כנראה שמתן צריך עוד נתוח..
הרבה זמן לא ביקרתי כאן. אז לחברים החדשים אני אמא לתאומים בני ארבע וחצי. מתן נולד עם קלאב פוט ברגל ימין עבר את התקון בגיד אכילס את הגבוסים והנעליים עד גיל שלוש.
מתן סבל גם מהיפוטוניה, חוסר יציבות ואחור התפתחותי קל ..ראינו שההליכה מאחרת לבוא (התחיל ללכת רק בגיל שלוש) ולאחר התייעצות עם דר קופולוביץ הורדנו את הנעליים בגיל שלוש. ובאמת הילד התחיל ללכת ..
בסוף השבוע הוא נפל ושמנו לב שהוא צולע ולא דורך טוב על הרגל וגם שהרגל נוטה החוצה.
אנחנו מטופלים אצל דר אנגל נסיתי לקבוע אצלו תור והתברר שהוא בחול וחוזר רק עוד 3 שבועות.
התקשרתי תמרפאה הפרטית של דר אידלמן והוא ראה אותנו אתמול.
הוא אמר שהצליעה והנטיה של הרגל מעט החוצה זה בגלל שיש לו מעט נוזלים בפרקי הרגליים וזה יחלוף בקרוב.
הוא אמר שמתן לא דורך טוב על הרגל הולך על החלק החיצוני. לא מכופף טוב את כף הרגל והוא ממליץ מאוד לחזור על הנתוח של דיג אכחלס
+ נתוח של הגיד שהולך מהברך לקרסול.
וזה אומר גבס לחודש חצי. והרדמה....(יש לי עוד טראומה וההרדמה הקודמת כשעשה MRI ובקושי הצליחו להעיר אותו. כמעט הגענו לטפול נמרץ ילדים)
הקצור עבר עלינו לילה לא קל (קמתי עם צוואר תפוס כנראה מכל הבשורות) אני אנסה לקבוע תור גם אצל דר אנגל (כי אם באמת צריך נתוח עדיף לפני הקיץ..
מה דעתכם. חוץ מדר אנגל \ אידלמן יש עוד משהוא שכדאי (אני מתכוונת ללכת לעוד רופא אחד לא שלושה..אם דר אנגל לא יוכל לקבל אותנו בזמן בקרוב- חודש...אחפש משהוא אחר