קושקושית מתולתלת
New member
אפשר לקבל בבית הזה חיבוק חם?
מוקדם מהר משחשבתי זה הגיע....
הוא לא החבר הכי טוב שלי. הוא לא חלק ממני, הוא ממש לא מי שחשבתי שהוא.
סך הכל הוא סתם פחדן שמתחמק מלהתמודד עם האמת ותוצאותיה.
איך הוא היה יכול להסתכל לי בפנים ולדבר איתי?
עד מתי חשב שיוכל להסתיר ממני דבר כזה שיש לנו חברים משותפים?
הייתה הבטחה שברגע שיש פניה לכיוון אחר אז אומרים כדי שלא נקבל את זה בפתאומיות.
פתאום אני מגלה כשהוא נסע לטיול עם 2 חברים הייתה עוד מישהי, "ידידה".
התעמתתי איתו, התקשרתי אליו ואמרתי לו איך הוא יכל בטיול עצמו לדבר איתי ולהגיד לי שעדיין אין כלום ואם יהיה הוא יגיד בזמן שכן היה
הוא היה בשוק מאיך שבכלל אני יודעת על זה. לרגע היה ללא מילים.
אני שומרת שבת, חג, אבל אני לא יכולה להתאפק, קיבלתי את זה קשה מאד.
אפילו שלחתי לו כמה הודעות מאד קשות.
כמו איך הוא יכל להוא לשבת אצלי, לצחוק איתי, לקחת עוגות לשבת, לבקש סמבוסק פיצה מעשה ידיי למחר
ולא לספר לי שהוא היה בטיול עם "ידידה" יכול להיות שהוא ידע שברגע שיהיה עם אחרת אין סיכוי שאתקרב אליו עוד אבל זה לא אכפת לי. היית? תתמודד!
כל השבוע הייתה לי הרגשה מוזרה ותמיד השארתי לו פתח נוח לספר והוא תמיד אמר טוב אספר ולא סיפר..
נכנסתי בו על כמה זמן הוא חשב להסתיר את זה? הלכת לטיול עם חברים משותפים, מה בדיוק יכולת להסתיר. למה לא לספר קודם, למה אני צריכה לגלות לבד בלי כוונה בכלל?
איך ראיתי בו החבר הכי טוב שלי? בבום זה נפל עליי. אני עוד בשוק ולא מאמינה דבר כזה יכול לקרות. הוא לא כזה. אז איך זה קרה ככה פתאום?
איזה אכזבה, אני מותשת נפשית, מחקתי אותו מהפייסבוק ואני רוצה למחוק אותו מהחיים שלי.
מוקדם מהר משחשבתי זה הגיע....
הוא לא החבר הכי טוב שלי. הוא לא חלק ממני, הוא ממש לא מי שחשבתי שהוא.
סך הכל הוא סתם פחדן שמתחמק מלהתמודד עם האמת ותוצאותיה.
איך הוא היה יכול להסתכל לי בפנים ולדבר איתי?
עד מתי חשב שיוכל להסתיר ממני דבר כזה שיש לנו חברים משותפים?
הייתה הבטחה שברגע שיש פניה לכיוון אחר אז אומרים כדי שלא נקבל את זה בפתאומיות.
פתאום אני מגלה כשהוא נסע לטיול עם 2 חברים הייתה עוד מישהי, "ידידה".
התעמתתי איתו, התקשרתי אליו ואמרתי לו איך הוא יכל בטיול עצמו לדבר איתי ולהגיד לי שעדיין אין כלום ואם יהיה הוא יגיד בזמן שכן היה
הוא היה בשוק מאיך שבכלל אני יודעת על זה. לרגע היה ללא מילים.
אני שומרת שבת, חג, אבל אני לא יכולה להתאפק, קיבלתי את זה קשה מאד.
אפילו שלחתי לו כמה הודעות מאד קשות.
כמו איך הוא יכל להוא לשבת אצלי, לצחוק איתי, לקחת עוגות לשבת, לבקש סמבוסק פיצה מעשה ידיי למחר
ולא לספר לי שהוא היה בטיול עם "ידידה" יכול להיות שהוא ידע שברגע שיהיה עם אחרת אין סיכוי שאתקרב אליו עוד אבל זה לא אכפת לי. היית? תתמודד!
כל השבוע הייתה לי הרגשה מוזרה ותמיד השארתי לו פתח נוח לספר והוא תמיד אמר טוב אספר ולא סיפר..
נכנסתי בו על כמה זמן הוא חשב להסתיר את זה? הלכת לטיול עם חברים משותפים, מה בדיוק יכולת להסתיר. למה לא לספר קודם, למה אני צריכה לגלות לבד בלי כוונה בכלל?
איך ראיתי בו החבר הכי טוב שלי? בבום זה נפל עליי. אני עוד בשוק ולא מאמינה דבר כזה יכול לקרות. הוא לא כזה. אז איך זה קרה ככה פתאום?
איזה אכזבה, אני מותשת נפשית, מחקתי אותו מהפייסבוק ואני רוצה למחוק אותו מהחיים שלי.