אפשר לקבל בבית הזה חיבוק חם?

אפשר לקבל בבית הזה חיבוק חם?

מוקדם מהר משחשבתי זה הגיע....

הוא לא החבר הכי טוב שלי. הוא לא חלק ממני, הוא ממש לא מי שחשבתי שהוא.
סך הכל הוא סתם פחדן שמתחמק מלהתמודד עם האמת ותוצאותיה.

איך הוא היה יכול להסתכל לי בפנים ולדבר איתי?
עד מתי חשב שיוכל להסתיר ממני דבר כזה שיש לנו חברים משותפים?
הייתה הבטחה שברגע שיש פניה לכיוון אחר אז אומרים כדי שלא נקבל את זה בפתאומיות.
פתאום אני מגלה כשהוא נסע לטיול עם 2 חברים הייתה עוד מישהי, "ידידה".
התעמתתי איתו, התקשרתי אליו ואמרתי לו איך הוא יכל בטיול עצמו לדבר איתי ולהגיד לי שעדיין אין כלום ואם יהיה הוא יגיד בזמן שכן היה
הוא היה בשוק מאיך שבכלל אני יודעת על זה. לרגע היה ללא מילים.
אני שומרת שבת, חג, אבל אני לא יכולה להתאפק, קיבלתי את זה קשה מאד.
אפילו שלחתי לו כמה הודעות מאד קשות.
כמו איך הוא יכל להוא לשבת אצלי, לצחוק איתי, לקחת עוגות לשבת, לבקש סמבוסק פיצה מעשה ידיי למחר
ולא לספר לי שהוא היה בטיול עם "ידידה" יכול להיות שהוא ידע שברגע שיהיה עם אחרת אין סיכוי שאתקרב אליו עוד אבל זה לא אכפת לי. היית? תתמודד!
כל השבוע הייתה לי הרגשה מוזרה ותמיד השארתי לו פתח נוח לספר והוא תמיד אמר טוב אספר ולא סיפר..
נכנסתי בו על כמה זמן הוא חשב להסתיר את זה? הלכת לטיול עם חברים משותפים, מה בדיוק יכולת להסתיר. למה לא לספר קודם, למה אני צריכה לגלות לבד בלי כוונה בכלל?
איך ראיתי בו החבר הכי טוב שלי? בבום זה נפל עליי. אני עוד בשוק ולא מאמינה דבר כזה יכול לקרות. הוא לא כזה. אז איך זה קרה ככה פתאום?

איזה אכזבה, אני מותשת נפשית, מחקתי אותו מהפייסבוק ואני רוצה למחוק אותו מהחיים שלי.

אני מבינה שנפגשת מהבגידה בהסכם בינכם אבל תחשבי לרגע..
האם זה באמת משנה?

התוצאה היא אותה תוצאה.
הוא עם מישהי אחרת.
הוא לא מחויב אליך.

תעשי טובה גדולה לעצמך ואל תבררי עליו דרך חברים.
זה פשוט לא עושה טוב.
באמת. מניסיון.

קושקושששששש אנחנו כאן :)

באמת שלא בררתי עליו!

ידעתי שהוא שם כי הוא אמר. ידעתי שעם שני חברים כי ראיתי את זה בפייסבוק
פתאום חברה שלי מתקשרת אליי ומספרת לי שזאת ש... [לא משנה] היייתה גם שם ושלחה לי תמונה שלה משם ובצד אני רואה אותו בתמונה
עכשיו מה הקטע? למה להסתיר? ולמה אני אומרת להסתיר? כי לא היה תיוג, כי בתמונות שהוא העלה היה רק אותו ואת הזוג חברים, בתמונות שיש אצל ההיא תמונות שלהם הוא לא מתוייג כי הוא ביקש לא לתייג. הוא מדבר איתי ובא אליי ולוקח ממני עוגות לשבת ומבקש מאפה למוצאי חג ולא אומר מילה.
איך חשב שאפשר להסתיר? ולמה להסתיר? יותר כואב לי הבגידה בחברות החזקה שהוא היה מציין כל הזמן שיש בניינו.
אז אם אני כל מה אתה אומר שאני בשבילך למה אתה מתנהג ככה??

שאלה חשובה!!!

מוצאי חג הוא התחיל להתכתב איתי. אמר שלא התכוון לפגוע ושהוא חשב עליי כל החג וכואב לו שאני נפגעתי ופשוט לא יכל להגיד לי ושהוא מצטער שגיליתי ככה...
עניתי לו שהאכזבה גדולה שאם הייתי באמת כל מה שהוא אמר עלי כל השנים האלו בשבילו אז הוא לא היה מתנהג ככה...
בקיצור אחרי התכתבות ארוכה הוא רוצה מחר להפגש לדבר איתי.
להסכים???
מצד אחד הוא בטח יגיד שהוא לא רצה לפגוע ושהוא מצטער ושאני כן חשובה לו וכל זה....
מצד שני.. אני רוצה שיראה אותי ויראה בעיניים שלו כמה הוא היה לא בסדר ולא רק שיבין את זה ככה באוויר. ולהוציא הכל.

