אפשר לפתוח שאלה-על אף היותי חדשה?

נעמיא

New member
אפשר לפתוח שאלה-על אף היותי חדשה?

האם אתם ממחזרים אוכל???? או מכינים אוכל כל יום??? אפשר לקבל הצעות בנושא????
 
../images/Emo20.gifברוכה הבאה ../images/Emo20.gif ותשובות../images/Emo26.gif

ממחזרת לעיתים- יש המון שיטות- בעיקר קציצות/לביבות,בורקס,פשטידה. לא מכינה כל יום למעט סלט. מכינה בערך יום כן יום לא. המהמם לא תמיד בבית ולכן לעצמי מבאס לטרוח- אבל אני לא דוגמא. שיהיו לי ילדים בטח אכין יותר. איזה הצעות ישמחו אותך?
 

נעמיא

New member
אני אישית ממחזרת הרבה-ללביבות

ופשטידות,מפירה אורז,ואטריות.... סתם מעניין אותי מה עוד אנשים עושים....
ד.א-חמי וחמותי מגיעים-ותמיד הכי הרבה קומפלימנטים מקבל הממוחזר,וכשחמותי שואלת מאיזה ספר....לא נעים לי להגיד לה שזה האוכל שהילדים אתמול לא סיימו
 

effyba

New member
מיחזור אורזשל אתמול...

אורז שנשאר מיותם מיום אתמול אני מטגנת בחמאה ומוסיפה 2 כפיות רוטב סויה או רוטב דגים או רוטב צ'ילי מתוק, ואם האוכלים הם לא ילדים אני מכניסה שבבי שקדים שקליתי מעט על מחבת יבשה. יותר טעים מהמקור....
 

נעמיא

New member
ואלה! יש לי הרבה מה ללמוד

בחיים לא השתמשתי ולא טעמתי רוטב צילי מתוק/רוטב דגים. המרשמים פה בפורום??? נשמע יאמי....
 

effyba

New member
מיחזור פירה "נטוש"....

מערבבים את הפירה עם מעט חמאה מומסת, מכניסים 2 ביצים או אחת לפי כמות הפירה, פלפל שחור, מלח, בצל מטוגן (אפשר משקית של ויטה)והמון פטרוזילה קצוצה. אופים בתנור עד שמשחים.
 

effyba

New member
מיחזור עוף שנשאר ממרק

מיבשים את נתחי העוף, טובלים בביצה ופירורי לחם מתובלים בשום גבישי ופפריקה ומטגנים. טעם העוף שבושל לפני כן במרק הוא נהדר.
 

נעמיא

New member
../images/Emo45.gifקניתי!!!!../images/Emo51.gifרבה!!!!

על זה אף פעם לא חשבתי.....
 
מיחזור קישואים וחצילים מטוגנים

אם נשאר לכם חצילים או קישואים מטוגנים תוסיפו להם המון בצל , ביצים קשות תבלינים ולעבד בבלנדר, והרי לכם סלט חצילים/קישואים בטעם כבד. בפעם האחרונה כשהכנתי ליקר פירות יבשים, במקום להשאיר את הפרי שלם, קצצתי לחתיכות קטנות. לאחר שהליקר היה מוכן, סיננתי את הפרי והשתמשתי בו לפאי פירות קייצי.
 

קישלורן

New member
שוש ../images/Emo124.gif

אני בדיוק מתכוונת להכין את הליקר הזה לט"ו בשבט. באיזה מיכל את שמה בהתחלה ואיפה משיגים את הבקבוקים שאליהם מסננים אח"כ את הליקר? אשמח גם לקבל מתכון לשימוש בפירות היבשים לאח"כ. . .
 

נירהמ1

New member
מיחזור חצילים וקישואים אפשר גם../images/Emo39.gif

להכין רוטב מלימון, שום ופלפל שחור גרוס טרי, ולשפוך על החצילים, או הקישואים. או להכין רוטב מיוגורט ושום ולשפוך על החצילים-קישואים - טעים מאוד עם לחם טרי וסלט ערבי קצוץ דק-דק.
 

effyba

New member
פסטרמה שנמאס קצת ממנה????

חותכים לפיסות קטנטנות ומאדים כבסיס לכל סוגי המרקים יחד עם בצל, גזר וסלרי. תנסו זה משהו!!
 
את פיסות הפסטרמה ניתן להוסיף לתוך

חביתה המתובלת בעשבי תיבול. יוצא טעיםםםם יאמי.
 
אם זו הפסטרמה האמיתי ז"א חזה עוף

ולא נקניק, אז אין סיבה שהיא תתקלקל בבישול ולהיפך היא מעדנת את התבשיל בזמן שהתיבול שהיא תובלה מתערבב בתבשיל.
 

ליגל2

New member
ספגטי שנותר לו מיותם בסיר יכול

להפוך לפשטידת מקרונים מעניינת עם ביצים, בצל, תבלינים, זיתים, פיטריות וכל מה שבעצם אוהבים.
 
למעלה