אפשר לצחוק פה קצת היום

אפשר לצחוק פה קצת היום ../images/Emo35.gif

צעירה צרפתיה בת 14 מודיעה לאמא שלה שלא קבלה מחזור כבר חודשיים. האמא מבוהלת רצה לקנות ערכת בדיקה וכמובן הילדה בהריון. האמא בוכה, צועקת ושואלת מי החזיר, אני רוצה לפגוש אותו!!! ועכשיו לכי ודברי עם אבא שלך.... הילדה מסתגרת בחדרה ומתקשרת - חצי שעה לאחר מכן אוטו פררי נעמד ליד הבית ויוצא ממנו גבר חתיך עם שיער כסוף ולבוש טוב ומתיישב בין האמא לאבא. שלום, בתכם עדכנה אותי - אני לא יכול להתחתן אתה כי אני כבר נשוי אבל, אם תיוולד בת אני אכתב על שמה 3 חנויות - 2 דירות - ווילה וחשבון בנק על סך 500.000 יורו. אם זה יהיה בן אני מוסיף 2 מפעלים ו-500.000 יורו אם יהיו תאומים מפעל לכל אחד ו-250.000 יורו לכל אחד... ואז האמא שואלת ומה יהיה אם תפיל ??? אז הגבר קם ומהסס - האבא שעד כה שתק, דופק לו על הכתף ומושיב אותו חזרה ואומר לו - "תזיין אותה שוב".

ג'ים ומרי - הסיפור האמיתי

> > ג'ים ומרי היו מאושפזים בבית חולים לחולי נפש > > יום אחד כשטיילו ליד הבריכה של בית החולים > > קפץ ג'ים למים העמוקים שקע למטה ונשאר שם > > מרי קפצה מיד למים להציל אותו. היא שחתה לתחתית הבריכה > > ומשכה אותו החוצה. > > כאשר שמע מנהל בית החולים על הפעולה של מרי, > > . הוא הורה לשחררה מבית החולים > > מאחר ולא נחשבה יותר כחולת נפש הוא בא למרי ואמר לה: > > מרי יש לי חדשות טובות וחדשות רעות בשבילך" > > החדשות הטובות הן שאנחנו משחררים אותך כי היית מסוגלת > > לקפוץ ולהציל חיים של חולה אחר. > > ואני חושב שזה בהחלט מצביע על החלמה. > > החדשות הרעות הן שג'ים החולה שהצלת תלה את עצמו הבוקר > > עם החגורה של חלוק הרחצה שלו בחדר האמבטיה. > > אני נורא מצטער אבל הוא ... מת." > > ענתה לו מרי:"הוא לא תלה את עצמו. > > אני תליתי אותו שם לייבוש." >

החזר מביטוח משלים ../images/Emo91.gif

זוג נכנס למרפאה של תרפיסט מיני והגבר ללא היסוס שואל את הרופא : האם... תהיה מוכן להביט בנו בזמן קיום יחסי מין ? הרופא נשאר קצת המום אבל מסכים . לאחר שהזוג סיים לעשות את שלהם הרופא אומר להם : "אני לא רואה שום דבר חריג בדרך שבה אתם עושים אהבה..." הוא גובה מהם 320 ש"ח והזוג הולך לדרכו . העניין חוזר על עצמו בשבועות הבאים, הזוג קובע פגישה, מגיעים למרפאה, מקיימים יחסי מין, משלמים ועוזבים. בפגישה האחרונה הרופא מחליט לשאול לפשר העניין : מה בדיוק אתם מחפשים ? הוא שואל... ואז הגבר עונה... "אני נשוי, אצלי אנחנו לא יכולים לקיים יחסי מין, היא גם נשואה, אז גם אצלה זה בלתי אפשרי. הולידיי אין גובה 500 ש"ח, הילטון 870 ש"ח, הנסיכה 1200 ש"ח, צימרים 400 ₪, כאן זה עולה רק 320 ₪ ואנחנו מקבלים החזר מביטוח משלים של 280 ₪" .

