אפשר לקבל גם משימה???

KONFUZ

New member
אפשר לקבל גם משימה???

מה יש? שצובטים אותי אני לא ניצבט? כשמכים אותי לא כואב? שמוצצים לי אני לא צועק או מאמאאאאאאאאאאא? אני רוצה משימה בשביל הסיפתח שלי!! קונפוז(ממתין לפוליס וומן...)

shoteret

New member
H-) השוטרת לקונפוז קח משימה

היי סקסי ברוך בואך למשפחה ביקשת משימה אז הנה המטלה ועליך לעמוד בה בהצלחה כי אחרת השוטרת עוצרת ומשליחה לצינוק ובכן, עליך לתאר בהרחבה איך נראית אישה מדליקה עבור בריפרוף על גופה הנפלא ותאר בהרחבה כל איבר מושלם בה מצפה לביצוע המשימה נוני

KONFUZ

New member
``מדליקה``

אני עומד ומביט על 167 הסנטימטרים המושלמים של גופך החושני.... לא רזה מידי..לא שמנה מדיי..והרייח המבושם מענג את חושי החמים! מתקרב מעט לעברך..ומתחיל ללטף את שערך השחור, הגולש,הקטיפתי.. נעמד אל מול גבך החטוב ומתחיל ללקק את צווארך השזוף,החלק,ואת נאנקת!! בשתי ידי אני לופת את שדייך המלאים והפיטמות הזקורות והמלאות מתנפחות בין אצבעותיי...את מסובבת את ראשך לאחור ושפתיים הבשרניות,המושלמות כלכך! נפגשות עם שפתיי לנשיקה חושנית ולוהטת....ואזזזז אני עובר לחזית גופך הענוג...מתחיל לנשק את בטנך השטוחה..כשהחזה המושלם שלך זקור ורוצה גם הוא יניקות של תאוה יוקדת! בשתי ידי..אני מועך בעדינות את ישבנך הבשרני ומוצץ את הפיטמות המושלמות שלך... ויורד עם לשוני לעבר בטנך..וממשיך לטבור הנשי המתוק כדבש ,ואז מרפרף בלשוני... על הדגדגן הנפוח הקטנטן כשאת גונחת..מעביר את הלשון לתוך המעורה הרותחת שבין רגלייך.. ולאט לאט יורד עם השפתיים והלשון בנשיקות וליקוקים על רגלייך נקיות העור,עד שמגיע לאצבעות רגלייך הקטנות והמטופחות.... וכמו תמיד..השעון מצלצל..כבר 7 בבוקר :) קונפוז(מספר חלומות אישיים)

:-( 8-( אוף איתך

אז אין סיכוי שנחליף נוזלים. איזה באסה. שיו! עכשיו אני צריכה לבזבז את כל האנרגיה הזו על התימני! מסכן. יקבל הלם-קרב.. (ממממ..אני צריכה לבדוק מה קורה עם ביטוח החיים שלו..) פסי (הולכת לצבוע ת`שיער לשחור ולעשות דיאטה)

KONFUZ

New member
תרגעי!!

הצבע השחור זה סתם שטויות...גם דיאטה לא צריך.. אבל יש דבר אחד שיושב לי על הנשמה...וזה ``התימני הזה`` קונפוז(שבזמן האחרון מתעב ג`חנון)

חהההההההההה

גם לי הוא יושב על הנשמה. :) :) פסי (מתקשה לזכור אם נתנו לה גם חגורת צניעות ביחד עם הכתובה..)

KONFUZ

New member
:) פ :cool: ו ;-) ס :) י :cool:

את מותק אמיתית!!! קונפוז(שמציע לשים לו רעל עכברים במרק רגל...) I LOVE YOU

shoteret

New member
השוטרת לקונפוז :cool:

היי סקסי, אתה פשוט גדול הודעתך אכן מדליקה נוני

למעלה