אני מה זה מקווה של נפגשתם

לדעתי, אם אמרת לו שאת לא רוצה להפגש איתו וכו' זה ממש מיותר שהוא מושך אותך ככה..
בשביל מה? הרי כשנפגשים פנים מול פנים לרגשות יותר קל לצוף ולהשפיע...
אז בשביל מה?
מיותר

יאללה תחתכי! רחוק מהעין- רחוק מהלב!

בהתחלה לא רציתי נשפגש

לא רציתי לשמוע ממנו וכלא כלום.
היום בבוקר חבר משותף שמאד קרוב אליי ומאד קרוב אליו התקשר אליי
דיבר איתי מהנשמה, אמר לי שהבחור דיבר איתו והוא שבור שככה נפגעתי ממנו וזה היה ללא כוונה. שמרוב שפחד לפגוע הוא פגע והוא סתם אידיוט וכואב לו שאני ככה והוא שבור
בהתחלה לא עיניין אותי לשמוע את זה. ואז החבר המשןתף הכ"כ טוב הזה אמר לי שהוא מבין שאני פגועה אבל הקשר שלי ושל הבחור הוא קשר מאד חזק. קשר של 15 שנה שאין דברים כאלו. ושלא הורסים קשר כזה. שנכון שזה כואב, פוגע, ממותת, שובר אבל זה פצע שיחלים בסוף ואסור לשכוח את כל ה15 שנה של הידידות החזקה שהייתה.
אחרי שיחה של 3 שעות הוא שיכנע אותי רק להפגש ולשמוע את מה שיש לבחור להגיד. נפגשו. בתחלה לא נתתי לו להתקרב אלי ולא הסתכלתי עליו ואז הוא התחיל בצרור התנצלויות והיה שם הרבה דמעות וכאב ודיבור עמוק.
בתום השיחה של כ4 שעות התקשרתי לחבר המשותף והוא דיבר איתי עוד כשעתיים אמרתי לו שאני מרגישה טוב יותר, יותר רגועה אבל עדיין זה כואב וזה פוגע ואני כועסת. הוא אמר שזה בסדר. מותר לי לכעוס, להתעצבן, לכאוב וכו... ואני לא חייבת להיות חברה של הבחור בפייס ולדבר איתו או לראות אותו. להפך שעדיף שנתרחק לכמה ימים עד שהכל ירגע ואז גם אם נדבר שזה תמיד יהיה בחברת אנשים או אסמסים אבל לא לפגוש אותו לבד ולא להיות איתו לבד. ככה עד שהכל ירגע.
הוא הבטיח לי הכל יעבור בשלום והוא איתי ושהוא לא יתן ל15 שנות חברות. תמיכה. אהבה. אכפתיות. ומה לא... להשרף ככה בגלל פגיעה אחת וגם אם זה נראה אסון עכשיו בסוף הכל יסתדר.
אאני לא מאמינה שאוכל להיות עם הבחור שוב בידידיות כזאת וכן זה כואב ופוגע ומפריע כל מה שהיה אבל אולי כן כדאי לתת לעינייים להרגע ואז באמת להתראות רק חברת אנשים ולראות מה קורה.
אני יכולה להגיד שיצאתי מהשיחה יותר טוב ועדיין כועסת מאוכזבת ופועה ועכשיו אחרי 3 ימים ללא שינה אוכל לישון טוב.

gilad269

New member
מתולתלת

הגיע הזמן להתקדם.
את הולכת אחורה.
הגיע הזמן לשכוח אותו.
אני לחלוטין מבין אותך,
אבל צריכה זמן לעקל את הדברים.
הכי טוב,קחי זמן לעצמך,רק את,נקי את עצמך.
בסוף האמת מתגלה,לא מכיר את האיש,ולא רוצה להביע דיעה,
אבל מרגיש שהאיש מנסה לתחמן אותך.אז הגיע הזמן להמשיך הלאה.
את הזכרונות,תמונות,חוויות,טלפונים,אסמסים,מיילים,תנצרי בתיבה סגורה.
תתחילי תתהליך של להתנתק ממנו,
ככל שיודעים פחות דברים,תהליך הריפוי יגיע יותר מהר.
ולא,לא לפגוש אותו בכלל.האיש רוצה לשמור על השם שלו.
זו מטרת הפגישה איתך.
הוא חושה על עצמו,וחושש שזה יתגלה לכל מי שמכיר אותו.
לא איכפת לו ממך.
גבר בוגד תמיד יבגוד.
עוד אחד שהכל שלו ברגליים
תמישיכי לפני שתאבדי תתלתלים שלך

gilad269

New member
ראיתי

ידעתי שתיפגשי איתו,וזה בסדר.
פעלת נכון.
הבחור צודק במה שאמר-הבחור התכוונתי לחבר המשותף.
צריך תקופה רגועה מבחינתך שתשכיח אותו,
וגם שתסלחי לעצמך.זה מגיע לך
נקי את עצמך.
אי אפשר לשכוח את מה שהיה.
אפשר להשתמש בזה רק לשקם את עצמך,ולבנות את עצמך לעתיד.
להזהר להתפתות מלהכנס לריבאונד כזה או אחר
בהצלחה,גילעד[:-bd]

למעלה