אם מבודדים את הגן שאחראי לזה ומסנתזים אותו אין יותר זקנה
אז למה אתה לא מבודד את הגן ????אם מבודדים את הגן שאחראי לזה ומסנתזים אותו אין יותר זקנה
בגמרא גם כתוב שכינים נוצרות מעיפוש ואינן פרות ורבות ושקנה הנשימה מפוצל לשלושה חלקים, אחד ללב, אחד לריאות ואחד לכבד. אם אתה לומד ביולוגיה מהגמרא אתה לומד מאחד המקורות הגרועים ביותר.זה לא שטויות זה מהגמרא תשאל אנשים שמבינים במקום לזלזל
יעוין משה ויא – בדיקת מזון כהלכה ע' 97, שפתי חיים ח"ב מג-קפ, עלי יונה ע"ז פ"ג, מכתב מאליהו ח"ד שנ"ו בהערה, חזו"א חולין ה גתביא מקור ואני אסביר לך מה שלא הבנת
אתה מבין ארמית? אני אפילו לא יודע למה אני שואל, עברית אתה בקושי מבין.אל תתחבא מאחורי מראה מקומות תביא טקסט ואני אסביר לך
אתה יודע ארמית או לא? לא בטוח שיש טעם שתחפש. בכל אופן, טענת שהמקור שלך הוא הגמרא ולא ענית על השאלה האם אתה יודע ארמית. סירובך לענות מעיד על בושתך להודות שאינך יודע ארמית, ומכיוון שאינך יודע ארמית לא לקחת מהגמרא, כי הגמרא כתובה בארמית. בקיצור אתה חרטטן קשקשן, ואין לך מושג מהיכן השטויות. סביר להניח ששמעת ממישהו שחמד לצון ושם אותך ללעג ולקלס.הבאת לי מראה מקומות ואני צריך להתאמץ לחפש ולהסביר לך למה מה קרה
אתה יודע מה זה גבורה? גבורה זה לא חוזק, זה אומץ. כצפוי, לא הבנת מה שקראת.שבת עז ב
תָּנוּ רַבָּנַן שְׁלֹשָׁה כׇּל זְמַן שֶׁמַּזְקִינִין מוֹסִיפִין גְּבוּרָה וְאֵלּוּ הֵן דָּג וְנָחָשׁ וַחֲזִיר:
לא, אתה צריך ללמוד עברית וגם ארמית, גבורה זה לא כוח.גבורה זה כוח
עבודה זרה ל ב
אָמַר רַב סָפְרָא מִשּׁוּם רַבִּי יְהוֹשֻׁעַ דָּרוֹמָא שְׁלֹשָׁה מִינֵי אֶרֶס הֵן שֶׁל בָּחוּר שׁוֹקֵעַ שֶׁל בֵּינוֹנִי מְפַעְפֵּעַ וְשֶׁל זָקֵן צָף לְמֵימְרָא דִּכְמָה דְּקַשִּׁישׁ כְּחִישׁ חֵילֵהּ וְהָתַנְיָא שְׁלֹשָׁה כׇּל זְמַן שֶׁמַּזְקִינִין גְּבוּרָה מִתּוֹסֶפֶת בָּהֶן אֵלּוּ הֵן דָּג נָחָשׁ וַחֲזִיר כֹּחַ אוֹסוֹפֵי הוּא דְּקָא מוֹסֵף זִיהֲרֵהּ קְלִישׁ
באיזה שפה כתבת?כתוב במפורש כוח אוסופי הוא דקא מוסף
אין מילה כזו "אוסופי" בארמית, גם אין "דקא".ארמית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.