אפשר לקבל מתכון מדוייק של קרם רויאל

אין מתכון מדויק לקרם רויאל כיוון

שלסמיכויות שונות יש תפקידים שונים. למה את צריכה אותו? אם אדע, אוכל לאמר לך איך לבדוק שהגעת לסמיכות הרצויה. מה שאורלי נתנה לך הוא התחלה מצויינת.
 

יונהמט

New member
אני צריכה אותו לבית מקוביות סוכר ן.

ושאלה נוספת כמה זמן לוקח לו להתקשות? איך אני שומרת עליו נוזלי וכמה זמן להכין מראש תודה
 
אהה, התחילי מהמתכון של אורלי

והוסיפי אבקת סוכר עד שתקבלי סמיכות של ממרח שוקולד (או טיח...). לוקח לו להתקשות ממש יום אבל כבר אחרי כמה שעות הוא די יבש וחזק. אפשר להכין אפילו כמה שבועות מראש ולשמור במקפיא. ערב לפני היום הגדול מעבירים מהמקפיא למקרר ולקראת השימוש מערבבים שוב היטב ובודקים אם צריך להוסיף עוד אבקת סוכר. חשוב מאד שיהיה מכוסה כל הזמן. גם אם שומרים בקופסה כדאי לכסות ביריעת פלסטיק - כדי שלא יתייבש. בהצלחה אסנת
 

יונהמט

New member
תודה על התשובות ועל מהירות התגובה.

פורום מדהים. טוב שגיליתי אותו.
 
למעלה