אפשר לקבל לינק במסר פרטי לפרק של אתמול?

amirfeld

New member
אפשר לקבל לינק במסר פרטי לפרק של אתמול?

כי הוא שוב לא מופיע באתר הקנדי.
רק תרשמו לי בפורום ששלחם לי את המסר.
תודה מראש
אמיר

sigalit1000

New member
שלחתי לך אני מקווה שזה עובד, ויקטור הציע לקנות לסייג' בית אז

אולי הספוילר נכון, שויקטור בונה לסייג' וניק בית חדש בחווה שלו ואם היא וניק יפרדו הבית ישאר של סייג' כי היא אמא של הנכד כריסטיאן שנקרא על שמו, הבית החדש יחליף את הבית של שרון שויקטור יהרוס ויזרוק את שרון מהחווה לאחר ששרון תגלה בעוד שלוש שבועות שהיא מחזיקה בכריסטיאן ולא תספר ,אם הספוילר הזה הוא הנכון שרון גם בדרך לכלא וזה סותר את מה שסיפרו ששרון תישאר כלומר צריך לחכות ולראות איזו מהספוילרים הוא הנכון כי יש 2 שסותרים האחד את השני.... יש 2 עיתונים לסדרה אחד שיוצא על בסיס שבועי ואחד על בסיס חודשי וצריך לראות מי מהעיתונים צדק ומי לא....

ואם מישהו אוהב את מריסה האריכו לה את החוזה ככה שהיא לא הולכת לשום מקום....

amirfeld

New member
סיגלית אפשר לקבל כל יום במסר פרטי את הפרק החדש?

כי אני לא יודע אם הפרק החדש יופיע בלינק שיש לי לאתר הקנדי.

ohadcarrington

New member
אני לא מת על מריסה...

היא משעממת!
&nbsp
מה מה מה? למה שויקטור יעשה את זה לשרון?

ושרון כבר הייתה בכלא כמה פעמים ושרדה

sigalit1000

New member
ויקטור יסלק את שרון מהחווה כי שרון לא בת משפחה והיא חטפה את

כריסטיאן הנכד שלו, שרון תלך לכלא על החלק שלה בחטיפת התינוק, שהוא ששרון תגלה מה דוקטור אנדרסון עשתה ולמה ותבחר לשתוק היא גם תבחר להשאיר אצלה את כריסטיאן ולא לגלות שזה כריסטיאן.... האמת שאין סיבה שהיא תגור בשטח של ויקטור, הילדים שלה גדולים והיא לא ניומן, הוא מתכנן לבנות שם בית לניק, סייג' והילדים.... אבי מתחתנת בעוד שבועיים והוא מעוניין שהבת שלו תגור שם ולא שרון, ואולי שרון באמת בדרך החוצה מהסדרה.....

sigalit1000

New member
אני חושבת שהדמות שרון תשאר אני לא יודעת לגבי השחקנית

לדעתי היא לא תעזוב אבל אם כן יש מצב שיהיה ליהוק מחדש אולי יעברו כמה שבועות אבל במוקדם או במאוחר הדמות תחזור.....

יש מספר שחקנים שהכותבים אוהבים ומעדיפים: אדם, סייג' ומריסה שהגיעו עם הכותבים, בנוסף הם ממש אוהבים את דילן וויקטור....

הכותבים החדשים מאוד לא אוהבים את: שרון, ג'ואי [ביטלו את החוזה שלו], אייברי [פוטרה], בילי [פיטרו], קולין, גלוריה [הראשונה שהם העיפו] וקלי [פיטרו במייל]

amirfeld

New member
סיימתי עכשיו לראות את הפרק כי לא הייתי בבוקר בבית

מעניין איך התפתח הסיפור של נומין וסנטורי כשנוח נכנס לתוך הסיפור

ohadcarrington

New member
אאוץ'

וואו הם נשמעים נחמדים

&nbsp
מממ ממש חבל לי על שרון כי היא ממש חשובה והיא גם שנים בסדרה אי אפשר לפטר אותה סתם ככה זה לא משהו שעושים אחרי יותר מ20 שנים... זה כמו שיגידו מחר אנחנו רוצים לפטר את קק"ל מהיפים זה לא משהו שיפה לעשות...

sigalit1000

New member
יש הבדל גדול בין לפטר ובין חוזה שנגמר ולא מחודש

לדעתי יאריכו לה בעוד שנה אבל זו רק שאלה של זמן עד שהיא תעוף, הסיכוי היחיד שלה שהכותבים החדשים יעזבו....

את קקל אי אפשר לפטר, היא תעזוב אך ורק אם היא תחליט ותרצה היא לא נמצאת בסוג החוזה ששרון נמצאת, קקל נמצאת ברמה של ניקי, ויקטור ג'ק,אלו שחקנים שנמצאים בחוזה מורשת.... יש להם סעיפים בחוזים שמבטיחים להם את החידוש....

ohadcarrington

New member
לדעתי גם לשרון מגיע חוזה כזה

תשמעי היא שם מ1990 זה לא מעט זמן...
גם לא לחדש זה מאוד פוגע ומעליב לשחקן וותיק, לא כמו לפטר אבל עדיין...

sigalit1000

New member
מה אני אגיד לך הם עושים את זה לרוב השחקניות בגיל של שרון

הם עשו את זה גם לשחקנית Michelle Stafford וביוני האחרון הם עשו את זה לשחקנית Jessica Collins .... המשותף לכולן הוא שהן הגיעו לגיל 45

ohadcarrington

New member
שמעתי בזמנו על מישל, היא הרבה יותר התאימה לפיליס

וממש כעסתי שהעיפו אותה!
ביג דיל אז היא בת 45 זה אומר שהיא פחות טובה? לא!

אני ממש מקווה שלא יעשו את הטעות הזו עם שרון...

למעלה