אפשר לעשות בבית חוגים

אירית י

New member
אפשר לעשות בבית חוגים

אני לא חושבת שיש איזשהו חידוש של עבודה מן הבית חוץ משיווק טלפוני. אני רוצה לגשת לכיוון חשיבה אחר - עבודה בבית
בנות שמוכשרות בתחום כלשהו יכולות להפעיל חוגים וללמד אחרים, מבוגרים או ילדים. אם החומרים לחוג לא מאד יקרים זה עסק מאד מאד נעים באווירה מאד כיפית והעיקר - עובדים במה שאוהבים. התחביבים הופכים למקור הכנסה. צירפתי תמונה של חוג שאני מפעילה (לא מציינת שם, או מקום כדי לא לעשות פירסומת. אם היה לי בית גדול או לפחות חדר מיותר לא הייתי צריכה להתחלק ברווחים עם המתנ"ס שבו אני מפעילה את חוג. בהצלחה אירית

ענבל30

New member
זה אחד החלומות שלי...

וחשבתי על זה די ברצינות בשנה שעברה. זה נפל בגלל שהחוגים שאני רציתי להעביר (אומנות ויצירה לילדים) היו אמורים להתבצע אחר הצהריים - ואז אני צריכה למצוא סידור לבת שלי... במשך היום היא בגן ואחר הצהריים זה הזמן שלי איתה. אני מקווה לממש את זה בעתיד, כשהיא תגדל מעט ותוכל להצטרף לחוג בעצמה. אגב - נושא שהתחלתי לבדוק אז באותו הקשר: מה עם ביטוח?

anat30g

New member
אני מכירה כמה שמפעילות חוגים מהבית

אחת שעושה יוגה והתעמלות נשים בסלון שלה, והשניה חוגי יצירה לילדים, היא גם מפעילה צהרון וקיטנה בחופשים... והיא עובדת מחוץ לבית, ובנוסף עושה את החוגים והצהרון והקיטנה בבית.

למעלה