../images/Emo151.gif../images/Emo91.gif../images/Emo6.gif

בתחנת רדיו קנדית הציעו פרס של 5,000 דולר לסיפור אמיתי מביך ביותר. זה הסיפור שזכה בפרס. "היה לי תור אצל הגינקולוג השבוע. מזכירתו צלצלה להודיע לי שהתפנה מקום ושעלי לבוא תוך שעה. היה זה מיד לאחר ארוחת הבוקר, השעה הייתה 8:45 ונלחצתי כי היה לי חשוב... אני מאוד מקפידה על הגיינה האישית ובמיוחד בבדיקות רפואיות, אך לא היה לי זמן למקלחת נוספת... עליתי בריצה לחדר אמבטיה, לקחתי מגבת קטנה מקופלת נקייה שהייתה על קצה האמבטיה, פתחתי, הרטבתי והעברתי בזהירות באזורים האינטימיים, להבטיח מרב הניקיון. זרקתי את המגבת וטסתי למרפאה. די מהר הוא קיבל אותי. היות ואני כבר מכירה את הפרוצדורה, התיישבתי ללא עזרה ושקעתי, כפי שאני עושה במצבים אלה, במחשבות על חופים יפים בפולינזיה או על כל מקום נחמד אחר רחוק מהמתקן הדוחה. הופתעתי מאוד כאשר הרופא אמר לי: "ואוו, היום עשית מאמץ מיוחד להיות יפה"! לא ממש אהבתי את המחמאה, אבל לא הגבתי. הלכתי הביתה והמשכתי בסדר יומי כרגיל... בשעות הערב, אחרי שבתי סיימה את שיעורי הבית, שאלה מחדר האמבטיה: "אימא, איפה המגבת שלי?" צעקתי לה שתיקח אחת נקייה מהארון. כששמעתי מה שענתה לצעקתי, אני נשבעת שרק חשבתי איך להעלם מעל פני האדמה... המשפט של הרופא חזר שוב ושוב בראשי כאשר היא אמרה לי: "לא אמא, אני לא רוצה מגבת מהארון, אני רוצה אותה מגבת קטנה מקופלת שהייתה בקצה האמבטיה ובתוכה השארתי כל הכוכבים הנוצצים והזוהרים שאיתם אני משחקת!"...

מסיבת SEX בבית האבות ../images/Emo6.gif

2 קשישים הכירו במסיבה בבית אבות. השניים רקדו כל הערב ונהנו. לקראת סוף הערב פנה הקשיש לקשישה ואמר לה: "בואי נעלה לחדר ונעשה סקס". הקשישה הסכימה מיד ועלתה עימו לחדר. השניים עשו סקס ובסופו פנה הקשיש לקשישה ואמר: "מותק, אם הייתי יודע שאת עדיין בתולה, הייתי מתנהג איתך יותר בעדינות". ענתה לו הקשישה: "ממי, אם הייתי יודעת שבגיל כזה עוד יעמוד לך, הייתי מורידה את הגרביונים".

ולנוכח האבטלה הגוברת בארץ....בדיחה

3 בחורות מובטלות יורדות לחפש עבודה במצריים. הולכות ללשכת עבודה. נכנסת הראשונה והפקיד שואל אותה: בשו אינתי בישתארל? (במה את עובדת - בערבית) והיא עונה לו: אני מורה ! אינתי שו? הוא שואל. אני מורה היא עונה, הא אוכתוב אוכתוב מועלמה ושולח אותה לעבוד. נכנסת השניה. והפקיד שואל: בשו אינתי בישתארל? היא עונה: אני מהנדסת. אינתי שו? הוא שואל. אני מהנדסת היא עונה. הא אוכתוב אוכתוב אלמוהנדס ושולח אותה לעבוד. נכנסת השלישית והוא שואל: בשו אינתי בישתארל? היא עונה: אני קוסמטיקאית. קוס אש? הוא שואל. קוסמטיקאית היא עונה. הא.....אוכתוב אוכתוב שרמוטה !!!!

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה ענקקקק יוווווווווו אני בריצפיתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחזה טוב אהבתייי מאודדדדד ציפיטפטת

למעלה