יש כמה אפשרויות
1. קרם חלבי של קצפת אחת וחבילת אינסטנט פודינג וניל שמקציפים ביחד לקרם סמיך ויציב. את הקרם אפשר לצבוע בצבעי מאכל על בסיס ג'ל, פשוט לשים על קצה קיסם קצת צבע, למרוח על הקרם עצמו ולערבב עד שהצבע אחיד. להוסיף טיפה צבע אם צריך. יוצאת כמות די גדולה של קרם. 2. רויאל אייסינג כמו שכתבת - 1 חלבון ביצה, 200 גרם אבקת סוכר קנויה (חשוב קנויה כי בקנויה יש גםקצת קורנפלור והיא טחונה יותר דק מאשר סוכר שטוחנים לבד) וכמה טיפות מיץ לימון. טורפים את חלבון הביצה עם מזלג שייפתח קצת. מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים עד שיש קרם חלק וסמיך. מוסיפים טיפה מיץ לימון. את הקרם אפשר לחלק לכמנה כלים ולצבוע כל חלק ממנו במעט צבע מאכל ג'ל. חשוב לשמור על הקרם מכוסה כל עוד לא משתמשים בו כי אחרת הוא מתייבש. את הקרם מזלפים עם שקית זילוף חד פעמית שעושים בה חור קטן, או עם קונוס מנייר אפייה שעושים בו חור קטן. אחרי הזילוף מניחים לקרם להתייבש ולהתקשות קצת על השיש. 3. קרם חמאה או מרגרינה - מקציפים 200 גרם חמאה או מרגרינה רכה עם אבקת סוכר (כוס בערך) עד שנוצר קרם אחיד וחלק. גםפה אפשר להוסיף צבע מאכל ולערבב עד שהקרם צבוע בצורה אחידה. מזלפים את הקרם ושומרים במקרר. 4. שוקולד מומס - ממיסים שוקולד מאיזה סוג שרוצים עם כף או שתיים של שמן עד שהשוקולד נמס ומבריק (רצוי להמיס על אדים או במיקרוגל בפולסים של 20 שניות כל פעם. להיזהר שהשוקולדלא יישרף!). מזלפים אותו ומכניסים למקרר כדי שהשוקולד ייתקשה. בהצלחה!