אפשר לקבל פה כמה אצבעות בהשאלה?

noa128

New member
אפשר לקבל פה כמה אצבעות בהשאלה?

כבר מזמן לא ביקשתי, אבל עכשיו כששבתי מראיון עבודה שדוקא הלך טוב, אבל תשובה תהיה רק בעוד יומיים, דפדפתי לאחור ונזכרתי שבכל פעם שביקשתי כאן - בסוף יצא טוב... זה לא בשביל ההגרלה של ה 50 מיליון (אפילו לא קניתי טופס..) כולה בשביל שאקבל את העבודה הזו - קטן עליכם
אז מעכשיו עד יום רביעי - תחזיקו לי אצבעות? תודה.

נגוהות

New member
|מחזיקה חזק..../images/Emo50.gif.

האצבעות שלי לרשותך, כמו כן אי אילו אנרגיות חיוביות להצלחה ישלחו אליך עכשיו במרוכז ובכל רגע שאזכר בך עד יום רביעי
הפעם זה חייב להצליח

משלבת אצבעות

באמת. הנה ממש עכשיו..האמת קצת קשה לשלב ולהקליד בעת ובעונה אחת. :) היום יותר מתמיד משלבת. ממקום שמבין. ושיודע. נועל'ה- המון,אבל ה-מ-ו-ן בהצלחה. הלוואי. אמן. שיהיה כבר!!! באמת.

1הופ

New member
רק אצבעות?

הנה אני הופכת לנערת גומי ומשלבת את כל הגוף. וככה אני אשאר עד יום רביעי. מישהו מוכן רק להדליק לי סיגריה? כי אני לא כל כך יכולה לזוז ככה...

פילאטוס

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif../images/Emo50.gif

טוב, אלה כל האיקונים הקשורים שהצלחתי לאתר. מחזיקה לך אצבעות, נועה'לה. מה טיב העבודה? משהו שקרוב קצת ליכולותייך? ואיך היה בראיון?

noa128

New member
טוב, בסימן סימנים...

1. למראיינת קוראים נועה (באף עבודה לא הייתה לי מראיינת נועה..). 2. מיד אחרי שנכנסתי לכאן (לפני איזה חצי שעה) וקראתי אתכם מחזיקים לי חזק אצבעות והכל - התקשרה נועה מהראיון (הייתה אמורה להתקשר רק ברביעי ואולי לזמן אותי לחמישי) - ו..הזמינה אותי לרביעי לראיון עם הצ'יף שלה ושל העסק... - יענו - עבד שהחזקתם אצבעות!!!! גדולים אתם! עכשיו אני מבקשת להזמין את כל האצבעות חזק חזק ליום רביעי מ- 10:00 ... העבודה? בינתיים לא מפרטת (ברשותך), עד שאדע שזה אקטואלי - יכולה רק לומר שזה אולי לא העבודה שעליה חלמתי - אבל בהחלט כזו שמפרנסת בכבוד, ונותנת מקום לביטוי אישי מסוים.. וגם משאירה זמן לשאר חלקי החיים. כזו שנצמדים אליה ומאפשרת את השקט הכלכלי שמפנה את הלב והנשמה לכל מה שכן עושה סבבה בלב. תודה כבר אמרתי?
נועה.

noa128

New member
תודה יקירתי

מה מיותרות? מחר בסביבות עשר וחצי אחת עשרה את מתבקשת לעזוב הכל ולשלב אותן...., וכן, שיצליח כבר..
נועה.

זיוי בת

New member
שנים

לקח לי להבין שזה שאני קוברת את עצמי בעבודה לא עושה לי טוב. לא לעיניים, לא ליכולת הביטוי האישית, לא ליצירתיות, לא ליכולת שלי לבנות חיים ובעיקר לא ללב. שיהיה בהצלחה גם מפה.

noa128

New member
אפשר לפתוח ולפתח?

שנים לקח לי להבין שבעבודה אני אולי הורסת את העיניים (אבל במקביל אוחזת ביכולת לתקן - כי בניגוד להיום, כשאני עובדת יש לי כסף לעדשות מגע במספר הנכון, ולשידרוג אביזרי הראייה כשיש בזה צורך...), אבל ששם - בכל תפקיד - אני מוצאת מקום ליצירתיות , מרחיבה את הלב - ובקשר לחיים - מממ.. זה "טריקי" - כי החיים המלאים שבניתי בעבודה באו ברוב המקרים על חשבון אלה שיכלו להיבנות בבית, עם הילדים. יש מן הסתם לא מעט כמוני - שמתקשים למצוא סיפוק ב"חיי בית", בגידול ילדים, בטיפוח הקן, בהעשרת ה"פנאי" המשפחתי, למלא בזה את החיים בלי שתחסר ה"הגשמה והביטוי האישי" שאני מתקשה למצוא בחיי הבית. והחוכמה כפי שנאמר כאן - היא מן הסתם באיזון, בגמישות - בניסיון לא להביא אותם, את 'החיים בחוץ' ו'חיי הבית' אחד על חשבון השני - ואולי אפילו להרחיק לכת ולשאוב מהאנרגיות שנצברות "שם", כדי להיטיב עם מה שניתן להשקיע "פה". אולי. ותודה לך זיוי, נעים לדעת שגם קולך הולך איתי
בוקר נעים, נועה.

noa128

New member
../images/Emo51.gif

מחר בבוקר אכניס פה איזה תזכורת לפני שאני יוצאת לראיון... שנעשה מאמץ מרוכז בכיוון האיש שצריך להכריע (הפעם זה כבר לא אשה בהריון מתקדם עם שם מיוחד וכימיה שנוצרה איתי - זה איש מבוגר - לחלוטין אופרה אחרת...

למעלה