אפשר לעצבן אתכם?

אפשר לעצבן אתכם?

אחרי שעצבנו אותי כמו שעצבנו (וזה לא כזה קל בימים אלו) אני מרשה לעצמי. זיגוש לא אוהב את השטויות האלו אז שמישהו אחר יגיד לו את זה - שיזמין לי מצבה שכתוב עליה "אמרתי לכם". את שם הרופא תוכלו למצוא על המרשם שקיבלתי, אני עדיין תוהה מה הקשר בין הבעיה שלי לתרופה (גם הרופאה המחליפה לא ידעה להסביר לי).

Fire Of Heaven

New member
פולניה אמיתית../images/Emo67.gif

נראה לי את מושפעת יותר מידי מהבדיחות על הפולניות ומחקה אותן
או שיכול להיות שכל הבדיחות הן אמת

סמלת

New member
אפשר להבהיל אתכם?

אחרי 4 שעות במרפאת שיניים להלן הממצאים לטיפול: 8 סתימות 3 כתרים שורש עקירה כירורגית של שן בינה ניתוח חניכיים ואיזה שחזור אסתטי של השיניים
טוטאל : 11,000 בפועל - כנראה רק עקירה ושורש
אנשים - ללכת לשיננית כל חצי שנה Its all about the money....

Fire Of Heaven

New member
כתר עושים על סתימת שורש

כדי שהשן לא תישבר בעתיד. ככה שאם אין לך לפחות שלוש סתימות שורש אז אין שלוש כתרים. סתימות רגילות חובה לבצע כמה שיותר מהר, אחרת מצב השן מדרדר ומגיעים לסתימות שורש שזה אומר שהשן בפועל מתה. ואז צריך גם כתרים. ואם מזניחים אז אפשר גם להגיע לעקירה. מחיר של סתימה רגילה עולה כ 150-200 ש"ח שורש כ 500-800 ש"ח כנ"ל גם לכתרים. בקשר לחניככים והאסטטי אין לי מושג. ככה של ברור איך הגעת ל 11K ש"ח. תבררי אצל לברים ומשפחה על רופא שיניים טוב. (שאנשים טיפלו אצלו, ולא רק ששמעו עליו) ותלכי איליו. בד"כ רופא פרטי הרבה יותר זול מאשר רופא שעובד באיזה מרפאה גדולה..

סמלת

New member
הממ...הסבר

הלכתי לכללית אחרי שהייתי אצל רופא שיניים פרטי סנדלר!!1 אז כתר אחד זה על שורש שהקודם עשה וה-2 השניים זה החלפת הכתרים שהאידיוט הקודם עשה לי..כי הן לא יושבות לי טוב על החניכיים ובגלל זה פיתחתי דלקת כזאת חריפה..אתה גם לא לוקח בחשבון את הכתרים הזמניים שדרושים להתאים את המבנה המתאים לפה עכשיו לגבי מחירים... אני פשוט מצטטת את הקבלה שקיבלתי: לגבי הסתימות אתה צודק, הכתרים עולים 1552 כל אחד, השורש 450 העקירה 400, יש גם טיפול במימת סידן בשן מזוהמת (אין לי שמץ מה זה) הטיפול האסתטי עולה 800, בדיקה ומיפוי פרידנטלי 200 ורק היום הלכו לי 500 ש"ח על צילומים ומשחה לחניכיים... בקיצור, אני הולכת על מה שהכי דחוף שזה החניכיים הבינה והשורש...אין לי גם להם כסף, אבל את זה לפחות אפשר לארגן

Fire Of Heaven

New member
במקרה כזה תחזרי לרופא הקודם

ותדרשי שיתקן את העבודה שלו. כל עוד הנזק לא נגרם כתוצאה מתהליך טבעי, אלא בגלל עבודה לא מקצועית שלו אז שיואיל לתקן את העבודה. ככה תחסכי לפחות 3K ש"ח. מצטער אבל המחירים שהם דורשים נראים לי בשמיים. אלו מחירים שגובים רופאים מומחים בעלי שם מיוחד. לא נראה לי שרופאים כאלו יעבדו במרפאה של קופ"ח כללית. רופאי שיניים רגילים לוקחים כ 800-1000 ש"ח עבור כתר כולל מבנה וכל השאר. מה פתאום עשית בוק לפה שלך
צילום פנורמי של כל הפה עם כל השיניים עולה כ-100 ש"ח. או שפשוט הם התאהבו בשיניים שלך ורוצים מזכרת.

../images/Emo6.gif סמי..

את לא זאת שכתבה בבוקר שהיא מושלמת ?????.
.... 11,000 ש"ח וזה עוד לפני פלסטיקאי
.... בחורה יקרה

סמלת

New member
גם אני חשבתי על זה../images/Emo6.gif

אני נשבעת לך שיצא לי חור בשן שלשום
וכל הסתימות האלה הן בלתי נראות!!! רק בצילומים (שאגב היו התעללות לשמה, אבל עכשיו לפה יש לי בוק משלו
) גילינו אותם ולא ידעתי שהכתרים כאלה דפוקים.. בקיצור, זה שאני חושבת שאני מושלמת
לא אומר שגם הרופא שיניים שלי חושב כך

מאמי, תשקיעי בשיניים שלך היום..

כדי שלא תיגמרי כמוני, עם שתלים בגיל 30
... וטיפול שיניים שהסתיים ב- 40 אלף שקל !!! וזה עוד לפני הבוטוקס...

למעלה