אפשר לקבל פרטים על מחשב נייד

אפשר לקבל פרטים על מחשב נייד

מכיוון שהרווחתי טיפה כסף בחופש החלטתי לקנות מחשב נייד. רק אין לי מושג מה לקנות מצד אחד אני צריך מחשב חזק ומצד שני אין לי אפילו סוליטר על המחשב שלי אז אפשר לוותר טיפה על המהירות. כמובן שאני לא צריך כרטיס מסך מקצועי וגם כרטיס כל. מישהו יכול להמליץ לי על מחשב טוב וזול יחסית.

dors

New member
לא חסרים, תלוי כמה אתה מוכן להשקיע,

יש כל מיני מכרזים, כנס לאיזה מכרז של לפטופ שנראה לך (והוא קצת יותר יקר ממה שאתה יכול להרשות לעצמך) ותשתתף עד הסכום שאתה יכול , אולי גם תזכה..
הצעה קצת צולעת אבל זה עדיף לדעתי על דברים אחרים..

yuval k

New member
כרטיס כל? אהבתי ../images/Emo13.gif

אני חשבתי, בזמנו, שה-LifeBook-ים של Fujitsu נראים נחמד. קח כמובן אחד עם מסך נורמאלי ולא ביחס של 12:9... הם קטנים, נחמדים (או כך אומרים... לי אין
) ולא יקרים במיוחד. מה התקציב שלך?

יש לי את ה4000 שקל! פלוס מינוס

זה לא הרבה אני יודע. אני לא צריך מחשב על רק שיוכל להפעיל IIS בשקט ועוד טיפה שטויות וזהו. בלי צורב ובלי DVD.

Salem

New member
אם אתה לא צריך משהו ממש חדש

כלומר לא שיא הטכנולוגיה, ולא צריך DVD ולא צורב. 4000 ש"ח בהחלט יספיק. כנס למכרזים - זה הכי טוב. או סתכל בעיתונים.

havlaz

New member
אני בספק מה הוא ימצא במכרזים..

שם מוציאים יותר את הלהיטים.. ניידים פשוטים זה לא להיט.. הייתי מנסה יותר בחנות מחשבים, מפרט את הצרכים שלך וכו'..

Salem

New member
למה יד שניה?

לך לחנות מחשבים ותבקש מחשב לפי מפרט שתביא... לא משהו שיא הטכנולוגיה. יותר בריא.

site

New member
תנסה את האתר הבא יש שם ניידים

חדשים במחירים מעולים: http://buy4less.co.il/default.asp אני אישית קניתי מהם נייד לא מזמן ואני מאוד מרוצה גם מהמחיר וגם מרמת השירות. בהצלחה!

Mapisto

New member
אני לא חושב שיש להם בעיה לתכנת

אבל זה סיפור אחר בקשר לחשיבה

site

New member
את החנות הם לקחו מ- e-shop כחנות

מוכנה במסגרת האחסון של האתר. כבר אמרתי להם שהחנות שלהם דפוקה ושיש להם שגיאות אבל הם לא עשו עם זה כלום :) התכנות שם זה לא תלוי בהם, אבל הטעויות בהחלט כן. בכל מקרה אני לקחתי מהם נייד gateway עם מעבד סנטרינו ועוד כמה גימיקים ואני דיי מרוצה ותאמת, לא כל כך מעניין אותי עד כמה טובה החנות שלהם כל עוד הכל עובד כמו שצריך מבחינת השירות והמכירות. בסה"כ עד עתה הם היו טובים מאוד וזולים ביחס לשוק (סיפקו לי את המחשב יום למחרת הרכישה!)

yuval k

New member
../images/Emo128.gif זו לא טעות. strikeout על 8 נראה

כמו 0. המחיר הרגיל פה הוא 4800. וסליחה שאני הורס מסיבות
כפיצוי שמתי לכם 9600 במקום מחיר רגיל של 0

למעלה