים שהם לא יחד. אמא שלי לא ביקשה ממנה רשות....