אפשר לקבל עזרה?

אפשר לקבל עזרה?

ראשית הרשו לי להחמיא לכם על הפורום המדהים והתומך. ולשאלתי הייתי רוצה לדעת איך עושים קרם לכתיבה על עוגת יומולדת? אני שמעתי על חלבון סוכר וצבע מאכל אבל אין לי פירוט לכמויות. מודה לכולכם על העזרה.
 

bali

New member
מנהל
יש כמה אפשרויות

1. קרם חלבי של קצפת אחת וחבילת אינסטנט פודינג וניל שמקציפים ביחד לקרם סמיך ויציב. את הקרם אפשר לצבוע בצבעי מאכל על בסיס ג'ל, פשוט לשים על קצה קיסם קצת צבע, למרוח על הקרם עצמו ולערבב עד שהצבע אחיד. להוסיף טיפה צבע אם צריך. יוצאת כמות די גדולה של קרם. 2. רויאל אייסינג כמו שכתבת - 1 חלבון ביצה, 200 גרם אבקת סוכר קנויה (חשוב קנויה כי בקנויה יש גםקצת קורנפלור והיא טחונה יותר דק מאשר סוכר שטוחנים לבד) וכמה טיפות מיץ לימון. טורפים את חלבון הביצה עם מזלג שייפתח קצת. מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים עד שיש קרם חלק וסמיך. מוסיפים טיפה מיץ לימון. את הקרם אפשר לחלק לכמנה כלים ולצבוע כל חלק ממנו במעט צבע מאכל ג'ל. חשוב לשמור על הקרם מכוסה כל עוד לא משתמשים בו כי אחרת הוא מתייבש. את הקרם מזלפים עם שקית זילוף חד פעמית שעושים בה חור קטן, או עם קונוס מנייר אפייה שעושים בו חור קטן. אחרי הזילוף מניחים לקרם להתייבש ולהתקשות קצת על השיש. 3. קרם חמאה או מרגרינה - מקציפים 200 גרם חמאה או מרגרינה רכה עם אבקת סוכר (כוס בערך) עד שנוצר קרם אחיד וחלק. גםפה אפשר להוסיף צבע מאכל ולערבב עד שהקרם צבוע בצורה אחידה. מזלפים את הקרם ושומרים במקרר. 4. שוקולד מומס - ממיסים שוקולד מאיזה סוג שרוצים עם כף או שתיים של שמן עד שהשוקולד נמס ומבריק (רצוי להמיס על אדים או במיקרוגל בפולסים של 20 שניות כל פעם. להיזהר שהשוקולדלא יישרף!). מזלפים אותו ומכניסים למקרר כדי שהשוקולד ייתקשה. בהצלחה!
 
היי אמא של נ המקורי ברוה הבאה../images/Emo140.gif

ראשית תודה על המחמאות
ועכשיו לשאלתך את בוודאי מתכוונת לרויאל אייסינג אז הכמויות הן: על כל חלבון אחד 250 גרם אבקת סוכר לערבב טוב טוב והוסיף צבע מאכל אבל לא רגיל אלא צבע שמתאים לבצק סוכר אם משהו לא ברור אשמח להסביר שוב
 
תודה לכן באלי וקרנושי

תודה על הפירוט המלא והרצון לעזור בסבלנות וסובלנות שוב תודה לכן. רק עוד שאלה אחת מקציפים חלבון סוכר וצבע מאכל ביחד? זה אפשרי? טוב שכתבת על חשיבות אבקת הסוכר הקנויה עם הקונפלור כי רציתי לטחון בבית. מודה לכן מקרב לב.
 
בכיף../images/Emo13.gif אנחנו פה בשביל לעזור ../images/Emo39.gif

לא מקציפים אותם יחד מערבבים טוב טוב עם מזלג או כיף חשוב לא להקציף ראשית שימי את החלבון ואבקת הסוכר ערבבי טוב טוב ואחרי שתיראי שהבלילה חלקה ללא גושים שימי את צבע המאכל
 

bali

New member
מנהל
לא ממש מקציפים את החלבון

רק טורפים אותו קצת עם מזל שלא יהיה צמיגי. קודם מערבבים את החלבון עם אבקת הסוכר וטיפה מיץ לימון, אח"כ מערבבים עם קצת צבע מאכל (מערבבים עם כפית, לא מקציפים). ואין בעד מה, שמחה שיכולה לעזור.
 
למעלה