אפשר לקבל תשובה?

אפשר לקבל תשובה?

תקדישו בבקשה 5 דקות מזמנכם בשבילי... שלום אני חדשה פה ואני בת 18, והחלטתי לשתף אתכם בכמה בעיות שמציקות לי. בשנה האחרונה התחיל לי מן דבר כזה, כאבים חזקים חזקים בבטן התחתונה במשך שעה וחצי ככה אני מרותקת למיטה ולא יכולה לזוז אפילו. הלכתי לרופאה כדי לברר מה זה והיא שלחה אותי לעשות אולטרסאונד עשיתי אותו ובמהלך האולטרסאונד היא אמרה לי שאני מבייצת, מה שמציק לי ולא נראה הגיוני זה שבתאריך 18.8 קיבלתי מחזור ובתאריך 25.8 היא עשתה לי את הבדיקה, השאלה שלי היא איך זה הגיוני שאחרי 8 ימים מהופעת המחזור אני מבייצת? לא חזרתי לרופאה עם התוצאות, אני יודעת שזה לא בסדר אבל אני לא אשתוק לגבי זה. שבוע שעבר בתאריך 19.10 התחיל לי הכאב הזה והייתי מרותקת למיטה לשעה, החלטתי שאני חייבת לעלות לבית חולים. אז נסעתי לפניכן לקופת חולים והרופאה אמרה לי לעשות בדיקת שתן (הסברתי לה את המצב) היא הכניסה מן מקל כזה לשתן שלי ואמרה לי שזה מן דבר כזה שמתפרץ שבועיים לפני קבלת המחזור וביום הזה את מבייצת, יש לו שם כזה בגרמנית. (אגב מהתאריך 18.9 עד עכשיו לא קיבלתי מחזור, כרגע אני מרגישה כאבים בשדיים שזה בדר"כ הסימן שלי לקבלת מחזור) ושוב זה לא נראה לי הגיוני **איך כ"כ הרבה זמן שלא קיבלתי מחזור אני מבייצת? הרופא בקופת חולים בדקת אותי ואמר לי שאולי יש לך חשד לפנדצ', כי כאב לי קצת בצד ימין למטה. אז הלכתי ועשו לי את כל הדביקות והרופא נשים אמר לי שיש לך זקיק כזה שמתפוצץ וזה מה שגורם לך לכאבים האלו בתוך הזקיק הם אמרו שיש קצת דם, מה זה אומר שיש קצת דם, משהו מסוכן??? ומתי שהביאו לי את הבדיקות של האולטרסאונד היה רשום שבשחלה בצד ימין יש זקיק בגודל של 17 מ"מ מה זה הזקיק הזה??? (הסתבר בסוף שזה לא פנדץ'). כל הקטע הזה מאוד מפחיד אותי, זה מכניס אותי למליון מחשבות כאלה שבעתיד יהיה לי קשה להביא ילדים או משהו כזה. אנא עזרו לי בבקשה. נ.ב: הם עשו לי בדיקות דם והכל היה בסדר מה שמציק לי, מה זה הזקיק הזה שהיה לי בבטן בתאריך 25.8 (זה יום שקבעו לי לאולטרסאונד, עשו לי פעמים אולט' 1 בקופת חולים ו1 בבית חולים)??? מישהו יכול להסביר לי את המצב שלי? כל שאלה שתיהיה אני אענה.

זקיק

קשה לי להגיד לך על הבדיקות ועל הכאבים, כי אני לא בדקתי אותך. אני יכול להגיד לך שזקיק זה המקום בו מתפתחת ביצית, וזה דווקא מראה על פוריות ולא על בעיה להרות בעתיד. ישנן נשים שהביוץ מלווה אצלן בכאבים. דרך למנוע את הכאבים היא לקחת גלולות למניעת הריון. הדם שהיה הינו קרוב לודאי דמם לתוך זקיק שבייץ, וגם את זה רואים לעיתים קרובות בנשים גם ללא כאבים.

למעלה