אפשר לצבוע על דבק מפיות?

cckuki

New member
אפשר לצבוע על דבק מפיות?

הכנתי קופסא עם הדבקת מפיות (יצא מקסים תמונות בקרוב) אני רוצה לטשטש את הגבולות של המפית אפשר לצבוע עם צבע אקרילי על הדבק מפיות?

lilachh

New member
ככל הידוע לי ../images/Emo20.gif

ניתן לצבוע עם צבע על המפיות ולא צריכה להיות בעיה עם זה.....

sue

New member
שאלה

האם השתמשת בדבק שאביבה כתבה באחד המאמרים ואם כן - לא קצת קשה לגהץ קופסא? אשמח לשמוע איך עשית את זה. תודה

lilachh

New member
sue - מנסה לעזור ../images/Emo142.gif

אני השתמשתי בדבק של אביבה ויצא מצוין, ולגבי גיהוץ קופסה - זה לא אמורה להיות בעיה, במיוחד אם זו קופסא עם פיאות ישרות... פשוט למרוח דבק, להניח את המפית (השכבה המודפסת) בעדינות (אחרי שהפרדת את שלושת השכבות ונשארת עם השכבה המודפסת) מניחה נייר פרגמנט מעל המפית ומגהצת. יוצא מצוין. בהצלחה

cckuki

New member
השתמשתי בדבק המיוחד

הוא עולה יותר אבל פחדתי מכל השלבים של הגיהוץ ולא רציתי לפשל, זאת פעם ראשונה שאני עושה את זה ועם הדבק הזה לא היה צורך לגהץ ויוצא מאוד יפה

av_i_va

New member
אני שמחה שהתצואה לטעמך../images/Emo140.gif

לגבי הדבק, בכלל לא חושב באיזה השתמשת. לא הדבק קובע את התוצאה ואין קשר בין סוג דבק לגיהוץ. אם הדבקת את המפית נכון, (הכוונה ללא קמטים) תקבלי תוצאה יפה. אם עבדת בהתאם להוראות שלי, דהיינו צביעת הרקע בלבן וגיהוץ המפית, תקבלי תמונה. זה ההבדל. לשאלתך: אם מציירים על משטח עליו נמרח תחילה דבק, מתקבלים סדקים (פיצוצים). לא אוכל לאומר לך מראש את גודלם, אבל צבע על דבק - מתכווץ. כמובן שנשמח לראות תמונות.

למעלה