אפשר לצלם בסוף ההופעה?

אפשר לצלם בסוף ההופעה?

בסוף ההופעה אפשר לצלם, כאילו אם סדרן יראה אותך מצלמת את כל השחקנים בזמן שהם משתחווים הוא יעיר לך?

עוד שאלה

מור, רציתי לדעת למה אתה מתכוון שאתה אומר שבקרוב יהיה לוח מחליפים, אתה יכול להיות ספציפי, יום, יומיים, שבוע, פשוט אני מתה כבר לקנות כרטיסים לסוף ינואר, אבל אני לא יודעת למי ללכת - מיכל או יעל, כי הייתי בשתיים של מיכל והיא מ-ד-ה-י-מ-ה ואני מתה לראות אותה עוד פעם, אבל מצד שני גם מעניין אותי לראות את יעל מופיעה, מה לעשות?

m o r s h

New member
אין לי תאריך מדוייק שיצא

כי עדיין לא יצא.. שתיהם מעולות ולא נראה לי שזה ממש משנה לך תזמיני הכי כיף הפתעות

aMiRi GiRl

New member
למשל בהצגה האחרונה של

אמיר הסדרן כמעט אכל אותנו! הוא התנהג אלינו כאילו אנחנו פושעות.. האידיוט כמעט נפל עליי כשהוא בא להעיר למישהי שישבה לידי. הוא התחיל לבדוק אצל כל אחד כרטיסים כאילו אנחנו גנבנו כרטיסים.

שירנטע

New member
נכון ראיתי!! הוא...

ממש חטף לך אותה מהיד! באמת חשבתי שהוא עוד שנייה הולך לשבור אותה....

aMiRi GiRl

New member
הוא עלה עליי!!

פאק! מי הוא חושב שהוא?! הוא התנהג אלינו כמו אל גנבים!!

נכון

עכשיו אני נזכרת איפה ראיתי אותך סיגלית, אני ישבתי בשורה רביעית וראיתי סדרן שבא והציק לך ולבנות שהיו איתך- באמת חוצפה!

aMiRi GiRl

New member
אני לא כ"כ

זוכרת אותך.. אנחנו נפגשנו לפניי/אחריי ההצגה במקרה..? אולי אני אזכר אם ראיתי אותך... נכון?! הסדרן הזה כל 5 דקות בא אלינו...! אידיוט!!

לא נפגשנו

פשוט יש לי זכרון טוב, וברגע שראיתי את הכרטיס האישי שלך בפורום עם התמונה שלך, אז נזכרתי שראיתי אותך בהצגה.

aMiRi GiRl

New member
אההה.. טוב ../images/Emo13.gif

אני שמחה לפחות שאת ראית אותי....חחחחחחחחחחח

למעלה