אפשר לקבל הסבר ?? לא הבנתי - עזררהה

brosh1

New member
אפשר לקבל הסבר ?? לא הבנתי - עזררהה

התוכנית פשוט מצוינת ואני צופה בה מאז הפרק הראשון... רק חבל שעוד מעט לא אהיה בבית הרבה זמן. אבל פשוט לא הגיוני שהשחור ההומו יחזור לחיים אחרי השמיכה שעשו לו !!! בסוף הפרק של העונה השנייה נותנים את ההרגשה כאילו רצחו אותו, ואילו עכשיו הוא פתאום קם לתחייה כאילו כלום. האם זה גם מה שיעשו עם טוואן ??? ועוד משהו - 36 רובים נזרקו למיי האוקיאנוס מבלי שיגידו למשהו, אז איך לעזאזל אף אחד לא מופתע שהרחובות נקיים לפתע ?? חוצמזה אם תשימו לב תראו שהתחושה שתקבלו בסוף כל פרק במגן תהיה דומה, כי הם משתמשים מצד אחד שמשהו מאוד כיפי ונחמד (כמו למשל ההתפשטות באסם) ומצד שני מכה קשה שפוגעת שמעצבנת אותך (התאונה בה מת טוואן), וכמעט תמיד יש את אותה תחושה, רק שלפעמים הם מעצימים את זה בכיוון השלילי (כמו הפעם) ופעמים בכיוון החיובי (רכבת הכסף בסוף העונה השנייה). תעזרו לי לפענח את הסידרה המוזרה הזאת.. לא חשבתי עד עכשיו שיש מי שרואה אותה חוץ ממני, זה די הפתעה בשבילי.

slayer22

New member
גם אני מצאתי את הפורום הזה בטעות

סופסוף אנשים שאוהבים סדרות איכותיות, ולא הזבל הרגיל. חוץ מהמגן ואוז, לא נראה לי שיש עוד סדרות כאלה...

דון גל

New member
קודם כל, ברוךהבא! עכשיו קצת תשובות:

(יש קצת
ים לפרק האחרון ששודר.) 1. ההחלמה של ג'וליאן מהשמיכה שעשו לו מאוד מציאותית, קצת מכות לא הורגות אף אחד, ובאמת ציינו בפרק האחרון שהוא זקוק לניתוח ועבר כבר לפחות אחד. אני לא קיבלתי את ההרגשה ש"רצחו" אותו, אלא יותר שהוא "קיבל מכות רצח", ויש הבדל גדול. 2. טוואן נפגע הרבה הרבה (הרבה) יותר קשה ממנו, והוא לא נראה לי "קם" הכמה חודשים הקרובים. שתי הרגליים שלו נראו שבורות. 3. 36 רובי סער: תראה, אין כל היום יריות בפרמינגטון, ככה שכשמורידים 36 רובים פתאום יש שקט. גם כשהרובים היו השתמשו בהם רק פעמיים. בדרך הזאת ויק והצוות יכולים להגיד שהם עדיין מחפשים אחריהם, אבל את העבודה הם כבר עשו. 4. אני לא חושב שכל פרק מסיימים במשהו רע ומשהו טוב: רוב הפרקים מסתיימים ברגש אחד. זה מה שאני חושב... הדון.

ודווקא הפרק האחרון הסתיים ברגש אחיד

ניסו להדגיש את האימה והשוק של התאונה, הדגישו את זה בצחוקים שמתנהלים ב'אסם' ובמה שויק אמר "חבל ששיין וטוואן לא נמצאים כאן", זה היה די חזק.

igonnakillu

New member
כן גמני חושבת ככה...

ד"א ברוך הבא אפילו שגם אני לא בדיוק וותיקה פה..(האמת שאני די ותיקה בHYDEPARK..גם שמה יש פורום..)...קיצר ממש ריחמתי על טיוואן ז" ל..באמת חבל שזה היה חייב להיסתיים ככה!

אני כאן מתחילת העונה ../images/Emo4.gif

לא בטוח שטוואן מת..אני חושב שכן, אבל זה לא בטוח.. אולי זה לא נגמר

למעלה