אפשר לקבל מסר כללי עליי?

אפשר שאלה מכוונת

או מספר שאלות...אני לא כ"כ אוהבת לענות בכלליות... חתימה מעניינת שלושה טקסטים שעוסקים בדרך, בסוף והתחלה..בשינוי ובחירה אך השילוב שלהם מאיר תמונה של בחור אוםפטימי אם כי כל בחירה בנפרד מביעה קושי..האין זאת... את הסוף לא הבנתי...<a href= ??? אתה מזל טלה לא כ"כ טיפוסי כלומר יש בך צד כריזמתי מנהיגותי אבל אתה מאוד רומנטי ולפעמים שתקן ומסוגר...נו מה מטריד אותך? אנסה לענות...

אור 173

New member
אני מזל דגים

למה לפעמים שתקן ומוסגר? אני חושב שתמיד אני ככה 2 הפיסקאות אלה שירים של זמרים בישראל מה מטריד אותי..?אני לא חושב שיש משהו,אולי בתת מודע..

ח...אני והדיסקלקוליה שלי

אבל הישויות מתרשלות...ולא מכוונות, דגים..בהחלט מזל רומנטי לפעמים מפגין כריזמה ולפעמים ביישן מאוד צמא למגע ולחום ומצד שני צריך ספייס ושיעזבו אותך לפעמים.. ממשיכה בשאלה הבאה...שכחתי מה שאלת..צבא לא?!

אור 173

New member
אם כבר שאלה..

אני באוקטובר מתגייס.. האם אני אסתדר בצבא מבחינה חברתית?

כוונתי

תפקיד מעניין וחברה על רמה מבחינה חברתית תחווה שחרור...והפתחות חברתית.... שרות נעים
וגיוס קל ונעים.
למה שלא תסע לאיזה חודש? או אפילו שבועיים....לאירופה? ההורים יהיו מוכנים לעזור.....

אור 173

New member
יש לך סתירה בין הדברים.

למה לא מתחבר לי? חודש? לא נראה לי.אני מתגייס עוד חודשיים. איזה תפקיד?

אור 173

New member
....?

קודם אמרת שאני הולך ליפול.. ואח"כ אמרת שאני הולך להיפתח מבחינה חברתית... [??] אשמח אם גם תעני לי על השאלות: חודש לאירופה? לא נראה לי.אני מתגייס עוד חודשיים. איזה תפקיד?

leikin

New member
אור 173

הי אור סליחה שאני נדחפת ככה לשרשור לאונרדו לא התכוונה שתיפול במובן הרע של המילה.. אלא שמובן שאתה תיפול למשהו טוב.

למעלה