אפשר לפעמים לשוחח עם אלוהים?

חיה 35

New member
אפשר לפעמים לשוחח עם אלוהים?

קשה לי להגיד בוקר טוב היום! כי אתמול עברתי יום מעצבן, יום מרגיז עם הבן זוג "הנחמד "שלי!! אני בן אדם מאוד מאמין אלוהים! ואתה יודע בדיוק מה עברתי בכל ה10 שנות נשואין שלי! ואתה יודע טוב מאוד למה אני לא תופסת את הרגלים ולא הולכת. אבל יש לי ימים כמו אתמול בערב, שרבנו ממש על שטיות,כעסנו וצעקנו, יותר נכון הוא צעק והוא התפרץ , אז אני אומרת וזועקת אילך למה למה? למה אני צריכה את הגיהנום הזה? למה אתה לא נותן לי את הכוח להתגבר על כל הקושי, לתפוס את עצמי ואת שני בניי לעוף מהחיים האלה!!! אין לי כבר כוחות נפשיות. אין כוחות לשמוע מילים לא יפים ולא נכונים. אין לי כוח לשמוע לך אסור לי מותר! אלוהים מבקשת תשובה אחת למה הטובים תמיד צריכים לסבול? אלוהים נמאס לי לקום בבוקר לשים מסיכה ולרוץ הלאה. תו לי כוח , תן לי שקט נפשייייי. בעצב רב, אני ועוד כמה שהן באותו קטע

שילה1

New member
מבינה ומזדהה../images/Emo24.gif

ומצפה שייתן לך הרבה כח..ולכולנו...

חמודה, תקשיבי...

אלוהים כבר נתן לך את הכוח...את פשוט צריכה למצוא אותו בך. את צריכה פשוט לשבת ולחשוב על העבר העתיד וההווה ואז אולי זה יעזור לך להבין מה את באמת רוצה. מקווה שיהיה לך טוב

ה מוזה

New member
והוא ,אלוהים נתן לנו גם את ...

זכות הבחירה . את הזכות לבחור את דרכנו בחיים עלי אדמות . את הזכות לבחור את חברינו . את הזכות לבחור את אהובינו . ואת הזכות לא להשאר איפה שלא טוב לנו. כפי שנאמר "אלוהים סולח על עבירות שבין אדם למקום " לא על עבירות שבין אדם לחברו , לכן .. הסליחה היא שלך .. שותפך לחיים פגע בך, הכאיב לך .. וכאן תפקידך לבחור .. לסלוח ולהמשיך עוד 10 שנים כל בוקר לשים מסיכה - או לבחור באושר שלך . בכל דרך שתפני , אלוהים יהיה שם לצידך .. רק תאמיני בטוב , הטוב יגיע . תאמיני שאושר הינו דבר שניתן לכל אחד בעולם - אבל צריך לבחור בו . לבחור להיות מאושרים - ולעשות הכל למען האושר שלך ושל ילדייך. ניתנה לנו זכות הבחירה. מאחלת לך - חיים חסרי מסיכות , שהחיוך יהיה בתוכך .

JustMe_

New member
תקשרי אליו אחותי- 026000000

מסרי לו ד"ש חם ממני, ושאני עדיין מחכה לטובה שהוא הבטיח לי....

למעלה