אפשר לקורא לזה הזהרה בקניות

april43

New member
אפשר לקורא לזה הזהרה בקניות../images/Emo34.gif

שלום אני חדשה כאן ומאוד נהנתי לקרואה את הכתוב בפורום זה ברצוני להזהיר על שיתת מחירות בחנות "אישה אישה" בראשון לציון שם יש שתי מוכרות ממאוד חייכניות שכל הזמן נותנות ומשדלות אותך למדוד ולמדוד. ואוספות את כל הפריטים שמתאימים לך ליד הקופה.\כשאתה מגיעה לקופה הן עושות לך חשבון שכמובן הוא כבד ואז בחיוך הן אומרות "נו באמת נבוא לקראתך תשלמי בתשלומים אל תשאירי את זה כאן חבל זה ממש יפה עליך" וכך אם את לא חזקה דייך את משלמת והולכת לך. אני חווית את זה לפני כמה שבועות אני אחרי תקופה של שנתיים שלא קניתי לעצמי כלום ואני אוהבת להתלבש ולהראות טוב במיטב האופנה. וחבל כי אני לחנות הזאת לא אחזור ומקווה שאני עזרתי למי מכן בהזהרתי. אור ואהבה אפריל

DREAM111

New member
אפריל יקרה

מאוד רצוי לא ללכת לקניות לבד כי באמת אז מכניסים לך כל מיני דברים שלא תמיד מתאימים ובאים לך. וכן צריך להיות חד משמעית החלטית את זה כן ואת זה לא. בהצלחה בקניה הבאה.

אביטל +

New member
רוב החנויות הן כאלה

בשתי חנויות בגדים שאני מכירה זה בדיוק אותו דבר כמו כל דבר בחיים, צריך ללמוד מתי להגיד לא

kodgirl

New member
מתוקה

רזה שמנה גובהה או נמוכה אפילו סנילית. כשאת עושה קניות לכל דבר - תציבי לעצמך מחיר מקסימום - ושאף חיוך לא ישכנע אותך ההפך. אוקיי אז אוליי סנילית לא....

למעלה