אפשר לעשות שרשור היכרות מאיפה כל אחד ובן כמה
ס סיגלית 2014 New member מנהל 11/11/14 #5 נעים מאד! ברוכה הבאה. ולשאלתך: בטוח אני אעניין אותך. שמי שולה ואני מעפולה. גרה ברחוב איש מספר פטיש, אלף קומות ליד הכביש. אז תבואי לבקר. מעבירה את השרביט לבנים כאן......
נעים מאד! ברוכה הבאה. ולשאלתך: בטוח אני אעניין אותך. שמי שולה ואני מעפולה. גרה ברחוב איש מספר פטיש, אלף קומות ליד הכביש. אז תבואי לבקר. מעבירה את השרביט לבנים כאן......
ס סיגלית 2014 New member מנהל 14/11/14 #16 מאיפה לי... ה"עפולה" שלי היא חולון אבל זה לא מתחרז טוב..... לעומת זאת לגבר זה נשמע מעולה: "אני אלון מחולון....." שווה לעשות ניתוח לשינוי מין.
מאיפה לי... ה"עפולה" שלי היא חולון אבל זה לא מתחרז טוב..... לעומת זאת לגבר זה נשמע מעולה: "אני אלון מחולון....." שווה לעשות ניתוח לשינוי מין.
מ מ י ס ט ר גונס New member 14/11/14 #10 הנתונים האלה כבר מופיעים בכרטיס... מילא היית מציעה שנעלה תמונות בלבוש חלקי, זה היה יכול להיות מעניין
מ מ י ס ט ר גונס New member 14/11/14 #18 אז עצרי רגע לפני ששולחת תמונה למרות הכל אני עדיין חושב שתמונות בלבוש חלקי יש בהן משהו מדליק יותר ...מסקרן...     בקיצור אם יש לך רק תמונות בעירום מלא אז אל תשלחי
אז עצרי רגע לפני ששולחת תמונה למרות הכל אני עדיין חושב שתמונות בלבוש חלקי יש בהן משהו מדליק יותר ...מסקרן...     בקיצור אם יש לך רק תמונות בעירום מלא אז אל תשלחי